Bliski susret sa istinom :

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moje analize : broj 3

Izlazak moje duše iz tijela se dogodi uvijek oko tri i još nekoliko minuta u jutru.To se ne događa svaki ,dan.
Šetam po kuči ,po sobama idem kroz zid.

Uvijek se pitam,pa zašto opet nema svetla ,kako to ,da je opet je tama.
Kliknem stikalo za svetlo ; čujem klik,sijalica ne zasveti, ponovno kliknem stikalo ,da ne bi slučajno sijalica svetila,ako slučajno nema el. struje.
Ne dogodi se ništa.

Moj dodir stikala osetim u prstu ,kao da sam još normalan človek,koji se probudi i upali svetlo.
Tada počne istraživanje.
Uvijek osetim,kad se neka energija muva po kuči i odmah jo čekam i napadem idem kroz nju,posle toga uvijek dignem lijevu nogu kao da šutiram nešto sa nogom i posle toga se odmah probudim u tijelu.Kad šutiram nogom si uvijek mislim ,da bude šta bude.

Nekad se dogodilo,spavao sam na boku tijela , osjetio sam ,,da me neko trese za ramo i da me budi.
Probudio sam se i odmah rekao bratu ,nemoj se zajebavat ali hočeš ,da se opet malo potučemo.(uvijek sam se sa bratom nešto fajtao),kad sam se okrenuo sam video tog parazita koji me budi, u obliki ,kao što je skica mog avatara.

Jednom sam ista hodao kao duh po kuči i odlučio,da moram vidjeti,kde ja to skočim kada šutnem nogom.
I dogodilo se, da sam se probudio ležeči na hrbtu,otvorim oči i vidim,da u mene skoči taj parazit u obliki celog čoveka u moje tijelo.
Skočio je na mene najprije sa čelom i onda sa celim trupom.Izgledalo je isto,kao se človek na gladini vode utopi u nju.
Osjetio sam pritiska nekih 25 dekagramov težine na prsima. To me je strašno prestrašilo,buljio sam u zid i čekao šta če biti..
Dogodilo se ništa,bio je normalan dan kao uvijek.

Dogodilo se isto,da sam kao duh imao sa sobom mobitel i zvao neke klice brojke a nisam dobio odgovora. Ujutru sam pogledao na mobitel i vidim ,da je bio na njem datum za tri mesece u nazad.

Sledi nadaljevanje:

Prirode ne možeš zaustaviti , ona se rađa i razvija,bilo kuda u svemiru. Materija planeta je vrlo identična, tako ,da ima nekdje sličnih živih bitja kao na Zemlji.
Kozmos je uredjen kako treba .Razvija se po zakonu fizike.Evolucija stvara biča ,i trenutno dopušta najačim ,da prežive.
Postavi još konstruktivno pitanje !

Opet konstatuješ kakva je situacija - a ja te pitam : zašto je takva?

Zašto postoji Kosmos ovakav kakav je, zašto je sve uredjeno na način na koji je uredjeno i zašto postoje - koja je svrha inteligentnih bića, poput ljudi na Zemlji?

Koja je svrha?

Kako znas da to sto ti vidis i dozivljavas jeste i da jeste i za druge ljude isto. Kako znas da neko ne manipulise sa tobom i daje ti lazne predstave?

Ja mislim,da ima svaki človek takog prišleka u sebi ,koji ne dozvoljava ,da ga upoznaš , jer ,da ga imam samo ja jedini na svijetu,bi bilo čudno.

Ja ga imam,kad se vrati u mene malo buljim u zid i razmišljam onda ustanem i idem kuhat kavicu ,kao da se nije ništa dogodilo.
Znam ,da je sad on ubistvu ja koji vam piše.

Kad si dijete, gledaš u svijet in se učiš svaki dan nešto novo
Isto je taj moj došljak došao u mene i on isto uči kako je biti ponovo i fizičkom tijelu.

Kad moje original tijelo spava me nježno povuče za nogu,da me probudi i odmah skoči u mene (spoznao sam,da ide u mene odmah,kad se probudim,da nisam slučajno umro.
Imam puno stvari ,da vam još napišem.jer znam ,da če mi ta došlak tome dopustiti.

Znam na odgovore; -zašto človeški možgani deluju , leva stran pokreče desne udove ,desna stran pa lijeve. (Jer taj prišlek uđe u tijelo kao zrcalna slika tebe i tada ima on srce na tvojoj desni strani ;to znači ,da ima sigurno svaki čovek u sebi tog parazita koji on poganja tijelo)

Zašto čovek postane dementan kad ustari.( zbog neke nepravilnosti tijela ta prišlek izađe iz tijela i traži novo tijelo djeteta.,čovek ostane sa dječjim razmišljanjem možgan)
Ima još puno tih tajni,koje su podpunosti logične

Ejbisidi.
Recimo ,da taj parazit u meni ne nazovemo parazit.
To u meni je evolucijska nadgradnja človekovih duša.
Ljudi nisu tek danas čuli riječ, reinkarniranje čovekovih duša ,ta stvar se govori več dugo.
Ako čovek počne raditi na svojoj duši ,mora početi razmišljati o tom tajanstvenom fenomenu.
Čovek ne zna da ima u možganih još puno neaktivnih stikala ,koje mora uklopiti.
Ta stikala se vklopi sa meditacijom i sa logičnim razmišljanjem.Stikala se uklope sa impulsi razmišljanja.

