Посматрао сам шта пишете на блоговима и одлучио сам да отворим један за себе. Ваљда је ово неки интернет простор где појединац каже нешто паметно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Недоречени сте, госпођице госпођо.pametno...
Не мора то правило важити за свакога. Ствар је у томе колико јак карактер има, а не интелигенцију само."U dodiru sa masom i najpametniji očas oglupavi"
Bela Hamvaš
opet si pametan... bravo!Не мора то правило важити за свакога. Ствар је у томе колико јак карактер има, а не интелигенцију само.
Често, када људи напишу три тачке након комплимента помислим да су саркастични.opet si pametan... bravo!
Захваљујем. И твој аватар је веома леп.Dobar avatar![]()
Пре свега, захвалан сам ти што читаш мој блог. Такође, захвалан сам ти зато што си издвојила време и саставила мало дужи одговор.Lepo napisano...
Mogu da dodam da se mi, "zapadni svet", zaljubljujemo i da je to neka vrsta duševne (podsvesne) infekcije..."opčinjeni" smo nekim...
Dr. neuropsihijatar, psihoterapeut, u svojoj knjizi piše da se narodi Srednjeg i Dalekog istoka, kao i Afrike - ne zaljubljuju...
Oni zavole nekog bez zaljubljivanja... na drugi način... ne pate od "bolesti" zapadnog sveta... bukvalno - bolest...
kao grip... ako lečiš, traje oko godinu dana... ako ne lečiš, traje opet oko godinu dana... pa se jednog jutra probudiš zdrav, hahahahh
![]()
A ja sam dodala ime našeg doktora neuropsihijatra, koje sam izostavila...Пре свега, захвалан сам ти што читаш мој блог. Такође, захвалан сам ти зато што си издвојила време и саставила мало дужи одговор.
Не бих знао како се исток заљубљује али сам уверен да прате обрасце које поседују сви људи по том питању.
Заборавио сам написати у својој колумни да је граница између љубави и лудила веома танка.
Та опсесија, фиксација може бити јако опасна. Људи убијају верујући да је то из љубави. Људи се убијају (самоубиство) у име љубави. Замисли, не миже он/она да живи без љубави.A ja sam dodala ime našeg doktora neuropsihijatra, koje sam izostavila...
Da.. ta tanka granica jeste opasna... ljuidi i jesu opsednuti... kaže se: devojka ga je očarala... začarala...
magija... maltene ludilo... čovek i nije sav svoj...ali, taj magnetizam očaranosti jeste divan... mada i jesmo
ludi tada...hahahhaha... ipak, to je neko dozvoljeno ludilo koje se ne leči... a i ne može da se izleči, hahahah
Оно што је најопасније у љубави и најтрагичније јесте посесивност.Znam da ta opsesivnost može biti opasna, ali može biti i nadahnuće za umetnike... pesnike, muzičare...
Može biti i lekovita...
![]()
A jesam al mi bilo kasno da pisem dalje, a i pesma kaze - tanka je linija izmedju ljubavi i mrznje, ne ludila kao sto si ti napisao.Та опсесија, фиксација може бити јако опасна. Људи убијају верујући да је то из љубави. Људи се убијају (самоубиство) у име љубави. Замисли, не миже он/она да живи без љубави.
Јако је битно правити разлику између готовог "продукта" -љубави, и заљубљивања - "процеса".
@-Jelena-
Прочитао сам пост који си обрисала. Не, нисам то чуо из песме. То сам негде прочитао. Исто то имаш у филму матрикс када је тринити спремна да побије све у соби због љубави и због тога програм "Француз" говори о љубави и лудости.
Наштеловао сам ти на тачан моменат када то говори:A jesam al mi bilo kasno da pisem dalje, a i pesma kaze - tanka je linija izmedju ljubavi i mrznje, ne ludila kao sto si ti napisao.
Zaista ludilo tesko... ubiti zbog ljubavi. Glupost.Наштеловао сам ти на тачан моменат када то говори: