Blokada profila na facebooku

Dusica87

Početnik
Poruka
3
Dobro jutro. Po prvi put sam na ovome forumu, pa bi nesto da pitam! Ako je moguce.. Potrebna mi je pomoc oko vracanje nalog na fb! Pisalomi da sam suspendovana na 30 dana.. Kako da povratim profil godinama ga koristim, sve svoje podatke na profilu su prave.. Onemogucen mi mejl da se ulogubem jer preko mejla sam pravila fb.. A ostao mi br od tel koji godinama ne koristim.. Salju mi kod na taj br, a br nemam.. Da li vracaju nalog, kako sta? Ako neko može da pomogne unapred hvala..

Dobro jutro. Po prvi put sam na ovome forumu, pa bi nesto da pitam! Ako je moguce.. Potrebna mi je pomoc oko vracanje nalog na fb! Pisalomi da sam suspendovana na 30 dana.. Kako da povratim profil godinama ga koristim, sve svoje podatke na profilu su prave.. Onemogucen mi mejl da se ulogubem jer preko mejla sam pravila fb.. A ostao mi br od tel koji godinama ne koristim.. Salju mi kod na taj br, a br nemam.. Da li vracaju nalog, kako sta? Ako neko može da pomogne unapred hvala..
Pa eto, vrati stari broj pa odatle pošalji kod, nema druge, neće ti drugačije verovati.

Insistiraj na mejlu (ako i to nisi izgubila) i kontaktiraj korisničku podršku mada su to sve debili koji tamo rade. Meni su ukinuli nalog koji sam otvorio 2004te godine. Sa obrazloženjem da se nisam žalio na vreme na suspenziju. I kao sve su obrisali pa ne mogu ništa da urade a lažu pacovi krv im hjebhem raspalu.

pisi na ovaj email i objasni problem: case@support.facebook.com

profili se ne brisu tek tako,sem ako nisi koristila funkcije za reklame ili pravila previse profila na jednom te istom uredjaju/IP adresi.
i sem ako nisi dodavala previse nepoznatih ljudi za kratko vreme,spamovala inbox,delila sumnjive linkove,delila seksualni sadrzaj,vredjala previse ljudi,izazivala bilo kakav povod da ljudi stalno prijavljuju tvoj profil.

Back