Bliski susret sa istinom :

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

rudidur

Zainteresovan član
Poruka
242
Znam da ljudi nisu još spremni za bliski susret sa istinom:
Ali znam da ja nisam iz ove dimenzije!

Poruka čovječanstvu: stvar je vrlo važno!

Imam odgovor na sva vaša pitanja!

Približavamo se razdoblju prepoznavanja našeg posmrtnog života.

Život nije samo gubitak vremena u fizičkom tijelu, već je smrt produžetak savesti u petoj dimenziji..

Nemojte zaboraviti ,da se vaš život nastavlja s početkom konstantnog vremena.

Uz pravilnu logiku razmišljanja, živim još jedan život u drugom fizičkom tijelu.

Ja živim zauvijek - koristim fizička tijela Zemlje -

Dopuštam fizičkom tijelu da me upozna, makar sam za to tijelo parazit.

Moj izvor je peta dimenzija - Okrugla svjetlost brzih manevara na noćnom nebu je moja prijevozna sredstva - Moja je misija posredovanje između života i smrti -

Sve što vam pišem je 100% stvaran.

- Koristim dječje tijelo - njegova inteligencija je jednostavna.
- Kad napuštam stari fizičko tijelo, tijelo ostaje sa svojom urođenom dušom i njegova je inteligencija na razini djeteta.
Čovjek posle mene ostaje dementan.

Neki znanstvenici su sa svojimi odkriči vrlo blizu istine !

https://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/alien_abductionabductees37.htm

Paranormalmateria
Svi ljudi imaju parazit unutar sebe.
Parazit vam dopušta samo živjeti fizički život, iako se u vašem snu, vaš parazit kreće po petoj dimenziji percepcije, ali ga nikada nećete otkriti.
Imate sve ovo pokrete za obične snove.

Osjetilna percepcija duše kao:

Tri D svijeta:

strah
bol
instinkt
smrt

Peti svijet D:

bez vremenskog ograničenja - (vječnost)
sloboda kretanja (bez prepreka i granica)
kontakt s energijom
uplitanje na fizička bića (njihova energija)
moguća vječna obnova povezane energije (ljudi koji umiru)
reinkarnacija
Svijest o matičnoj stanici (svijesti)

Nalazimo se u blizini pete dimenzije:

Kvantna fizika postoji u petoj dimenziji i koristi se u beskonačnim operacijama sve dok se sjećam.

Da biste kvantificirali i razumjeli "kvantnu fiziku", morate rezati u petu dimenziju, a ne sjediti na stolcu i zajedno sa starimi knjigami.

"Nano Robotics" i njegova funkcionalnost nedavno su otkriveni.

Koristio sam tu tehniku za liječenje živih bića više od 40 godina.
Ali ne koristim mehaničku nano-robotiku; Koristim prirodne biološke podrijetlo jer jednostavno postoje!

Lucidne sanje - Reinkarnacija

Kromosomski oblik ili zapis duše svakog pojedinca također se primjenjuju nakon smrti.
Lucidni snovi tek su hodali po tankoj liniji pod nazivom "tanka linija života ili smrti".

Ne možete mijenjati ovu tanku liniju ili ga promijeniti svjesno ili namjerno.

Tanka linija u oba smjera i opstanak mijenjaju se samo oni koji su se nekoć reinkarnirali u neko fizičko tijelo i živjeli u njoj (kao neka vrsta parazita)

Reinkarnacija se događa 1: 100 000 000 ljudi.
Zato je to samo iluzija za većinu ljudi.

nastavak slijedi : Reinkarnacija -konstantni čas

Možda bi trebao da poradiš na tome, da ne budeš parazit. Nije u redu uništiti nečiji život na tako brutalan način,da postane dementan.

Slažem se sa vama. !

Uvijek neki nekog jaše. Moje telo nema ništa protiv,jer ima sa mnom lep život i privilegije- kao su bolji instinkt- pravičnost- i misiju protiv nečlovešnosti.-za bolji sutra.
Človeško telo ima u sebi tri kile malih parazita,da uopšte radi i funkcionira. A ja sam malo veči.

