Blowjob

ljubota

Veoma poznat
Poruka
11.896
Da li vam se ikada desilo da vam ona ****** do kraja tj,vi (ako ste ona),popušite tipu od početka do kraja bez ikakve pomoći,pa čak i one najmanje pomoći sa vaše,odnosno njegove strane.Bukvalno,izvadila,našla ritam,završila i vratila ga na mesto...Dešava li se to u životu ili samo na filmovima?

Da li vam se ikada desilo da vam ona ****** do kraja tj,vi (ako ste ona),popušite tipu od početka do kraja bez ikakve pomoći,pa čak i one najmanje pomoći sa vaše,odnosno njegove strane.Bukvalno,izvadila,našla ritam,završila i vratila ga na mesto...Dešava li se to u životu ili samo na filmovima?
Dok sam uzivao u tome da. Ali jedna je bas uzivala u tome... onda sam provalio da na kutiji cigareta pise "pusenje ubija", a ne "dimljenje ubija",
i od tad sam prestao da uzivam u tome :P

Dok sam uzivao u tome da. Ali jedna je bas uzivala u tome... onda sam provalio da na kutiji cigareta pise "pusenje ubija", a ne "dimljenje ubija",
i od tad sam prestao da uzivam u tome :P
Ti bas bukvalno shvatio :p
Ja nisam nesto voleo blow dok sam bio mladji ,kako je vreme prolazilo onda mi se sve vise svidelo ,ali moj najjaci fetis je titsfuck .

Poslednja izmena:
Meni su te vrste bj-a ubedljivo najbolje, kada ona preuzme punu kontrolu ali naravno neće/ne zna svaka. Mogu biti toliko dobri da nisam ni verovao da je to moguće i da je samo gluma na filmu, ili mit, dok nisam lično doživeo.

??? šta je tu čudno

Ih 100x

Meni su te vrste bj-a ubedljivo najbolje, kada ona preuzme punu kontrolu i da je ali naravno neće/ne zna svaka. Mogu biti toliko dobri da nisam ni verovao da je to moguće samo gluma na filmu, ili mit, dok nisam lično doživeo.
Ne ume to svaka i ja sam mislio da je to samo na filmu.
Ne znam da li su ostali shvatili poentu,
Svaka hoće,ili većina njih,ali da ga sama izvadi,tako da ga odradi da tvoje ruke ni ne pipnu nju u smislu da joj guraš glavu i daješ ubrzanje,ma bukvalno ništa,zatim sve završi u sebi,bukvalno svaku kap i na kraju ga vrati na mesto.

Ne ume to svaka i ja sam mislio da je to samo na filmu.
Ne znam da li su ostali shvatili poentu,
Svaka hoće,ili većina njih,ali da ga sama izvadi,tako da ga odradi da tvoje ruke ni ne pipnu nju u smislu da joj guraš glavu i daješ ubrzanje,ma bukvalno ništa,zatim sve završi u sebi,bukvalno svaku kap i na kraju ga vrati na mesto.
Prvi preduslov, iako se to podrazumeva ail nije na odmet spomenuti, jeste higijena.
Moraš biti uredan, čist i da lepo mirišeš ako hoćeš da partnerka uopšte i pomisli na to.
I ukus sperme se navodno može promeniti dijetom. Ja sam nepušač, ne pijem alkohol a to sve navodno utiče na kvalitet sperme.
Jeo sam jedno vreme preko 100g celera dnevno da bih regulisao krvni pritisak prirodnim putem, a navodno utiče na testosteron i kvalitet sperme, pa može i to da pomogne.

Pa to samo ako naročito voli pomenutu radnju. Što je zapravo retko kod devojaka (bar po mom iskustvu). Vole one u sklopu svega i to, ali ove koje obožavaju obično imaju izraženu submisivnu crtu i vole prljav osećaj, da osete da su dole. Lično nisam doživeo da me neko tako odjednom 'odradi' bez 'pomoći' od početka do kraja, iako ih ima koje su opsednute time sigurno. Mada nisam siguran ni na šta postavljač teme tačno misli. Dobar deo ženskih osoba ima i problem sa svim tim, sa nalaženjem ritma, nije sve idealno kao na filmu, zahvataju zubima i čuda, imaju jak gag reflex, ali uvek je moguće da je/ga pustiš da ti uradi to ili uz prethodni dogovor.

Većina parova upražnjava oral ali jer se podrazumeva, vole to i moderno je, ali da neko tek tako ga dohvati i sve samo odradi bez uplitanja, sigurno ima mada ja nisam doživeo jer obično te pita nešto, postoji razmena energija neka. U BDSM vezama npr. obično ide uz naredbu ili zahtev, ljudi nisu roboti, drugo u Dom-Sub kontekstu su reči veoma bitne i nose ogromnu moć. Neki ljudi koriste signale, tipa on kad mu dodje nacrta zvezdu na papiru ili triput lupne olovkom i ona zna šta to znači i krene da odradjuje. Ako loše odradi po proceni Doma, sledi kažnjavanje, tj. još brutalniji oral itd. Ako dobro odradi ide neka 'nagrada', ali se i može izmeniti volja po potrebi. Za to znam.

Ovog iz naslova sigurno ima, tipa dodje devojka dečku s kojim živi, proradio joj rovac i samo ga raskopča i zadovolji. I obrnuto. Ja sam imao situaciju da mi jedna davna hm... ortakinja, ovako malo neuglednog izgleda (mršav vrlo tip, nije ružna ali nikad šminka, nikad ništa, random odeća, vezan rep uvek), sipa vodu u usta u sobi, i onda sedne na facu i tera da je ližem dok se davim (a ne smem da progutam). Tu ja sam sve odradjujem dok ne doživi vrhunac ali opet to je naredba, jeste spontano ali opet postoji tudja volja. Ili se zadovoljava nekim predmetom i kombinuje to sa jelte, mojom malenkošću koja drži vodu u ustima. Sad mi ekstremno neprijatno dok ovo pišem, prvo kad se setim toga i šta je nju 'napaljivalo', ali forum je pa može, anonimni smo. :D

Pa cesto mi padne to na pamet: Mogla si da ga vratis tamo kako si ga nasla.

Postoje i teme koje prosto vape da se zatvore
Jimmy Fallon Cringe GIF

To se placa batice...i to zna se gde i kod koga...

..nije za one sa slabim probavnim traktom...

Back