blue lagoon

• Začetnik teme Začetnik teme peach
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
inspirion:
DisMisaL:
Poneo bih dobar nož, sekiru, kotur kanapa, čekrk, 2 kompleta odeće, 2 para čizama, nepromočivu kabanicu, hermetički zatvorenu kutiju za šibice,...

Ne bih poveo nikog sa sobom. Tropski raj, uživanje, a neko da mi kvari to.
Da budem sam. Zaboravljen. Sretan.

i drkas kitu ceo dan.

TROPSKO ostrvo ne severni pol
mislim KIT! :)
da li bi onda ovo bilo dobro delo... poshto je kit ugrozena vrsta

ustvari, bilo bi lepse da svako od nas ima svoje ostrvo. sa jednom malom drvenom kucicom na plazi, opremljenom lezaljkama, izvorom leda alkoholnih napitaka i sokova, voca i ADSL-om. I tako svako od nas na svom rajskom ostrvu, a na malim dokovima su gumenjaci koji nam sluza da posecujemo jedni druge. I onda tako idemo u goste ponekad jedni drugima, donosite mi vanilice u goste i onda zajedno gledamo zalaske sunca... nekad sami nekad sa nekim iz "komsiluka".

A onda padne noc. zvezde se razmile po nebu koje se gasi. Popale se skromne lampe u kucicama na "ostrvima hiljadu forumasa" i orkestar insekara zacini vazduh. Neki ugasise svetla ranije, nekome svetla trepere a negde svetlo sijalica zamenise svece.

Gde god da pogledas, vidis slicne kucice u kojima sede forumasi. Dvadeset i pet stepeni, savrsena temperatura za kupanje nocu, ali ne - mi ispijamo svoje case sa pice i vracmo se racunarima. neki da budu na forumu a neki da sacekaju da kao svi zaspe - ne bi li napravili neku mini invaziju....

HeBePoBaTaH_:
divlja-u-srcu:
Sa foruma bih povela ovog HeBePoBaTnog, mislim, nikad mi ne bi bilo dosadno! :) Stalno bi se svadjali, a svi znaju da ja volim najvise da se svadjuckam! :P

Bolja varijanta - dva odvojena pusta ostrva. Nenajavljene posete, samo da te preslišam i iznerviram. Posle te ostavim da patiš :)

Hi,hi! Ima tu jedan problem!
NE UMEM DA PATIM! :P
Drugo, mislim da bi se navukao na preslisavanje!
:P :) 8)

Back