bluz svirka

Apach:
A kako je bilo na Exit-skom izvodjenju Ssinobusa i obecanih nam tamburassa?

Mi smo bili spremni da prašimo kao nikad u životu. Elem tonac baš i nije bio u tom fazonu. Mislim da je sramota za festival veličine exita da se grbavi na način na koji su ispali grbe prema nama. Zamisli ti bolesnog Polzovića (menadžer stejdža). Ladno je lik doneo samo jedno gitarsko pojačalo.Kontam ja da su to veče svi koji su svirali na rok stejdžu imali samo jednu gitaru, ali je stvarno smešno i žalosno da se na drugoj bini (po poseti i veličini) na festivalu nalazi samo jedno pojačalo. Šta na primer da im je crko maršal. Mogli bi svi lepo po pivo pa na rege da kuliramo. Elem, pozajmimo mi pojačalo od nekog bosanca sa future shock stagea i hvala mu. pojačalo ne baš ispravno, ali radi, *******. Kad ne lezi vraže tonac bolje da je učio za pastira, pošto je čoban veliki. Pola sata mu je trebalo da skonta da mikrofonija koja je pratila celu svirku nije sa harmonike nego sa tog lošeg pozajmljenog pojačala.Pri tome je i veoma skrnavo ozvučio tamburaše. Jest u pitanju akustični instrument, ali je i on valjda " Tonac ". Je, al' kada bi se zaje*avali. Elem međ svim tim problemima nadam se da smo pozitivnom energijom uspeli da pružimo dobru svirku ekipi koja se okupila ispred bine

begešar:
Mislim da je sramota za festival veličine exita da se grbavi na način na koji su ispali grbe prema nama.
Grbe su ispali i za joss par stvari, koje vecini mase nije smetalo (verovatno nisu ni primetili)
begešar:
Zamisli ti bolesnog Polzovića (menadžer stejdža). Ladno je lik doneo samo jedno gitarsko pojačalo.Kontam ja da su to veče svi koji su svirali na rok stejdžu imali samo jednu gitaru, ali je stvarno smešno i žalosno da se na drugoj bini (po poseti i veličini) na festivalu nalazi samo jedno pojačalo. Šta na primer da im je crko maršal. Mogli bi svi lepo po pivo pa na rege da kuliramo. Elem, pozajmimo mi pojačalo od nekog bosanca sa future shock stagea i hvala mu. pojačalo ne baš ispravno, ali radi, * ga. Kad ne lezi vraže tonac bolje da je učio za pastira, pošto je čoban veliki. Pola sata mu je trebalo da skonta da mikrofonija koja je pratila celu svirku nije sa harmonike nego sa tog lošeg pozajmljenog pojačala.Pri tome je i veoma skrnavo ozvučio tamburaše. Jest u pitanju akustični instrument, ali je i on valjda " Tonac ". Je, al' kada bi se zaje*avali. Elem međ svim tim problemima nadam se da smo pozitivnom energijom uspeli da pružimo dobru svirku ekipi koja se okupila ispred bine
Iskreno mi je zzao ssto zbog nestruccnosti i neprofesionalnosti nekih drugih ljudi nije sve "ispalo" kako ste planirali. Tako je kad se zavisi od drugih ...
No, sve to zvucci kao da biste mogli da zaprzzite bar jednu REPRIZU :wink:

Back