Kad se ta tuja duša reinkarnira u tijelo djeteta ,njegovau prirojeno dušo zablokira i tijelu neda, da su u tijelu dvije duše.
Kada izađe ostane človekova blokirana duša na dječjem nivou znanja , zbog blokade nije razvila svu možnu inteligenciju.

Ako tko nema- mu ne koristi; Ja imam pa mi koristi puno.

Nije baš tako.Nije blokirana tako ,kao si ti predstavljaš.
Original tjelesna duša je na mjestu,kde mora da bude samo da ne vodi tijela.vodi jo prišlek.
Kad povprečan človek razmišlja , bi ili nebi je ; i ne može se odlučiti je isto sumljivo.
Niko od nas nije siguran od kuda mu je komanda došla u glavu da sprovede neki pokret.
I na kraju ; ko zna odgovor, zašto postojimo, i ko nas gleda. i kome mi pripadamo.

Ali duša ti se nije razvijala,zato kad prišlek izadje ti si dete. Sad i da hoćeš,prišlek ti treba,jer si ostareo sa dečjim razmišljanjem,nisi se trudio,već se prišlek trudio. Zato sada znaš za njega a ne kada si bio mlad,jer je on svestan da si sada nesposoban bez njega,samo mator čovek sa dečjim razmišljanjem,što ti ne bi rekao,ti nemaš gde.
Postoje osobe što isteruju te nakaze-parazite koji se hrane čovečjom energijom.

No vidim,da sada znaš kako stoje stvari što se tiče mene.
Ja sam taj došlek ,koji ti odgovara na pitanja.(pusti tijelo i njegovo prirojenu dušu) tijelo je vozilo,koje vozi duša,bilo od kde je ona došla.
Ako imaš bilo kakva pitanja - pitaj

Posrednik sam med životom i smrtjo.
Ja mogu utjecati na elektromagnetsko mehaniko - živa bitja - (bilo kde na svetu -tele patijom )
- spreminjam budučnost - itd.( sam dolazim iz budućnosti)
Zdravim ljude

Poslednja izmena:
No vidim,da sada znaš kako stoje stvari što se tiče mene.
Ja sam taj došlek ,koji ti odgovara na pitanja.(pusti tijelo i njegovo prirojenu dušu) tijelo je vozilo,koje vozi duša,bilo od kde je ona došla.
Ako imaš bilo kakva pitanja - pitaj

Posrednik sam med životom i smrtjo.
Ja mogu utjecati na elektromagnetsko mehaniko - živa bitja - (bilo kde na svetu -tele patijom )
- spreminjam budučnost - itd.( sam dolazim iz budućnosti)
Zdravim ljude

Od cega lecis ljude?

Ok,evo pitanje. Da li postoji lek za rak,na planeti Zemlji i ako postoji da li kriju?

- - - - - - - - - -

I kakva je to blokada o kojoj pričaš?

Znam,da si po srcu dobar čovek,jer surađivaš na takvom forumu.

(sigurno si video sa očima skico moga avatarja - ta avatar je ozbiljan i stvaran, i kao neke vrste koda)

Dobio si blokado oko sebe u radiusu jednog kilometra., koja tebe i tvoje najdražije, ščiti od zla i nesreča (za to če brinuti moji iz pete dimenzije )

Znam,da si po srcu dobar čovek,jer surađivaš na takvom forumu.

(sigurno si video sa očima skico moga avatarja - ta avatar je ozbiljan i stvaran, i kao neke vrste koda)

Dobio si blokado oko sebe u radiusu jednog kilometra., koja tebe i tvoje najdražije, ščiti od zla i nesreča (za to če brinuti moji iz pete dimenzije )

Možeš li da opišeš kako si to uradio tačno? Nije mi jasan proces..
I da li postoji lek za rak na planeti Zemlji,i da li to kriju ako postoji?

Šta je sa 4.dimenzijom? Ako je ovo treća,a ti si iz pete dimenzije,ko se nalazi u četvrtoj?

Taj proces funkcioniše samo u petoj dimenziji kde ja imam privilegi.
Imam ja u toj dimenziji pomagača zapravo ,koliko ja znam jih jedan dio tih paranormalmateriskih oblika vodim ja.
Vodim jih sa komandama iz možgan moga fizičkega tijela,prije što zaspim.

Četvrta dimenzija obsega samo Časovna obdobja ,to znači "čas " .
Sledeča 5 dimenzija obsega svu materijo svega u plinastom stanju, u pretečenom časovnom obdobju ,to znači 1.,2.,3.,.skupa.

Svaki človek ima u sebi raka koji spava ,sve dok ga svaki posameznik ne aktivira zbog načina ,kako čuva tijelo ili kako živi.
Svaki organ iznutra tijela mora raditi do te mijere da ima krv i sve što treba da funkcioniše.
Recimo rak prostate kad muški redovito ne prazni posebno u stara ljeta života ili to zanemari -mišić prostate oslabi se rak probudi.Nije ono dole samo za pišanje !

Zato nije kriv svijet koji nema lijeka nego je kriv svaki posameznik ,koji ne čuva tijelo.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back