BLOKADER ZAPRETIO NA N1: Pobićemo sve članove SNSa!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Тихи

Starosedelac
Poruka
184.245

BLOKADER ZAPRETIO NA N1: Pobićemo sve članove SNSa!​

NA još jednom nasilnom protestu blokadera zgubidana u Valjevu, napadnute su prostorije Srpske napredne stranke u ovom gradu, a upućene su pretnje smrću članovima SNS-a.​

Novinar N1 upitao je jednog od učesnika protesta šta je razgovarao sa policijom.

- Rekao sam samo gospodinu da ćemo se vratiti. Pa nijedan živ sektaš neće više ostati u Valjevu. Neće ostati - zapretio je on.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...cernje-novosti-single&utm_campaign=single-box

bruka i sramota kakvi dobijaju vreme na televiziji

Zavisi koliko težak bude slom države posle sns banditske republike.

Ako pukne 80,000 hipotekarnih kredita zbog ne primanja 6 ili 9 meseci plata, puška će da radi !

Зато бандитску републику морамо да чувамо !
Има да буду на власти докле год све не поправе што су покварили.

Те форе "Ај напалимо будале да нас као скину,
ми се покупимо и либо нас раца" - не може !

Не може !!! :aaa:

Okaci snimak gde preti.
:ceka:
https://www.novosti.rs/vesti/politika/1512165/blokader-zapretio-n1-pobicemo-sve-clanove-sns-video

Utisak me ne vara..tonete sve dublje, granice ne znate.
Čovjek otvoreno prijeti: ".. ni jedan živ sektaš više neće ostati u Valjevu"??

Ма, дааај...

....пашће само јахање.

Zavisi koliko težak bude slom države posle sns banditske republike.

Ako pukne 80,000 hipotekarnih kredita zbog ne primanja 6 ili 9 meseci plata, puška će da radi !

Tihomir je danas dobio zadatak baš da se razvali od botovanja, širenja mržnje i dezinformacija.

Pretpostavljam da se bliže izbori, da njegovi poslodavci ne stoje baš najbolje i da je potrebno u društvo uvesti što više mržnje.
Umjesto osuda, osudjuje se glasnik koji je "trebao da ćuti" i koji se, eto "usudio" da prenese tu užasnu vijest?

Umjesto osuda, osudjuje se glasnik koji je "trebao da ćuti" i koji se, eto "usudio" da prenese tu užasnu vijest?

Treba znati prepoznati nameru iza svega. Poenta je da se delo pojedinca učita svima i studente predstavi kao nekakve divljake i nasilnike. I onda kad imaš mnoštvo takvih članaka u medijima (a imaš), pravi se lažni utisak koji posle podstiče mržnju i tenzije u društvu.

To što radi Tihomir, a ti podržavaš, je jedna sramna politika i dokaz da su Srbi kao narod došli do dna kad takve pojave postaju toliko učestale. Gde ti u medijima nećeš videti 99% pristojnosti i kulture koju ti studenti imaju nego će se forsirati onaj 1% divljaka, gde je većina verovatno podmetnuta.

Sad znaš o čemu govorim, za slučaj da ponovo kreneš da se praviš lud, samo me zaobiđi ;)

Treba znati prepoznati nameru iza svega. Poenta je da se delo pojedinca učita svima i studente predstavi kao nekakve divljane i nasilnike. I onda kad imaš mnoštvo takvih članaka u medijima (a imaš), pravi se lažni utisak koji posle podrstiče mržnju i tenzije u društvu.

To što radi Tihomir, a ti podržavaš, je jedna sramna politika i dokaz da su Srbi kao narod došli do dna kad takve pojave postaju toliko učestale. Gde ti u medijima nećeš videti 99% pristojnosti i kulture koju ti studenti imaju nego će se forsirati onaj 1% divljaka, gde je većina verovatno podmetnuta.

Sad znaš o čemu govorim, za slučaj da ponovo kreneš da se praviš lud, samo me zaobiđi ;)
Namjeru da se neko ubije? Ne "neko", već stotine hiljada ljudi..
Vrlo dobro znam šta "govoriš".. ne osudjuješ prijetnje nečijim životima nego bestidno napadaš one koju tu užasnu vijest prenose.. i to sa pravom.

Tihomir je danas dobio zadatak baš da se razvali od botovanja, širenja mržnje i dezinformacija.

Pretpostavljam da se bliže izbori, da njegovi poslodavci ne stoje baš najbolje i da je potrebno u društvo uvesti što više mržnje.
Definitivno ce opet biti izbori koje ce pokrasti...evo kod mene vidjam kao nesto rade, a tako uvek rade pred izbore.

Dok maskirani profi prebijaju, dok civilni cajoši hapse i otimaju ljude, dok poslušnici zatvaraju lokale i otpuštaju s poslova "nepodobne" neko postavi temu sa jednom izjavom koja je čak prevedena u slobodnoj interpretaciji kao udarnu. Jasan mi je postavljač al mi nisu jasni ovi "slepi" koji "vrište" nepravda dok im komšije i prijatelji ostaju bez hleba i slobode :( toliko odsustvo ljudskosti nisam očekivala :(

Nekim blokaderima koji su ovako pretili su vec stradali biznisi, spaljeni do temelja, a neki su zavrsili prebijeni i ubaceni u kontenjer. Po predvidjanjima , policija ce ipak morati da zastiti blokadere da ih narod ne bi lincovao. Ne bi me cudilo da i ovaj uskoro ne zavrsi na naslovnin stranama novina bez nekih delova tela. Ne vole ljudi da im neko preti, narocito ne neki nadrogirani degenerik.
Njih nisu zapalili ovi "neutralni" koje pominješ niti su im oni zatvorili lokale već plaćenici vlasti. Pokušaj plasiranja narativa da će "narod" da linčuje blokadere imali smo prilike da vidimo koji narod na osnovu one gospođe sa kosom u rukama i njenih izjava. Ja se izvinjavam al takav mentalni sklop navedenog "naroda" ne plaši nikoga.

Njih nisu zapalili ovi "neutralni" koje pominješ niti su im oni zatvorili lokale već plaćenici vlasti. Pokušaj plasiranja narativa da će "narod" da linčuje blokadere imali smo prilike da vidimo koji narod na osnovu one gospođe sa kosom u rukama i njenih izjava. Ja se izvinjavam al takav mentalni sklop navedenog "naroda" ne plaši nikoga.
Potrazite u mojim postovima, od pre nekoliko meseci, izneo sam ceo svenario sta ce se desavati.
Ono symtomsam ja pisao ivde to se upravo sada sve vise govori po medijima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back