Bmw e90 120kw 2005god

Djole05

Početnik
Poruka
1
Zanimaju me iskustva sa ovim bmw-om,mane ,prodnosti,servisi da li je skup za odrzavanje i sl tome..
Imam e46 320D 110kw 150HP,2003 god.
Nema sta na njemu nisam izmjenjao,prednji trap komplet,naletio sam na auto koje covjek nije odrzavo i ojadu se zabavio... Pa sada gledam svaku manu sve,tako da da cujem iskustva o E90 320D 2005 god,120kw motor tj 163 HP tacnije,dal uzeti ili bjezati od njega. HVALA SVIMA!

Zanimaju me iskustva sa ovim bmw-om,mane ,prodnosti,servisi da li je skup za odrzavanje i sl tome..
Imam e46 320D 110kw 150HP,2003 god.
Nema sta na njemu nisam izmjenjao,prednji trap komplet,naletio sam na auto koje covjek nije odrzavo i ojadu se zabavio... Pa sada gledam svaku manu sve,tako da da cujem iskustva o E90 320D 2005 god,120kw motor tj 163 HP tacnije,dal uzeti ili bjezati od njega. HVALA SVIMA!
Taj od 163 je dobar , dosta smo,vec pricali o tome .. zavisi kako je održavan ali to mozes I da viidis kad ga budes gledao .. motor jedan od boljih dizela . .

Covek pita za dizelasa a mario mu kaci dva benzinca.
Nema sta,znalac za medalju.
To sto su BMW dizelasi daleko bolji od benzinaca nema neke veze ako se on pita.
Al ajde da se vratimo na temu.
BMW E90 je stepenicu ako ne i dve iznad E46 i to se oseti u voznji.Moto nema one klapne u usisu koje su se uglavnom vadile kod E46 i stavljali su se cepovi.
Plivajuci zamajac ko i svaki drugi je prisutan i tu kvacilo treba da bude mekano i da odvaja negde oko sredine .
Trap ne znam sta je jer nikad nisam morao da menjam nesto na trapu kod BMW-a a to sto si ti menjao je posledica voznje po Srbiji tako da sam ubedjen da si kupio registrovan auto a ne iz uvoza.
Velika mana kod BMW serije 3 i to kod onih sa navigacijom je da se ne sme paliti sa losim akumulatorom jer hoce da prilikom verglanja izgori cip na navigaciji i to kosta simbolicnih 400-500€ da se popravi.
To je kod restajlinga reseno ali to je vec drugi cenovni rang.
Pravi se sa sedistima koja su presvucena sa eko kožom a i sa pravom kožom koja su daleko bolja i izdrzljivija.
Takodje se pravio u 2007-oj godini sa N47 motorom od 177ks i moze da te primami cena ali veruj mi da od tog motora zaista treba da bezis.

Ako hoces auto jeftin za odrzavanje onda kupi Korolu. BMW je luksuzan auto, odrzavanje nije jeftino i zato im cena drasticno pada cim istekne garancija. E sada, ako ces da krpacis sa auto otpada i gledas kako da ga uvalis nekome, onda to odrzavanje i ne mora da bude skupo.

Moj drugar ceo život krpači bmw po otpadima kaže novi delovi su nekvalitetni i kopije a duplo skuplji nego u nemačkoj. Bmw se posle garancije isključivo popravlja na otpadima. Verujem da je takva situacija i sa mercedesima. Svako bi komadić snova barem šmeker na baterije ako ništa drugo.

325i je odlicna masina sa 6 cilindara po kojoj je BMW i poznat kao odlican brend.
Jedino sto trebas imati u vidu je potrosnja jer on pije 13-14L po gradu.
Volvo ti je bolje da uzme sa 2,4 dizel motorom koji se pokazao odlicno i jedan je jako ozbiljan motor.

Volvo od 5 cilindara u dizel varijanti je bukvalno neunistiv.. Benzin Volvo je ok ali troši ko tenk i bmw izgleda stedljiv za njega :).. Ne uzimaj te volvo bezince ako niisi neki kolecionar ili fanatik pa ne ganjas 2,3 ili 2,5T koji mozda I mogu da porasta cenom za neko vreme ..

Ako je neko trgovac kolima samim tim ima drasticno vece iskustvo od nekog ko je imao 3 automobila u zivotu kao ovaj mario.
Plus sto ovde niko nista ne prodaje i ne navodi vodu na svoju vodenicu.
Ali zaostali likovi kao mario pokazuju koliko su zaostali i misle da su svi prevaranti jer su to i sami.

Mnogo ima toga i ne moze sve da se zna ...tu se ljidi obicno specijaliziju za par marki i tu plivaju.. Imam jednog kolegu koji je kotra drugih ... Opredelio se za Suzikije ima ih oko 40 -50 raznoraznih .. okupio ekipu za reparaciju menjaca jer im idu masovno i za letvu volana i cobek ih prodaje sa garancijom na menjac od 2g .. To ljudi vole

Back