Blud,preljuba i abortiranje

• Začetnik teme Začetnik teme Zenox
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li po vasem misljenju treba da budu zakonom zabranjene i krivicno gonjive ove 3 stvari koje sam naveo,ili jedna od njih ili pak nijedna?
Zanima me vas stav u vezi ovoga i ako mozete da objasnite.
To je kao u onoj pesmi Bore Drljače, milicijo puške na ramena, u potjeru, pobjegla mi žena :lol: ... pa ne, nisam za to da društvo bude čuvar nečijih partnera, da zakon drži nekome sveću, čak i tamo gde vlada šerijat to je izvor najgorih zloupotreba, a iskreno pre bih živeo okružen bludom, nemoralom i razvratom, ma šta to značilo, nego džihadlijama kozojebima.

To je kao u onoj pesmi Bore Drljače, milicijo puške na ramena, u potjeru, pobjegla mi žena :lol: ... pa ne, nisam za to da društvo bude čuvar nečijih partnera, da zakon drži nekome sveću, čak i tamo gde vlada šerijat to je izvor najgorih zloupotreba, a iskreno pre bih živeo okružen bludom, nemoralom i razvratom, ma šta to značilo, nego džihadlijama kozojebima.
Verski fanatizam je takodje blud.

Toliko reči trošite na ovako besmislenu temu.
Bas vala...
Au kakva rasprava.... Pitanje je postavljeno kao pravno, vi ga raspravom odvedoste u religiju, a ovo je podforum Ljubav i sex.
Tema jeste za LJIS.
Znaci kakav LJIS da a kakav ne.Da li je dobar bilo kakav LJiS?
Tema je za zabavu,teorije zavera,religiju,ili pdf gluposti...
A da,nema pdf gluposti,zaboravih.
@tema
Najbolje ke opisao Stugos,treba zabraniti vredjanje inteligencije ljudi,sa ovakvim tvrdnjama.Sta ce ko da radi ili ne je njegova slobodna volja,sta ima drzava sa tim?Ti se zalazes za kaznjavanje seksa pre braka??Steta sto nisu jos izmislili vremeplov,da ove koji podrzavaju ovakve sulude ideje vratimo u 15 vek.Tamo bi bili zadovoljni.

Bas vala...

Tema je za zabavu,teorije zavera,religiju,ili pdf gluposti...
A da,nema pdf gluposti,zaboravih.
@tema
Najbolje ke opisao Stugos,treba zabraniti vredjanje inteligencije ljudi,sa ovakvim tvrdnjama.Sta ce ko da radi ili ne je njegova slobodna volja,sta ima drzava sa tim?Ti se zalazes za kaznjavanje seksa pre braka??Steta sto nisu jos izmislili vremeplov,da ove koji podrzavaju ovakve sulude ideje vratimo u 15 vek.Tamo bi bili zadovoljni.
Kako si dosao do tog zakljucka?

Da li po vasem misljenju treba da budu zakonom zabranjene i krivicno gonjive ove 3 stvari koje sam naveo,ili jedna od njih ili pak nijedna?

Abortiranje, da. Ostalo, ako je blud na obostrano zadovoljstvo ili već na zadovoljstvo svih učesnika bludničenja, neka ih. Preljuba... pa sad... kako bi zvučalo da se to zakonom zabrani?
Abortus bih dozvolio samo u slučaju neke baš, baš skroz sigurne dijagnoze nekog teškog defekta kod deteta. I na samu pomisao na to mi se nešto steže u grlu.

naravno da ne

moj stav je da svo troje treba podsticati
drag.gif

Back