Blokada

Али признаћеш да је много и оних који глуме недостижност а онда кмече саме у 4 зида.
Са траумама се свако другачије носи, то стоји, оне ми и нису биле у фокусу.
Jeste, ali kako cemo mi znati koja je koja, zar ne?
Zena zeni solidarna, a ne vuk, miko ❤️

Jeste, ali kako cemo mi znati koja je koja, zar ne?
Zena zeni solidarna, a ne vuk, miko ❤️
Па није добронамерсност тапшати некога по рамену и ако греши.
Своје дете волим највише на свету па га још како критикујем.
Али, добро, нема везе...

ili pre par dana, skrecemo levo i ja cap u lika ispred, tj u auto njegov
on izlazi, ja osmeh
kazem izvini, samo sam se naslonila
i on se nasmejao :D
Odem u prodavnicu pre neki dan.Kažem čoveku: kilogram,pola kg ne sećam se, mesa .Ne definišem koje hoću ali gledam koje hoću.
On se zbunio, a ja ukapiram šta sam uradila pa velim: izvinite , mislila sam da ste vidoviti .
On meni : A ne ,još uvek nisam postigao takvo umeće.
:lol:

ili pre par dana, skrecemo levo i ja cap u lika ispred, tj u auto njegov
on izlazi, ja osmeh
kazem izvini, samo sam se naslonila
i on se nasmejao :D
Ја у рикверц jедном умало у Петра Челика да ударим :lol:
Срећа па је остарио и има мање снаге. Иначе би и ауто и мене под мишку.

Nametljiiv i glasni su oni koji su naučili da tako imaš prolaz, a ne ko blokirani.

---

Nije samo za emotivne odnose, ali svedeno na njih, u 100% slučajeva kada se ne priđe ne bude ništa posle.

Немојте себи дозволити да се блокирате.
А то ће бити ако превише планирате.
Опустите се.
Још да сам то знао са 18 година...али добро...
живот је школа...

Poslednja izmena:
Više puta mi se desilo na nekom javnom mestu da primetim veoma lep primerak suprotnog pola. Primeti ona i mene, uzvrati pogledom i nekim drugim pokretom i onda sledi blokada. Totalno se ukopam, slede negativne misli a prilika prođe, kao da imam nekog podstanara u glavi koji ne želim da priđem. Ovakav problem nemam kad prvo upoznam osobu u društvu ili kada je već poznajem.

Šta bi mi forumski stručnjaci za ovu problematiku savetovali? Molim da se izbegne podsmevanje ako može.
...одговор на ово питање лежи у теби самом и ти знаш себе боље од свих нас овде...
...ми овде можемо писати свако своје искуство али свака индивидуа је прича за себе...

Back