Bob Lazar

CrveniGulas

Ističe se
Poruka
2.788
Da li je neko upoznat sa Bob Lazarom? Da li smatrate da govori istinu? Ja? I want to believe.
Namerno ne ostavljam nikakav link da biste sami istražili onoliko i onako koliko vas interesuje.

Da li je neko upoznat sa Bob Lazarom? Da li smatrate da govori istinu? Ja? I want to believe.
Namerno ne ostavljam nikakav link da biste sami istražili onoliko i onako koliko vas interesuje.
Pa kao i sa svim teorijam zavere. Ne postoji nikakav konkretni dokaz, i kada se pojave neki dokazi uvek se nađu osporavači istih. Samo staje da se ili veruje ili ne veruje u te silne priče.

Naravno da smo upoznati 😉, pogledao sam dosta intervjua sa njim, videa o njemu, pogledao i podcast sa njim kod Dzoa Rogana i mislim da govori istinu.
Recimo gledao sam jedan video gde su se okupili strucnjaci iz oblasti psiholigije i profajleri koji se samo bave razotkrivanjem da li neko govori istinu, da li laze, da li mozda i govori istinu ali dodaje i frizira neke detalje, itd i bas neke njegove intervjue i videe sa njim su secirali gotovo na frejmove kako bi snimili svaku njegovu reakciju, govor tela, itd i ustanovili su da najverovatnije govori istinu, da nema znakova laganja (jer koliko god neko bio ubedljiv i vest lazov ipak ga profesionalci otkriju na osnovu nekih sitnih detalja), takodje su i uporedjivali neke njegove intervjue i videe od ranije sa onim novijim i nema nikakvih odstupanja u prici ili da se neki detalji ne poklapaju i da je nekad kao tvrdio jedno a sad prica drugo i vec decenijama prica mu se poklapa do najsitnijh i najirelevantnijih detalja.

Takodje i kad ga slusas, ono ocigledno da je covek potkovan i da zna sta prica, pogotovo kad slusas recimo taj prvi njegov video s kraja 80-ih sa kojim je izasao u javnost, tad sigurno to nije mogao negde da procita na internetu ili cuje na youtube-u.
Zatim kad prica kako je izgledao njegov rad u Oblasti 51, mislim on sve objasnjava do najsitnijih detalja, ono do tamo se stize tako i tako, onda nas oni pokupe ovamo, onda ulazi se tu i tu, tamo dobijas akreditaciju kroz koju mozes proci kroz ta i ta vrata u tom delu baze, onamo vise nemas pristup, ovamo je nivo 1, onamo nivo 2, ovde se radi ovo, tamo je kantina i tamo se klopa, ovde drze tegle sa dzemom i ajvar, pa ne znam onda prica o rutini zapislenih tamo i njihovim zaduzenjima, itd, itd a tako neke detalje moze da zna samo neko ko je zaista bio prisutan tamo na licu mesta i to doziveo i ko zna kako to mesto "dise", pritom niko ga iz Oblasti 51 nije jos demantovao ili rekao a to tad nije bilo ovako kako on kaze nego je bilo onako.
Takodje on ne prica ni o kakvim vanzemaljcima i sam je rekao da video ni jednog vanzemaljca vec da je samo video tu letilicu njihovu, opisao je i rekao da je kao inzenjer ucestvovao u projektu tog obrnutog inzinjeringa, a sto se tice samih vanzemaljaca on bese kaze da je samo cuo neke price o njima od zaposlenih tamo ali da ih on nije video i da ne moze nista da tvrdi, takodje rekao je i da je procitao i neka vojna ili vladina dokumenta o njima koja kazu kao koliko su prisutni vec dugo ovde na Zemlji, uz kog sazvezdja dolaze, itd ali da nije ubedjen u autenticnost tih informacija i da bi to vrlo lako mogla da bude metoda manipulacije od strane nadredjenih da vide dal neko iznosi informacije napolje i prica okolo ono sto ne treba, pa tako jednom od njih u poverenju daju dokument gde pise da dolaze uz Zeta Retikuli sazvezdja, drugom gde pise da dolaze iz Oriona, trecem da dolaze odavde ili odande, svima daju razlicite podatke pa ako prica procuri napolju onda tacno znaju odakle cure informacije i ko ih siri okolo.

Zatim ono o cemu je pricao jos krajem 80-ih je element 115 (ciji je uzotop bitan za pogon te letilice) a taj element su zvanicno neki ruski naucnici u saradnji sa nekim americkim kolegama otkrili i sintetizovali tek 2003. godine, znaci tek nekih 15-ak godina kasnije.

