- Poruka
- 14.183
Blud ?!?!?!?!? Fuj ................. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je kao u onoj pesmi Bore Drljače, milicijo puške na ramena, u potjeru, pobjegla mi ženaDa li po vasem misljenju treba da budu zakonom zabranjene i krivicno gonjive ove 3 stvari koje sam naveo,ili jedna od njih ili pak nijedna?
Zanima me vas stav u vezi ovoga i ako mozete da objasnite.
Verski fanatizam je takodje blud.To je kao u onoj pesmi Bore Drljače, milicijo puške na ramena, u potjeru, pobjegla mi žena... pa ne, nisam za to da društvo bude čuvar nečijih partnera, da zakon drži nekome sveću, čak i tamo gde vlada šerijat to je izvor najgorih zloupotreba, a iskreno pre bih živeo okružen bludom, nemoralom i razvratom, ma šta to značilo, nego džihadlijama kozojebima.
NeDa li po vasem misljenju treba da budu zakonom zabranjene i krivicno gonjive ove 3 stvari koje sam naveo,ili jedna od njih ili pak nijedna?
Da li po vasem misljenju treba da budu zakonom zabranjene i krivicno gonjive ove 3 stvari koje sam naveo,ili jedna od njih ili pak nijedna?
Bas vala...Toliko reči trošite na ovako besmislenu temu.
Au kakva rasprava.... Pitanje je postavljeno kao pravno, vi ga raspravom odvedoste u religiju, a ovo je podforum Ljubav i sex.
Tema je za zabavu,teorije zavera,religiju,ili pdf gluposti...Tema jeste za LJIS.
Znaci kakav LJIS da a kakav ne.Da li je dobar bilo kakav LJiS?
Rasnog mesanja?i ti si omasio vek izgleda...Naravno da ne. Sada što se tiče abortusa ja sam protiv toga osim u slučaju bolesnog oštećenog ploda i rasnog mešanja.
Voleo bih da imam sina, da je crnac i da ima kitu veliku pola metraNaravno da ne. Sada što se tiče abortusa ja sam protiv toga osim u slučaju bolesnog oštećenog ploda i rasnog mešanja.
Kako si dosao do tog zakljucka?Bas vala...
Tema je za zabavu,teorije zavera,religiju,ili pdf gluposti...
A da,nema pdf gluposti,zaboravih.
@tema
Najbolje ke opisao Stugos,treba zabraniti vredjanje inteligencije ljudi,sa ovakvim tvrdnjama.Sta ce ko da radi ili ne je njegova slobodna volja,sta ima drzava sa tim?Ti se zalazes za kaznjavanje seksa pre braka??Steta sto nisu jos izmislili vremeplov,da ove koji podrzavaju ovakve sulude ideje vratimo u 15 vek.Tamo bi bili zadovoljni.
Da li po vasem misljenju treba da budu zakonom zabranjene i krivicno gonjive ove 3 stvari koje sam naveo,ili jedna od njih ili pak nijedna?
naravno da neDa li po vasem misljenju treba da budu zakonom zabranjene i krivicno gonjive ove 3 stvari koje sam naveo,ili jedna od njih ili pak nijedna?
Rasnog mešanja hahahaa
Vratite gospodina 80 godina unazad
Ma znam... sve ste nam lepo objasnili... Utemeljeno, naučno, smireno, bez imalo primitivizma i paranoje...Zar ne znaš da je to genocid nad našim narodom koji nam se nameće!