Unpredictable_22
Početnik
- Poruka
- 15
Postoji li sansa za zenu Blizanca(podznak Lav)i muskarca Ribu(podznak blizanac)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kao vazduh i voda!Unpredictable_22:Postoji li sansa za zenu Blizanca(podznak Lav)i muskarca Ribu(podznak blizanac)
mens:kao vazduh i voda!Unpredictable_22:Postoji li sansa za zenu Blizanca(podznak Lav)i muskarca Ribu(podznak blizanac)
deluje, a nije! 8)
nemoj ako ne moras!
neces znati dok ne probas. pazi, mogu biti vrlo agresivni! :wink:Unpredictable_22:mens:kao vazduh i voda!Unpredictable_22:Postoji li sansa za zenu Blizanca(podznak Lav)i muskarca Ribu(podznak blizanac)
deluje, a nije! 8)
nemoj ako ne moras!
Nije da ja moram... :wink: :wink: ali....Ne poznajem ga dovoljno dugo da bih mogla da sama presudim...A i ne vidjamo se cesto...Moje pitanje je da li postoji sansa?Da li vrijedi ulagati?![]()
freedom05:joj pa ne znam , ja sas riba / blizanac i nije tacno da smo agresivni kao sto je neko ovde rekao .Pre bi se moglo reci da smo nestalni, i ako udjes s njim u vezu ne pokazuj osecanja previse u pocetku, jer kad bude skontao da te je osvojio nestace.
Puno srece!!!
freedom05:joj pa ne znam , ja sas riba / blizanac i nije tacno da smo agresivni kao sto je neko ovde rekao .Pre bi se moglo reci da smo nestalni, i ako udjes s njim u vezu ne pokazuj osecanja previse u pocetku, jer kad bude skontao da te je osvojio nestace.
Puno srece!!!
uuuuuu, tebi se neka bliznakinja bas nay.......keve???? :shock:TheLoner:freedom05:joj pa ne znam , ja sas riba / blizanac i nije tacno da smo agresivni kao sto je neko ovde rekao .Pre bi se moglo reci da smo nestalni, i ako udjes s njim u vezu ne pokazuj osecanja previse u pocetku, jer kad bude skontao da te je osvojio nestace.
Puno srece!!!
da.. karakteristika blizanaca![]()
![]()
![]()
![]()
kad dodju do cilja, ciao ....... a do cilja ce se krvnicki boriti... kazem ja, psihijatrijski slucajevi... sigurno tim osvajanjem lece komplexe... malih sisa ili djoke travolte
![]()
![]()
![]()
![]()
Miss_Jo:Ja sam blizanac, zaljubljena sam u ribu, i on u mene, i lepo nam je, jes da se ne razumemo skoro uopste, ali nam je zabavno, i u pravu je neko ko je rekao da ne treba pokazivati osecanja, ali to vazi za sve muskarce, a ne samo muskarce ribe :wink: ko ih yebe, nek se jedu!
pozdravljam bliznakinjo moja, zazaj se, zivot je pred tobom , a ribama na celu pise - ja sam u prolazu!!!Miss_Jo:Ja sam blizanac, zaljubljena sam u ribu, i on u mene, i lepo nam je, jes da se ne razumemo skoro uopste, ali nam je zabavno, i u pravu je neko ko je rekao da ne treba pokazivati osecanja, ali to vazi za sve muskarce, a ne samo muskarce ribe :wink: ko ih yebe, nek se jedu!
TheLoner:@mens: pogledaj ovaj odgovor i sve ce ti se kasti samo
Miss_Jo:Ja sam blizanac, zaljubljena sam u ribu, i on u mene, i lepo nam je, jes da se ne razumemo skoro uopste, ali nam je zabavno, i u pravu je neko ko je rekao da ne treba pokazivati osecanja, ali to vazi za sve muskarce, a ne samo muskarce ribe :wink: ko ih yebe, nek se jedu!
Vidis, bataina je iz raja izasla za takve kucke![]()
mens:pozdravljam bliznakinjo moja, zazaj se, zivot je pred tobom , a ribama na celu pise - ja sam u prolazu!!!![]()
Miss_Jo:TheLoner:@mens: pogledaj ovaj odgovor i sve ce ti se kasti samo
Vidis, bataina je iz raja izasla za takve kucke![]()
pa najbolje, cim malo pokazem da mi je stalo odmah se povlaci, kad sam odvratna onda je super prema meni, e pa boli me guza, nisam ni ja na bambusu rasla!