i.inch
Zainteresovan član
- Poruka
- 421
nije mi najjasniji termin a srecem ga na forumima, opet pitanje za nas pravoslavne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije mi najjasniji termin a srecem ga na forumima, opet pitanje za nas pravoslavne
A sto pitas?![]()
Jesi ti taze ozenjen,pa si tolko okupiran sexom?
Sta podrazumevas pod tim blud u braku?Da jedan od supruznika svrlja i naplacuje svoje usluge?Za mene je jedino to blud!
Neće mu pushi za vreme posta, a i inače, kolko sam razumeo.Jesi ti taze ozenjen,pa si tolko okupiran sexom?
Sta podrazumevas pod tim blud u braku?Da jedan od supruznika svrlja i naplacuje svoje usluge?Za mene je jedino to blud!
Neće mu pushi za vreme posta, a i inače, kolko sam razumeo.
:
Pređi ti. Tvoja je tema.![]()
Брак није сваки суживот мушкарца и жене. Брак је света заједница, дата од Бога. То је заједница мушкарца, жене и Бога. Бог пребива само тамо где има светости и чистоте, а е код људи који живе развратно у сваком смислу, па мисле да имају "брак", а у ствари им се заједница своди на легализовану проституцију.
ПС
То ти је уједно и одговор на ону тему о сексуланим перверзијама унутар брачне заједнице. Тамо где владају перверзије - нема Бога и његовог присуства, јер где су перверзије "потреба" и жеља, ту царује демон, а не Бог.
Neće mu pushi za vreme posta, a i inače, kolko sam razumeo.
To samo kanarinci misle da se blud svodi na quvanje. Pravoslavci misle da je blud kad se žemskoj svidi.![]()
Definiši perverzije!Брак није сваки суживот мушкарца и жене. Брак је света заједница, дата од Бога. То је заједница мушкарца, жене и Бога. Бог пребива само тамо где има светости и чистоте, а е код људи који живе развратно у сваком смислу, па мисле да имају "брак", а у ствари им се заједница своди на легализовану проституцију.
ПС
То ти је уједно и одговор на ону тему о сексуланим перверзијама унутар брачне заједнице. Тамо где владају перверзије - нема Бога и његовог присуства, јер где су перверзије "потреба" и жеља, ту царује демон, а не Бог.
Брак није сваки суживот мушкарца и жене. Брак је света заједница, дата од Бога. То је заједница мушкарца, жене и Бога. Бог пребива само тамо где има светости и чистоте, а е код људи који живе развратно у сваком смислу, па мисле да имају "брак", а у ствари им се заједница своди на легализовану проституцију.
ПС
Zar "trojka"nije blud?![]()
Definiši perverzije!![]()
Gde vi odlutaste sve sto radite sa svojom zenom a da je na obostrano zadovoljstvo je vasa licna stvar .Mislim da se za blud racuna opstenje van braka .
Zašto bih bio smešan? Ti si pominjao probleme sa gospojom, da ne citiram sada.
Slažem se da pušenje ima više veze sa LjiS, ali nisi postavio temu tamo, nego ovde.
(Čak sam ti i odgovorio na nedoumicu iz uvodnog posta)
Jednom sam ispovedio oralni sex kao blud u braku a onda me je svestenik do detalja ispitao, sto je bilo krajnje nelagodno, i onda me je upozorio da to vise tako ne ispovedam i tako ne karakterisem na ispovesti.
Ali voleo bih da cujem jos neko misljenje.
Najlogicnije mi je da ono sto je stvar bracne sobe da to tamo i ostane.
U blud spadaju: seksalni odnosi izmedju osoba koje nisu u braku, preljuba, razne vrste perverzija, oralni i analni seks, kao i homoseksualni odnosi...