Bob Lazar, naučnik ili lažov?

ecio94

Domaćin
Poruka
3.426
BOBLAZARDOC.jpeg

Robert Skot Lazar, poznatiji kao Bob Lazar, stekao je svetsku slavu 1989. godine kada je izjavio da je u periodu 1988-89. u američkoj vojnoj bazi "Oblast 51" analizirao neidentifikovane leteće objekte i radio na tajnom vladinom projektu razvoja svemirske tehnologije inspirisane letećim tanjirima. Takođe je tvrdio da je video tajna vladina dokumenta u kojima piše da su vanzemaljci bili prisutni na zemlji pre 10.000 godina.

On je tada izneo spekulacije da se u tajnom pomoćnom objektu u pustinji u Nevadi nalazi više NLO, koji se analiziraju po nalogu američke vlade.

Trideset godina kasnije izneo je nove spektakularne detalje o istoj temi u dokumentarnom filmu reditelja Džeremija Korbela pod naslovom "Bob Lazar: Oblast 51 i leteći tanjiri."
Na pitanje da li je tokom rada na projektu video vanzemaljce, Lazar je je odgovorio:

- Jednom sam pogledao kroz prozor i mislim da su ti ljudi imali lutku u maloj stolici, nalik na onu kakve verovatno postoje u letelicama.

- Mislim da su samo analizirali dimenzije, samo sam bacio pogled. Ne verujem da je to bio vanzemaljac, ali sam sve to video u deliću sekunde.

Nakon svega ovoga,počela je ogromna medijska "hajka" na dotičnog,pa su brojni mediji pisali da je dotični bio u zatvoru,da je osuđivan za posedovanja nelegalnih supstanci. Što nikada zvanično nije potvrđeno.

Osvedoceni borac protiv svetskog poretka koji se suocio sa reptilima u njihovom leglu...
1662041082635.png

„Фил ми је причао о времену када је био у бици у подземној пећини где су случајно провалили у гнездо сивих. Једина ствар које се тако добро сећам је опис великих сивих очију. Рекао је да су у борби са њима, једним од њих кога је убио, искочили штитови за очи и открили жуте змијске очи са горе-доле типом зенице попут рептила. Рекао је да имају црна сочива која су им прекривала очи јер су им очи веома осетљиве на светлост, осим ако није одређене нијансе. Питао ме је да ли сам приметио да сва светла на међудржавним и градским улицама сада имају ружичасту нијансу? Рекао је да је та нијанса ружичасте једино светло које њихове очи могу да поднесу без црних сочива.'
https://beforeitsnews.com/paranorma...the-greys-before-he-was-murdered-2514223.html

Poslednja izmena:
Osvedoceni borac protiv svetskog poretka koji se suocio sa reptilima u njihovom leglu...
Pogledajte prilog 1214508
„Фил ми је причао о времену када је био у бици у подземној пећини где су случајно провалили у гнездо сивих. Једина ствар које се тако добро сећам је опис великих сивих очију. Рекао је да су у борби са њима, једним од њих кога је убио, искочили штитови за очи и открили жуте змијске очи са горе-доле типом зенице попут рептила. Рекао је да имају црна сочива која су им прекривала очи јер су им очи веома осетљиве на светлост, осим ако није одређене нијансе. Питао ме је да ли сам приметио да сва светла на међудржавним и градским улицама сада имају ружичасту нијансу? Рекао је да је та нијанса ружичасте једино светло које њихове очи могу да поднесу без црних сочива.'
https://beforeitsnews.com/paranorma...the-greys-before-he-was-murdered-2514223.html
Vrlo zanimljivo...

Gostovao je kod rogana u podkastu.
Ja mu verujem.
Vrlo je jednostavno zasto mu verujem, zato sto laje jos od osamdesetih i onda stvari o kojima je on pricao pocinju da se pojavljuju jer su pre toga bile samo u sluzbi vojske.

Pricao je npr o nekom elementu koji je otkriven ali javnost za taj element saznaje tek dvadeset godina kasnije. Takodje je pricao da na ulazu u neke prostorije u toj tajnoj zoni imas displej na koji stavis dlan i uz pomoc otiska dlana ulazis u prostorije. I to se pojavilo dosta kasnije za komercijalnu upotrebu. Dakle, po meni covek ne laze. A njemu je neki kolega spavao sa zenom i pukao mu brak, ovi iz nase su mu rekli sta se desava i rekli su da imaju snimke jer prate telefonske razgovore svih zaposlenih, tako su naisli i na ovu prevaru. Mozda je ogorcen izasao u javnost i prodao ih sve za dva dinara.

Back