bmw 318d

Upravo tako..rade oni sve to ne moraš da brines ako odrzavas kod njih ..Mozes I kod BMW u Hravatskoj vazi ti garancija posto je EU a sigurno je duplo jeftinije u odnosu na Lux
Imam zabranu voznje u Hr na 1mesec... prihvatio neke kazne od kolegu koji je iz Hr a vozio firmin auto.. pa sam ja prihvatio kazne jer nemam HR papire nego LU i Srb... da mu ne skinu poene...
Hvala na informacijama... da znam sta da pitam kada radim 3put ulje... ... da kazem i filtere...

VOzim

Vozim Luskemburg - Smederevo cesto... rekli su mi u garazi da ne smem nista oko auto da radim bez ovlascene garaze (zbog garancije)... zato ne smem nista da diram.. nema veze ulje i filter mi je 350e nije mnogo...
A Na koliko se menja filter goriva,filter vazduha? I tako to?
Jer kako su mi nesto objasnili na 3 menjanje ulja ide i filter goriva ili nesto... ?
Jel tako to ide?
Filter ide na 10-15000 km za vazduh a za gorivo moze da tera 50 000km.

Dobri su to auti samo redovno odrzavanje, jedan od retkih novijih auta da mi se svidja mada ja vise preferiram old school.
Ja nemam iskustva sa mnoge aute ali eto ovo sto sad vozim je ok za dalji put ima dosta opreme i pomoc na putu... za potrosnju goriva nije bitno i da trosi 10l ali za sad pokazuje 5.6l... normalna voznja... automatik 8brzina...
Jedino sto mi se ne svidja je to sto je rezervoar goriva 40l da je 75,80 bilo bi super... sipam gorivo u LU i jednim rezervoarom u Srb... to bi bilo super..

Back