Blizanci

gost 310829

Veoma poznat
Poruka
10.351
Uzmimo recimo dve bliznakinje, i imaš seks sa obe.
Njih dve su fizički identične, ali seks nikad neće biti isti jer iskustvo i tehnika nije ista, kakva su vam iskustva?
za žene obrnuto...

bio sam mlad, školska ekskurzija.....i spavam sa jednom, posle kad smo se vratili ja spavam i sa drugom a to sam saznao tek posle svega...
pre neki dan ih sretnem pa se setio....

Poslednja izmena:
ma kakvo unajmljivanje to treba se plati :lol:
svi smo mi razliciti
sex ti dodje ko i poljubac :think:

kakvo unajmljivanje?
bio sam mlad, školska ekskurzija.....i spavam sa jednom, posle kad smo se vratili ja spavam i sa drugom a to sam saznao tek posle svega...

poljubac je meni intimniji i čistiji od seksa, može te neko silovati ali te ne može naterati da ga poljubiš ;)

kakvo unajmljivanje?

poljubac je meni intimniji i čistiji od seksa, može te neko silovati ali te ne može naterati da ga poljubiš ;)
a ja reko iznakmis ih :lol:
uglavnom nemam pojma nisam takvih sklonosti ni namernih ni slucajnih
ali je poenta da je svako razlicit i ako je genetski srodan ili isti

Uzmimo recimo dve bliznakinje, i imaš seks sa obe.
Njih dve su fizički identične, ali seks nikad neće biti isti jer iskustvo i tehnika nije ista, kakva su vam iskustva?
za žene obrnuto...

Boze, Komri nisam ovo od tebe ocekivala...:lol:
Nemam takva iskustva da sam bila sa rodjenom bracom blizancima, (jednojajcanim) tj. sa oba istovremeno, to si gledao neki film ili neki tv show 100%... :)

salim se bre, sta ti je? :lol: nije mi jasno kako nisi uocio razliku i da li je to uopste moguce da ne uocis kad ti se neko dopadne i kada si sa nekim tako blizak?
verovatno si bio tinejdzer... :)

školska ekskurzija, pao seks, posle se nešto malo viđali pa opet pao seks ali se sestra ubacila a ja nisam primetio...
klinačke dogodovštine :lol:
al opet bolje i glupa tema nego da se glože ko je bolji žene-muškarci

Back