Blogspot blog

Nightwish

Zainteresovan član
Poruka
250
Potrebna mi je pomoc oko izgradnje blogspot bloga. Uradila sam par probnih, ali mi treba dorade. Necu dosadjvati pitanjima oko zarade jer me ne interesuje. Zelim da izgradim posecen blog radi zabave. Ako neko ima predloge kako da sto bolje uradim blog tj. ucinim ga lepsim i privlacinijim, neka se javi ovde. Hvala najlepse! :) :worth::think::hvala:

Pa nije bas proslo poslednji put kada sam pokazala blog :/ Ali ajde http://samonajboljirecepti.blogspot.com/ Jedan od brojnih

Slobodno oceni

P.S. Prihvatam i surove komentare, vec ih je bilo! :D

Secam se :)

Pozadina ti je mracna suvise , nekako odbojna za citanje

Zatim tu su crvena slova, sitna kojima se text lose vidi

text posta je los , ima vestacku belu pozadinu koja se na slaze sa crnom bojom pozadine sajta ;)

sackaj malo pokazacu ti jedan template samo da ga stavim na moj blog :) ako ti se svidi ..dam ti :D

Secam se :)

Pozadina ti je mracna suvise , nekako odbojna za citanje

Zatim tu su crvena slova, sitna kojima se text lose vidi

text posta je los , ima vestacku belu pozadinu koja se na slaze sa crnom bojom pozadine sajta ;)

sackaj malo pokazacu ti jedan template samo da ga stavim na moj blog :) ako ti se svidi ..dam ti :D

Aj, ali valjalo bi da bude u vezi sa hranom :P

Tema ne asocira mnogo, blog nije los, ali ima mnogo duplih linkova i smernica sto je lose za citaoce. Imala sam takav problem tesko mi je da ga ponovo resavam :/

Ne bih ja menjala ovaj, ali ne znam kako da izgleda bolje. :D

Tema ne asocira mnogo, blog nije los, ali ima mnogo duplih linkova i smernica sto je lose za citaoce. Imala sam takav problem tesko mi je da ga ponovo resavam :/

Ne bih ja menjala ovaj, ali ne znam kako da izgleda bolje. :D

promeni pozadinu boje ako mozes, edituj template i promeni

body {
color: #5E6066; :D

poseti ovaj sajt i pogledaj tempalate o hrani http://webaroundme.blogspot.com/2012/01/free-food-inspired-blogger-templates.html

mozda ces odabrati nesto lepse ;)

Ljut... Nego šta sam nego ljut.. Ostavila si me bez večere, i još imaš drskosti da pitaš dal' sam probao njeno kuvanje ...

Ne, ona ne zna da kuva, pa je zato ljubomorna. Raspitaj se sreco malo sta ti znas, pa tek onda razbacuj svoju pamet ovuda okolo. Srce moje reputacija se ne zaradjuje tako. Niti se godine kriju iza bednog profila. z:poz:

Ne, ona ne zna da kuva, pa je zato ljubomorna. Raspitaj se sreco malo sta ti znas, pa tek onda razbacuj svoju pamet ovuda okolo. Srce moje reputacija se ne zaradjuje tako. Niti se godine kriju iza bednog profila.

"Učenice prvog razreda srednje škole", sledeći put veoma dobro razmisli pre nego ovako nešto napišeš.
Za postove ovakvog tipa postoje i sankcije.

Reputacija ? Godine ? Ko je o tome ovde uopšte pričao? Ah, da, reče neko sa 56 poruka na forumu i nik-om koji govori sve.

"Učenice prvog razreda srednje škole", sledeći put veoma dobro razmisli pre nego ovako nešto napišeš.
Za postove ovakvog tipa postoje i sankcije.

Reputacija ? Godine ? Ko je o tome ovde uopšte pričao? Ah, da, reče neko sa 56 poruka na forumu i nik-om koji govori sve.

Mislim da nije lepo da vredjas i ponizavas. Zapitaj se sta prvo ti radis i uvek kreni od sebe. Ti volis pse kao sto vidis i ja ti nisam nista rekla o tome. Mislim da je to kul. A to sto ti mozda ne volis kuvanje i sto ti je zasmetalo sto sam trazila testove iz engleskog izvini molim te. Nemas pravo da ponizavas ovde nikoga, zato sto zapravo ne znas nista o meni. Ne znam samo sta sam ti rekla da me vredjas! Ako je ovo tvoj nacin sale i ako si ovakva iza profila na forumu svaka cast, dobro ces proci.

III stvar - ti u stvari ne znas koliko ja imam godina i za koga sam trazila one testove, tako da se ne mesaj!

Mislim da nije lepo da vredjas i ponizavas. Zapitaj se sta prvo ti radis i uvek kreni od sebe. Ti volis pse kao sto vidis i ja ti nisam nista rekla o tome. Mislim da je to kul. A to sto ti mozda ne volis kuvanje i sto ti je zasmetalo sto sam trazila testove iz engleskog izvini molim te. Nemas pravo da ponizavas ovde nikoga, zato sto zapravo ne znas nista o meni. Ne znam samo sta sam ti rekla da me vredjas! Ako je ovo tvoj nacin sale i ako si ovakva iza profila na forumu svaka cast, dobro ces proci.

III stvar - ti u stvari ne znas koliko ja imam godina i za koga sam trazila one testove, tako da se ne mesaj!

Kao prvo Debilka xD, ja o tebi apsolutno ništa nisam loše rekla niti te uvredila jer sam samo iznela činjenice koje si ti sama o sebi dala.
Ti si ta, koja pokušava mene na malo prost način da uvredi, ali to kod mene ne prolazi. Vidim da si mi bila na profilu, baš te zanimam a ?
Vidiš, ti mene ne zanimaš.

"Srećo i srce" ostavi za one koje poznaješ, ne upotrebljavaj ih uzalud. "Bedan profil" ? Tvoj je dobar, bolji, najbolji ?

Što se tiče kuvanja : http://forum.krstarica.com/showthre...mo-danas-3?p=24259318&viewfull=1#post24259318

To bi bilo sve od mene, i još nešto bi trebalo da znaš : kada otvaraš temu, svaki forumaš ima prava da piše i ti tu apsolutno ništa ne možeš da uradiš.

Back