Blogovi

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
128.957
Ideja za resavanje pitanja blogova.

U gornjem delu foruma ce biti link ka blogovima (naravno bice lepse stavljeno ne ovako kako sam sad na slici)

545985

kad se tu klikne ulazi se na stranu gde su izlistani svi blogovi od najnovijeg pa dalje

545987

Pretragu blogova radite preko filtera koji se nalaze u gornjem desnom uglu

545989

i dobicete izlistane blogove tog blogera

545990

Svaki korisnik ce imati u svom profilu link ka grupisanim njegovim blogovima

Poslednja izmena:
ne baca na pocetni nego na prvi neprocitatni
znaci otvorila si nov blog ako te baca na pocetni post
takodje oni se sortiraju po redosledu tako da su prvi blogovi novi i pise plavo NOVO
Ma, 'ajde?!

Zar zaista misliš da sam tek tako napisala post bez provere?
Kako ti znaš gde mene 'baca'?

Evo, posle tvog posta, ponovo proverih iste blogove 'Blogovanje' i 'Gola istina' i šta misliš, gde me 'bacilo'?
Odvelo me pravo na početni post!
A sinoć sam ih otvarala, i ranije takođe. Možda je neka simbolika u pitanju :mrgreen:

Nisam sujetna, ne pišem postove zarad brojača (ja bih to ukinula na svom profilu da postoji opcija), ne pišem post zarad reputacije, i to bih rešila na isti način kao sa brojačem postova, a zaista mi je sada teško pratiti blog jer me užasno nervira skrolovanje.

Evo, to ti je gola istina i ....... :malav:

Do sada, po novim pravilima, Blog meseca je bio pinovana tema. Od danas, vidim, pao je ispod sveže komentarinsanih tema.
Da li je 'lepak' popistio, ili su uvedena nova pravila?

Kada smo već kog Bloga meseca, čudno mi je da je 'Čuvar Uspomena' brzinski završio priču, odjednom pastujući dosta kadrova, a navikli smo na tempo kadar na dan. Završetkom priče nema više ni Čuvara Uspomena.
Nadam se da je dobro i da neće (i ovaj put) napustiti Forum.

Do sada, po novim pravilima, Blog meseca je bio pinovana tema. Od danas, vidim, pao je ispod sveže komentarinsanih tema.
Da li je 'lepak' popistio, ili su uvedena nova pravila?

Kada smo već kog Bloga meseca, čudno mi je da je 'Čuvar Uspomena' brzinski završio priču, odjednom pastujući dosta kadrova, a navikli smo na tempo kadar na dan. Završetkom priče nema više ni Čuvara Uspomena.
Nadam se da je dobro i da neće (i ovaj put) napustiti Forum.
Thread 'IZBOR ZA BLOG MESECA' https://forum.krstarica.com/threads/izbor-za-blog-meseca.922908/
Објаснила сам промене у самом конкурсу.
Чувар успомена неће напустити форум. Све је у реду. 😊

Back