Blokaderi u Novom Sadu blokiraju izgradnju crkve

Screenshot_20250809_105313_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20250808_151022_TikTok.jpg

Londonu je najvaznije da odrzi makar i minimalni nivo inteziteta obojene revolucije.............dok se ne prikupe nove snage za nastavak te revolucije.
Ujedno i dokaz da taj organizator obojene revolucije u Srbiji, nema pojma o Srbiji i srpskom narodu. Odavno sam naveo da MI6, CIA zaposljava personal koji su pohadjali razne Harvarde, Pristone, Oksforde, Kembridze..........pa ne cudi toliko nizak nivo inteligencije i obrazovanja onih koji su u sluzbi RoRo-sistema.

Reče neko ko podržava:
- Dodika koji je prvi od političara rekao da je bio genocid u Srebrenici
- Anu Brnabić koja je to što jeste kao i pola stranke u kojoj je, uključujući i Azdejkovića koji im je glavni bot
- Vulina koji je jahao na ideju komunizma verovatno poslednji u svetu

Kakve ste vi sertifikovane boodale samo treba sesti pa gledati i krstiti se

Ljudi koji zive na tom prostoru koji zele Crkvu,sakupe dovoljan broj potpisa i podnesu zahtjev drzavi i SPC za izgradnju hrama.Nadje se mjesto i ako ima sredstava lada se dobiju dozvole pocne se sa izgradnjom.Ako neko onemogucava zatvor mjesec dana i novcana kazna.
A šta se dešava ako je veći broj ljudi koji žive na tom prostoru protiv građenja crkve na mestu gde je jedino zelenilo? Sakupe dovoljan broj potpisa i je li neko to uvaži?

A šta se dešava ako je veći broj ljudi koji žive na tom prostoru protiv građenja crkve na mestu gde je jedino zelenilo? Sakupe dovoljan broj potpisa i je li neko to uvaži?
I ja sam protiv kladionica u Srbiji,ali posto dobiju dozvolu za otvaranje ne mogu im nista.Ne ulazim u kladionicu niti me ko tjera.
Ni u Crkvu niko ne tjera da se ulazi.

I ja sam protiv kladionica u Srbiji,ali posto dobiju dozvolu za otvaranje ne mogu im nista.Ne ulazim u kladionicu niti me ko tjera.
Ni u Crkvu niko ne tjera da se ulazi.
A zašto neko ne pokrene neku inicijativu protiv kladionica, na primer? Evo, prva ću potpisati. Niko ništa ne preduzima samo kukamo po društvenim mrežama. Problem je što će na ovakav način crkva oterati i to malo ljudi koji dolaze.

Back