Blog za malere

Blog za istresanje sve svoje gluposti , da bi i drugi mogli da ti se smeju jer zasluzujes!

Danas mi je bio ispit iz mate2 koji spremam zadnjih mesec dana.I ja kreten juce zaboravim da popijem pilulu na vreme , tj negde oko 12.oo i setim se toga tek negde u 23h.I posto nisam tad mogla da je uzmem jer sam bila u citaonici , uzmem je tek oko 00.00 , a vec je glava pocela da me boli.
Posto ionako patim od migrena , a uspela sam da spojim poremecene hormone sa poremecenim vremenom i josh koshavom,glava polako krece da me otkida. Jedva uspevam da zaspim pomalo na mahove.
Negde oko 4.00 , ustajem da popijem Amigren , medjutim zamalo se ne onesvestih i bacih peglu u isto vreme...
I jutros uspevam nekako da se docepam Amirgena , i popijem ga.I posle pola sata josh pola tablete.A ispit mi u 13.00.
A Amigren ima sedativno dejstvo , a ispit je dosadan u p.m....
I tako ti ja navrat-nanos odradim taj ispit , cak stavishe i nisam ga loshe odradila , samo su mi slova malo igrala hop-cup pred ocima...

I izem ti i pilule i vreme i ispit i sve nek se nosi , i jos sam polu-uspavana i muka mi je vishe od sebe , i tako to...smor :neutral: Ako bude nesto od tog ispita , ima da castim celo drushtvo, i neke* forumashe ,picem i kolacima koje cu cak i sama da ispecem...

*[SIZE="-2"]nije sad fora bas da bankrotiram zbog polozenog ispita[/SIZE]

Back