McGrady023
Zainteresovan član
- Poruka
- 336
Sta mislite o autu? Koliko bi dali za njega i do koje kilometraze?Ja sam nasao jednog,presao je 220000,dal` je to mnogo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa 2 litra motora ne znam bas kako ce ti biti u njemu. Do sad sam vozio 528i, 525i i 540i (svi su bili za USA trziste) i svi su bili dobri i sve mada 525i mi nije bio bas nesto ubedljiv sa svojih 175 konja. . . Sto se tice nekih drugih stvari i sta konkretno da pogledas prilikom kupovine mogu ti dati neke linkove gde imaju "vodice za kupovinu" ali ne znam koliko bi ti oni bili korisni jer su svi radjeni za USA modele pa se taj 520i i ne spominje, ali u sustini bi trebalo da ti to bude to (probaj da vidis ima li sta na britanskim linkovima - oni isto znaju da daju detaljne upute, cega da se pazis i sta da zaobilazis u velikom krugu). . . Sto se tice menjaca posto je u pitanju Evropa onda je najverovatnije rucni tako da onda sa te strane ne bi trebalo da imas problema. A sto se tice onoga sto je auto presao. . . Sta znam, ja sam vidjao i puno vise, a i taj motor bi trebao da moze da te sluzi najmanje bar jos toliko tako da ne bi trebalo da ti bude neki problem. . .
Nasao sam sad jos jednog,presao 160000,inace za 2.0+ registracija 60 iljadarke...mnogo...trazi izmedju 5,500 i 6.000
Nije ovo Amerika pa da mu 2.0 bude malo! UZ to registracija za 2.0 + je nenormalno skupa!
Nasao sam sad jos jednog,presao 160000,inace za 2.0+ registracija 60 iljadarke...mnogo...trazi izmedju 5,500 i 6.000
Odustao sam od bmw,zbog zadnje,sad mi je prvi na listi audi A6,pa Dule(a i svi ostali) sta mislite?
Cekaj ti si kompletno promenio misljenje samo zbog jednog posta? Mislim istina je sve sto Dule kaze ali sad da neko napise nesto za A6 ne znaci da to nije dobar auto, kao i taj BMW
Pa vidi ja sam licno vozio par meseci A6 2,5 TDI sa 163 ks koji nije imao quatrro pogon i trosio je 11L dizela a kad sam ga milovao onda 10L.Bio je automatik i isao je lepo ali je bio daleko od sportske masine bez obzira na konje.
1,9 TDI je samo bolje resenje zbog registracije ali i odrzavanja jer na 2,5 TDI motoru moras da skidas kompletnu prednjicu auta(branik,farove,vezni lim...) da bi uradio veliki servis koji kosta oko 700 eura.
A benzinska varijanta od 2000 ccm mislim da po gradu suce sigurno oko 13-14L ako ne i vise kad se nacepi.Lako moze da se desi da 2,4 manje trosi jer je skoljka teska ali onda je velika registracija.
zakljucak: treba imati 2 auta,jedan sa zadnjom i jedan sa prednjom vucom
ili 4x4 sa mogucnoscu iskljucivanja prednje vuce
A,sta mislite za a6 2.0 turbo dizel iz 2005?
Imas li ti para za to![]()