Sad naravno ne mogu ja sad nista da tvrdim ili da dokazem ali brojni detalji ukazuju da verovatno govori istinu.

Pritom ako neko tvrdi da je sarlatan i prevarant, zasto je onda bio prinudjen da zivi maltene u ilegali 30 godina (ili cak i da jeste pa verovatno bi malo izmenio pricu, obicno prevaranti cesto menjaju pricu i svoje teorije, danas tvrde jedno, sutra drugo, preksutra trece pa pogledajmo samo politicare koji su profesionalni prevaranti i prodavci magle) , valjda bi kao svaki prevarant nastavio da se pojavljuje pokusavajuci da proda svoju pricu, ne bi ono izasao taj jedan jedini put i onda iscezao i pojavio se opet nakon 30 godina, a zasto se povukao u takoreci ilegalu pa verovatno zato sto je bio u opasnosti i sto je imao razloga za to, a u opasnosti je bio sto verovatno govori istinu i pritom u medjuvremenu dok je bio odsutan iz javnosti opet se bavio nekim poslovima vezanim za tu struku, mislim da je bese imao neku privatnu firmu za istrazivanje i proizvodnju nuklearne energije a opet i tim da bi se bavio morao je da bude bas strucan i potkovan iz te oblasti.

@bmaxa

Pa pazi kada se nasao na meti sluzbi vrlo lako je moguce da su ga samo "kancelovali" i svuda ga samo obrisali iz arhiva, prakticno kao da nikad nije ni postojao (a sluzbe se itekako sluze takvim stvarima), mislim ako te sluzbe koje rade na takvim stvarima i projektoma za koje ni sam predsednik ne zna i nema ovlascenja i koje su iznad drzave i sistema pa sta je onda to za njih da te negde u nekoj instituciji samo jednim klikom obrisu iz arhive, mislim tajne sluzbe sirom sveta se itekako bave takvim stvarima i to je uobicajno za njih, mislim to kako oni mogu nekom da se useru u zivot to ne mozes ni da zamislis.

Inace sad nevezano za diplomu ali to o cemu je pricao, nivo detalja, nacin na koji je pricao demonstrirajuci zavidno znanje iz oblasti fizike, hemije i inzinjeringa itekako zahteva strucnost i potkovanost i tesko da je to mogao samo tako da cuje negde ili od nekog (jos pogotovo u ono vreme kada nije bilo interneta, youtube-a i ostalog) vec takvo znanje i potkovanost zahtevaju neki studiozan rad i godine studiranja i prosto za tako nesto morao je da prodje kroz neki proces obuke i edukacije (a to tesko da je mogao bas sam i samouk).

Poslednja izmena:
Pa pazi vrlo lako kada se nasao na meti sluzbi pa su ga samo "kancelovali" i svuda ga samo obrisali uz arhiva, kao da nikad nije ni postojao (a sluzbe se itekako sluze takvim stvarima), mislim ako te sluzbe koje rade na takvim stvarima i projektoma za koje ni sam predsednik ne zna i nema ovlascenja i koje su iznad drzave i sistema pa sta je onda to za njih da te negde u nekoj instituciji samo jednim klikom obrisu uz arhive, mislim tajne sluzbe sirom sveta se itekako bave takvim stvarima i to je uobicajno za njih, mislim to kako oni mogu nekom da se useru u zivot to ne mozes ni da zamislis.
Ne znam da su ga kancelovali, ali on i dalje prica...

Ne znam da su ga kancelovali, ali on i dalje prica...

Prica i dalje nakon 30 i kusur godina tvrdi isto I drzi se svoje price i jos niko ga nije demantovao.

Uostalom sad to vise i nije tabu tema kao mozda pre 30 ili 40 godina, mislim sad vec i Pentagon i NASA su zvanicno priznali postojanje NLO-a, priznali su da njihovim nebom (kao i sirom planete) kruze nekakve "egzoticne" letilice nad kojima oni nemaju nikakvu kontrolu i za koje navodno nisu sigurni sta su ali su sigurni da nisu nikakve ruske, kineske ili letilice neke rivalske sile kao i da to nije nikakav prirodni fenomem ili nesto tako kao i da se sa takvim stvarima tj. objektima susrecu ljudi sirom sveta.
Uostalom imamo i one snimke i svedicenja pilota sa nosaca "Nimic" cuvenog NLO incidenta, itd.

