Blizanac+Riba

Unpredictable_22:
mens:
Unpredictable_22:
Postoji li sansa za zenu Blizanca(podznak Lav)i muskarca Ribu(podznak blizanac)
kao vazduh i voda!
deluje, a nije! 8)
nemoj ako ne moras!

Nije da ja moram... :wink: :wink: ali....Ne poznajem ga dovoljno dugo da bih mogla da sama presudim...A i ne vidjamo se cesto...Moje pitanje je da li postoji sansa?Da li vrijedi ulagati? :D
neces znati dok ne probas. pazi, mogu biti vrlo agresivni! :wink:

joj pa ne znam , ja sas riba / blizanac i nije tacno da smo agresivni kao sto je neko ovde rekao .Pre bi se moglo reci da smo nestalni, i ako udjes s njim u vezu ne pokazuj osecanja previse u pocetku, jer kad bude skontao da te je osvojio nestace.
Puno srece!!!

freedom05:
joj pa ne znam , ja sas riba / blizanac i nije tacno da smo agresivni kao sto je neko ovde rekao .Pre bi se moglo reci da smo nestalni, i ako udjes s njim u vezu ne pokazuj osecanja previse u pocetku, jer kad bude skontao da te je osvojio nestace.
Puno srece!!!

Freedom05 hvala na iskrenosti,ali zar osobe riba/blizanac ne zele da ih neko voli...i da cini razne stvari za njih kako bi im dokazali koliko im je stalo?U mom slucaju...ne vidjamo se bas,ali smo u stalnom kontaktu!Do prije par nedjelja sve je ok bilo,a onda u zadnje vrijeme stalno radi,pa je kao stalno zauzet..i kad ga nazovem ili nema vremena daprica,zuri mu se nedje..ali se i dalje kune kako me voli i kako mu je stalo i da jedva ceka da me vidi!E sad razumijem ja da sad on mozda ima neku curu tamo(privremeno)ali zar je tesko biti iskren???Kad sam ga pitala za sve ovo napao me kako mnogo radi i kako bih ja trebala malo vise da mu vjerujem!Totalno sam zbunjena...ja ne mogu da se igram vruce-hladno...ili me voli ili odlazi!(i nemoj da zamajavas i lazes!)Pa stvarno ne znam koji je njegov fazon...(Izvini sto ti se obracam ovako,ali mi bar malo napisi o Ribi/blizancu kakvi su oni?)

freedom05:
Puno srece!!!

da.. karakteristika blizanaca :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: kad dodju do cilja, ciao ....... a do cilja ce se krvnicki boriti... kazem ja, psihijatrijski slucajevi... sigurno tim osvajanjem lece komplexe... malih sisa ili djoke travolte :lol: :roll: :twisted: :evil:

Ja sam blizanac, zaljubljena sam u ribu, i on u mene, i lepo nam je, jes da se ne razumemo skoro uopste, ali nam je zabavno, i u pravu je neko ko je rekao da ne treba pokazivati osecanja, ali to vazi za sve muskarce, a ne samo muskarce ribe :wink: ko ih yebe, nek se jedu!

TheLoner:
freedom05:
Puno srece!!!

da.. karakteristika blizanaca :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: kad dodju do cilja, ciao ....... a do cilja ce se krvnicki boriti... kazem ja, psihijatrijski slucajevi... sigurno tim osvajanjem lece komplexe... malih sisa ili djoke travolte :lol: :roll: :twisted: :evil:
uuuuuu, tebi se neka bliznakinja bas nay.......keve???? :shock:

@mens: pogledaj ovaj odgovor i sve ce ti se kasti samo :)

Miss_Jo:
Ja sam blizanac, zaljubljena sam u ribu, i on u mene, i lepo nam je, jes da se ne razumemo skoro uopste, ali nam je zabavno, i u pravu je neko ko je rekao da ne treba pokazivati osecanja, ali to vazi za sve muskarce, a ne samo muskarce ribe :wink: ko ih yebe, nek se jedu!

Vidis, bataina je iz raja izasla za takve kucke :lol:

Little child dry your crying eyes
How can I explain the fear you feel inside
Cause you were born into this evil world
Where man is killing man and no one knows just why
What have we become just look what we have done
All that we destroyed you must build again

CHORUS
When the children cry let them know we tried
Cause when the children sing then the new world begins
Little child you must show the way
To a better day for all the young
Cause you were born for all the world to see
That we all can live with love and peace

No more presidents and all the wars will end
One united world under God

CHORUS

What have we become just look what we have done
All that we destroyed you must build again
No more presidents and all the wars will end
One united world under God

When the children cry let them know we tried
When the children fight let them know it ain't right
When the children pray let them know the way
Cause when the children sing then the new world begins
:roll:

Miss_Jo:
pozdravljam bliznakinjo moja, zazaj se, zivot je pred tobom , a ribama na celu pise - ja sam u prolazu!!! :D

TheLoner:

Miss_Jo:

:( pa najbolje, cim malo pokazem da mi je stalo odmah se povlaci, kad sam odvratna onda je super prema meni, e pa boli me guza, nisam ni ja na bambusu rasla!

Miss_Jo:
TheLoner:

Miss_Jo:

:( pa najbolje, cim malo pokazem da mi je stalo odmah se povlaci, kad sam odvratna onda je super prema meni, e pa boli me guza, nisam ni ja na bambusu rasla!

What?!?! Ajd odluci se sta zelis da kazes, pa onda napisi. :twisted:
ti pokazes da ti je stalo i on se povlaci? Ili ti ne volis da on kao muskarcina pokase ni e. od emocija? :roll:

Ja sam izgleda idiot sto i dalje verujem u onu pricu - dobro se dobrim vraca. :roll:
Doduse istina je i to da sto si prema nekome bolji on je prema tebi gori, neverovatno. Ali ipak onda treba zaobici takve u sirokoooom luku.

Back