Rešeno Blue screen of death za HOMM III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Ranije nisam imao nikakvih problema kada je u pitanju igra Heroes of might and magic III . Instaliram ranije, sve radi glatko. Međutim, sada nakon instalacije (nebitno koja ekspanzija) i po pokretanju igre, dobijem Blue screen of death. Apsolutno uvek. Nisam ništa menjao. Ranije verzije uredno obrisao bez ostataka.

Ne razumem u čemu je caka. Da li je neko imao sličan problem? Ili da li neko zna uzrok problema?

da nisi slucajno instalirao HD edition?

ona je dosta zahtevnija od klasicnih heroja

i instaliraj peticu..bolja je od trojke

u stvari to je trojka sa boljom grafikom.

sesticu sam preskocio, nisam uspeo da nadjem neku da valja..
bas sad se ubijam sa sedmicom..sjajna igra :D

da nisi slucajno instalirao HD edition?

ona je dosta zahtevnija od klasicnih heroja

i instaliraj peticu..bolja je od trojke

u stvari to je trojka sa boljom grafikom.

sesticu sam preskocio, nisam uspeo da nadjem neku da valja..
bas sad se ubijam sa sedmicom..sjajna igra :D
Nije HD verzija. To sam već probao ranije i nije mi se dopalo. Trojoka je najbolja prema svim merilima (tako kaže rezultat na internetu).
Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

ma kakvi to pricaj isti likovi koji i dalje vole win xp :D

petica je identicna trojka ali u boljoj grafici..isti gameplay, isti fazon ali mnooogo lepse

pazi..ja sam veliki ljubitelj heroja
igram ih od heroja 1 i znam ih u dusu :D
sve verzije, sve ekspanzije za njihj sam igrao (osim cetvorke koju sam preskocio jer to nisu heroji
i sestice jer nisam nasao dobru verziju i to mi je iskreno zao.)

cak mi se i sedmica ne dopada toliko samo zbog polozaja kamere.. petica je za to bila vrh.. potpuno slobodno kretanje.. ovde imas samo polukruzno 3D kretanje i nekad ne mogu lepo da vidim nesto zbog toga. a i ne mogu da pridjem stvorenjima u borbi da bolje vidim njihovu grafiku sto mi je isto zao..ali je i sedmica odlicna..

nadji neku drugu trojku..mozda imas losu verziju.
a i sad mozes vas povoljno da ih kupis za 2.5€
https://store.ubi.com/ie/game?pid=575ffd9ba3be1633568b4d8c&dwvar_575ffd9ba3be1633568b4d8c_Platform=pcdl&edition=Complete Edition&source=detail

uzmi original ako ih toliko volis

igram samo tower defence igre i imala sam dva puta sličan problem... jednom na w7 drugi put na w10

prvo rešenje.... digni sistem iz clean boot-a pa pa onda probaj

drugo rešenje... 100 % onemogući bilo koji antivirus program pa čak i Microsoft Security Essentials koji je valjda u w7 (napraviti u njemu izuzetak za tu igru)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back