Inace ono sto je interesantno je da je nekad i samo postojanje baze u Oblasti 51 bilo tajno i da je samo postojanje nekakve tajne baze tamo bilo samo nekakva "teorija zavere" i "budalastina", pa recimo i Huver je svojevremeno tvrdio da je postojanje mafije i nekakvih udruzenih konspirativnih kriminalnih organizacija unutar SAD samo "mit" i "teorija zavere" i da takve stvari postoje samo na filmu, itd , i da je bas nekoliko godina nakon izlaska Bob Lazara u javnost i njegove price americka vojska priznala i javno obelodanila postojanje Oblasti 51, mislim 1998. godine, nekih 10-ak godina nakon price Bob Lazara, znaci u to vreme niko nije znao ni za samo postojanje baze a kamoli da je mogao da zna stvari iznutra do najsitnijih detalja osim ako zaista nije bio prisutan tamo.

da je pola istina ono sta prica ne bi on sad bio ziv :D

ljudi ne kapiraju da se propustaju samo informacije koje treba da se puste..

da neceg ima, to je sigurno.. da li je on pusten da prica da se ljudi polako navikavaju na postojanje vanzemaljaca ili samo izmislja..nemam pojma.

Mada pazi znaju oni vec vrlo dobro sve ali se malo prave naivni i jos ne objavljuju sve (jer se plase posledica, rekao bi verovatno i opravdano jer nakon sto bi obelodanili odma sve ono nista vise ne bi bilo isto) vec onako idu postepeno, prvo su takve pojave negirali, pa su onda dugo samo cutali i pravili se blesavi, pa su sad eto napokon priznali postojanje samih NLO-a (ali ne i samih vanzemaljaca na Zemlji), pa ce onda verovatno da objave kako su pronasli negde u svemiru nekakav primitivni oblik u zivota u obliku neke bakterije, crvica, nekog insekta ili nesto tako i tako lagano pripremaju javnost i na kraju ce verovatno da priznaju i prisustvo samih vanzemaljaca na Zemlji, bice verovatno, ok hteli ste big news, pa evo vam big news.

Uostalom valjda i sam primecujes da se klima u tom smislu mnogo promenila u poslednjih par decenija (posebno u poslednjih 10-15 godina recimo) i da te stvari vise nisu tabu, mnogo se slobodnije i otvorenije prica o tome nego pre recimo 20,30 ili 40 godina, ono svaki dan na History-ju i Discovery-ju imamo dokumentarce o tome, o internetu da ni ne govorim, ono NLO-i i vanzemaljci su vec postali mejnstrim, cak recimo i crkva se sve vise otvara ka tome i prilagodjava novim okolnostima, sve vise se ljudi bave time i jednostavno stvara se ambijent za neku potpuno novu realnost.

plonker, što bi reko del boy

Округло на ћоше

f5d9a0e42fd0f5d598fe2c4b3326df01.png

Pobijeno je na stotine takvih, to je bio najcesci metod tokom 20. veka
Someone is killing our UFO investigators
Тајанствене и сумњиве смрти међу истражитељима НЛО-а не представљају ништа ново. 1971. године познати аутор и истраживач Отто Биндер написао је чланак за Специјални извештај о НЛО-у часописа Сага под насловом „Ликвидација истражитеља НЛО-а:„Биндер је истраживао смрт „ни мање ни више него 137 истраживача, писаца, научника летећих тањира. сведоци који су умрли у претходних 10 година, „многи под најтајанственијим околностима“.

ljudi ne kapiraju da se propustaju samo informacije koje treba da se puste..

da neceg ima, to je sigurno.. da li je on pusten da prica da se ljudi polako navikavaju na postojanje vanzemaljaca ili samo izmislja..nemam pojma.

Pa mozda pre 50 ili 60 godina, znas metode su se menjale tokom vremena, prvo bi takve svedoke samo uklanjali i na taj nacin ucutkivali, pa onda bi ih diskreditovali, proglasavali ludim, neuracunljivim, narkomanima, mozda zatvarali i u ludnice i slicno, pa onda ne bi vise ni to vec samo bi ih ignorisali i onemogucili im javno delovanje i da se pojavljuju po medijima, onda dozvolili su i da pricaju o tome ali samo po nekakvim alternativnim medijima i u nekakvim kvazi-naucnim okvirima, da bi ih na kraju pustili i u mejstrim, pa zasto bi sad njega uklanjali kad su ih vec NASA i Pentagon priznali i kad se vec o tome prica i u americkom kongresu.

Back