Bocconi!!!

Hey(:
Planiram ove godine da konkurisem na Bocconi-ju, pa sam se malo raspitivala....Ako te nesto konkretno zanima pokusacu da ti pomognem-----

Poslednja izmena:
Zdravo maya_16,
Znam da je bilo odavno,ali tek sam sada videla ovaj forum...da li si upisala Bocconi? Ja sam treca god. gimnazije i planiram da upisem Bocconi pa ako mozes da mi kazes nesto vise o upisu,stipendijama,roku za upis,..
Veliki pozdrav,
Ema

Hey(:
Planiram ove godine da konkurisem na Bocconi-ju, pa sam se malo raspitivala....Ako te nesto konkretno zanima pokusacu da ti pomognem-----

Zdravo maya_16,
Znam da je bilo odavno,ali tek sam sada videla ovaj forum...da li si upisala Bocconi? Ja sam treca god. gimnazije i planiram da upisem Bocconi pa ako mozes da mi kazes nesto vise o upisu,stipendijama,roku za upis,..
Veliki pozdrav,
Ema

i mene interesuje nesto vise o ovome, prva sam godina ekonomskog u ns, a planiram da se prebacim, pa ako neko nesto moze da kaze...hvala :)

Pa mi smo kolege! I ja sam prva godina Ekonomskog u NS... :D Ja sam planirala da se prebacim u drugoj godini na Bocconi ali sam cula da ukoliko se prebacujes ne mozes da dobijes stipendiju, jel znas ti mozda nesto vise o tome? Pisi ako si saznao u medjuvremenu nesto :)

Poslednja izmena:

Back