Blokada

Truman

Elita
Poruka
23.478
Više puta mi se desilo na nekom javnom mestu da primetim veoma lep primerak suprotnog pola. Primeti ona i mene, uzvrati pogledom i nekim drugim pokretom i onda sledi blokada. Totalno se ukopam, slede negativne misli a prilika prođe, kao da imam nekog podstanara u glavi koji ne želim da priđem. Ovakav problem nemam kad prvo upoznam osobu u društvu ili kada je već poznajem.

Šta bi mi forumski stručnjaci za ovu problematiku savetovali? Molim da se izbegne podsmevanje ako može.

Više puta mi se desilo na nekom javnom mestu da primetim veoma lep primerak suprotnog pola. Primeti ona i mene, uzvrati pogledom i nekim drugim pokretom i onda sledi blokada. Totalno se ukopam, slede negativne misli a prilika prođe, kao da imam nekog podstanara u glavi koji ne želim da priđem. Ovakav problem nemam kad prvo upoznam osobu u društvu ili kada je već poznajem.

Šta bi mi forumski stručnjaci za ovu problematiku savetovali? Molim da se izbegne podsmevanje ako može.
Smisli kako ces da pridjes, sta ces da kazes... pocni sa onima koje ti se ne svidjaju, da lakse podneses :p

Pa da vezbas prilaz. Nije to samo tako. Ako te odbije neka koja ti se ne svidja, bice ti lakse da podneses. Vremenom se izvestis, steknes samopouzdanje,
pa onda nece biti problem sa onom koja ti se svidja...
Nije stvar u tome. Kod žena koje mi se ne sviđaju ne roje mi se negativne misli. Posledično, prišao bih bez problema. Stvar je u toj negativi i osećaju niže vrednosti koji se javlja samo kod žena koje me privlače.

Nije stvar u tome. Kod žena koje mi se ne sviđaju ne roje mi se negativne misli. Posledično, prišao bih bez problema. Stvar je u toj negativi i osećaju niže vrednosti koji se javlja samo kod žena koje me privlače.
Znas kako, razlika je u tome da ako te odbije ona koja ti se ne svidja nemas problem, u suprotnom se plasis ishoda. Dakle vezbaj prilaz, i ona koja ti se
ne svidja i ona koja ti se svidja, podjednako reaguju...

vidi
moze tu da sse mlati 3 dana
i da lupaju dubale neke svoje gluposti i tako dalje
al ja cu da ti kazem istinu odma

poenta je moj mitjane da mnogo drhas

znaci nemoi da drhas i videces kako ces lepo da prilazis ribicama

kao da imam nekog podstanara u glavi koji ne želim da priđem.
imaš sabotera u glavi...pozabavi se njime...to je deo tvoje ličnosti koji je internalizovao sve one situacije kad te je okolina ili sopstveno poređenje sa drugima stavljalo u poziciju niže vrednosti i koji govori u ime te okoline i u ime tog negativnog poređenja....

.tvoj problem je u tome što želiš višu vrednost a saboter u glavi ti kaže da imaš nižu vrednost....za početak shvati da kao ljudsko biće ne vrediš ni manje ni više od drugih i da ništa što u životu uradiš ili ne uradiš neće to da promeni... viša vrednost ne postoji van konteksta poređenja...

Meni je to sve ok,...znači, normalno!
To što neke žene flertuju bzv. i na svakom koraku, uglavnom ne znači ništa -bitno!

Danas se brzoivi i nema se vremena za dugačka gledanja...moraš brzo reagovati.
Priđeš i lepo se pretstaviš, "sviđaš mi se, ako si SLOBODNA možemo li negde na..."...samo nemoj ono kafa...jer u Nišu je to poziv na EXPLICITNI SEXX...eufeminizam za ono "idemo samo jako"...

Ako kaže da je zauzeta, UČTIVO joj se izvinio na uznemiravanju i tražiš "sledeću žrtvu".

Moja preporuka i osobno kodex da me zauzete NE zanimaju i ako kaže "ma nema veze"...ja ne želim moguće neprilike i ne želim tuđu sreću i vezu da kvarom.

Budeš učtiv, bez, bez znojenja, zamuckivanja, da ne pomisli da si neki manijak ili teški ***** paćenik.

Srećan lov i javi rezultat.

Kad uloviš dobar komad, za savet moj uplati nezbrinutoj deci.

Zelim samo da ti kazem da zene primete taj blok kod muskarca...dakle, nisi jedini i nisi prvi kome se to desava
i nije to nikakva neka greska u tebi..prirodno je to..zbuni se covek, hiljade informacija, misli, kalkulacija prolecu kroz glavu
a vremena malo da sve kockice poslozis u pravilan redosled...

Meni se nedavno desilo...retko koristim javni prevoz pa kad moram da ga koristim smotana sam do bola..:lol:
Bitno, usla sam u pogresan bus. Bus krenuo, ide, ide i ja vidim da nesto nije kako treba, ne ide tamo gde ja hocu da ide...:malav:
Pocnem da se smejem sama sebi a pored mene stoji covek, fin, pristojan...pitam ja njega uz osmeh i izvinite
sve sto treba da ga pitam i zapocnemo mi tu neku konverzaciju gde da izadjem i koji bus da navatam za nazad
i moja zenska intuicija uhvati taj momenat njegovog odmeravanja i primetim taj momentalni blok koji vam se desava kad vam nesto slatko padne na pamet....ukocio se u sekundi, ruke pocele da mu podrhtavaju, recenice da zastaju na pola...ali ebiga, stanica na kojoj treba da sidjem se vec za minut dva priblizava...
Verovao ili ne, u ocima sam mu videla da sam sebe precutno psuje kad sam krenula da izadjem...

Poslednja izmena:

Deder momce, objasni ti nama, malo detaljnije, kakve su to negativne misli?
Nesto tipa ubice me poskupljenje benzina? Sta cu ako pristane? Ili... sta? :kafa:

Zelim samo da ti kazem da zene primete taj blok kod muskarca...dakle, nisi jedini i nisi prvi kome se to desava
i nije to nikakva neka greska u tebi..prirodno je to..zbuni se covek, hiljade informacija, misli, kalkulacija prolecu kroz glavu
a vremena malo da sve kockice poslozis u pravilan redosled...

Meni se nedavno desilo...retko koristim javni prevoz pa kad moram da ga koristim smotana sam do bola..:lol:
Bitno, usla sam u pogresan bus. Bus krenuo, ide, ide i ja vidim da nesto nije kako treba, ne ide tamo gde ja hocu da ide...:malav:
Pocnem da se smejem sama sebi a pored mene stoji covek, fin, pristojan...pitam ja njega uz osmeh i izvinite
sve sto treba da ga pitam i zapocnemo mi tu neku konverzaciju gde da izadjem i koji bus da navatam za nazad
i moja zenska intuicija uhvati taj momenat njegovog odmeravanja i primetim taj momentalni blok koji vam se desava kad vam nesto slatko padne na pamet....ukocio se u sekundi, ruke pocele da mu podrhtavaju, recenice da zastaju na pola...ali ebiga, stanica na kojoj treba da sidjem se vec za minut dva priblizava...
Verovao ili ne, u ocima sam mu videla da sam sebe precutno psuje kad sam krenula da izadjem...
Taj mučenik se kasnije gorko kajao za mogući zicer u njegovoj glavi i nedeljama vozao na istoj liniji u isto vreme, želeći reprizu replike, ali avaj....nije kome je rečeno, već kome je SUĐENO.

Back