Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Stvarno mislim da smo prilicno neshvaceni!(mislim naravno na blizance). Rekao bih da mnogi zloupotrebljavaju nasu dobrotu! Prvi put ucestvujem u ovakvoj "diskusiji", stvarno me zanima misljenje o tome!
Koliko su Blizanci omrazeni shvatila sam kada su odbijali da kazu svoj horoskopski znak. Ocigledno su dobijali ruzne procene. Veoma volim Blizance i 95% prijateljica su mi tog horoskopskog znaka...
MI BLIZANCI SMO NAJSAVRSENIJA BICA NA SVETU! Ne treba da te brine to sto nas "neki" ne shvataju.Na kraju krajeva-to pokazuje samo koliko su "neki" nedovrseni. Ja sam,hvala bogu,nasla decka koji je blizanac,i DIIIIVNO NAM JE!
Eh,kad bi na ovom svetu ziveli samo blizanci,ne bi se desavalo ovo sto se desava .. :wink: ZIVELI BLIZANCI! :wink: :wink:
MADA NISAM BLIZANAC,MISLIM DA ONI IMAJU VISE VRLINA NEGO MANA,IAKO PONEKAD PRICAJU LAZI TO NIJE NI NAJMANJE VAZNO,JER NJIHOVA DUHOVITOST SVE POBJEDJUJE ,SUPER SU