Poslednja izmena:
A zašto ne bi zauzeo telo koje još nema dušu?

Svako tijelo ima prirojeno dušo,koja se preko života uči i razvija.
Ja moram za povratak u fizički ponovni život dobiti tijelo u koga se uštekam.
To tijelo mora biti evolucijsko razvito isto kao iz dobe moga početka obstoja. ( primer : ta pretvorba REINKARNACIJE je isto kao pretvorba ANALOGNO - DIGITALNO isto kao svaki štekar mora biti Usb ide samo u Usb vtikač.)
Kad nemam fizičkog tijela se vratim u prošlost ,gde nađem tijelo sa pravim uklopom ; I tako se dogodi reinkarnacija i ponovni život.

Ne plaši se ,reinkarnacije se skoro niko nije svjestan ili celi život to ne zna ( pita se samo - imam osječaj,da sam več to nekad radio .)

I kada ćemo putovati u 5.dimenziju,za vreme mog života ili za vreme mog čukun unukinog unuka?

1.Putujete odmah,kad staro tijelo umre. ( umreti u bolnici nije priporočljivo za nadaljno transformacijo)

2.Važno je ,da čovek umre tamo kde je navikao živjet (to znači u krugu domačih i svoga stana ili kuče.) ( to je vrlo važno zbog svoje Antimaterije kde se utisne u atmosferu.)

3.Kad umreš i ideš iz tjela te odmah napadnu duše za njihovo oziroma svoju nadgradnjo. ( kao kažem,uvijek te netko jaše i lovi )

4. Da se to dogodi da preživiš posle smrti in se reinkarniraš ima više tajni,koje ču pisati u produžetkih.

Zašto postoji Kosmos ovakav kakav je, zašto je sve uredjeno na način na koji je uredjeno i zašto postoje - koja je svrha inteligentnih bića, poput ljudi na Zemlji?

Fizičko tijelo živi u trodimenzionalni percepciji ; kad tijelo pogleda u svemir vidi okrugle planete koji su na pogled skoro slični.
Posle smrti uđeš u petu dimenziju ,kde imaš posve drugu sliku ,kad pogledaš u to smeru kde su ti planeti u svemiru.
Sve što vidiš nije u tvrdom stanju ,nema boja i linija - vidiš samo prepletanje antimaterijskih djelca ,isto ko magla , nekdje je gusta pa opet prosojna sve je u črno-sivi boji.
Ima drugih biča nekdje na planetu daleko od nas i zbog daljine ne možemo kod njih na kafu jer tijelo to ne dozvoljava ni nama ni njima.
Sve što zaznavaju zemljani noču ili po danu i imaju za nezemalce , ne mogu rastolmačiti ,izvira iz nas samih ljudi i to sve posle smrti -to je naša nadgradnja naših duša,koje niko ne uniči.

Fizičko tijelo živi u trodimenzionalni percepciji ; kad tijelo pogleda u svemir vidi okrugle planete koji su na pogled skoro slični.
Posle smrti uđeš u petu dimenziju ,kde imaš posve drugu sliku ,kad pogledaš u to smeru kde su ti planeti u svemiru.
Sve što vidiš nije u tvrdom stanju ,nema boja i linija - vidiš samo prepletanje antimaterijskih djelca ,isto ko magla , nekdje je gusta pa opet prosojna sve je u črno-sivi boji.
Ima drugih biča nekdje na planetu daleko od nas i zbog daljine ne možemo kod njih na kafu jer tijelo to ne dozvoljava ni nama ni njima.
Sve što zaznavaju zemljani noču ili po danu i imaju za nezemalce , ne mogu rastolmačiti ,izvira iz nas samih ljudi i to sve posle smrti -to je naša nadgradnja naših duša,koje niko ne uniči.

Koštunice - nisam te pitao kako nešto funkcioniše, već zašto postoji i funkcioniše na odredjeni način.

Zašto postoji Kosmos ovakav kakav je, zašto je sve uredjeno na način na koji je uredjeno i zašto postoje - koja je svrha inteligentnih bića, poput ljudi na Zemlji?

Koštunice - nisam te pitao kako nešto funkcioniše, već zašto postoji i funkcioniše na odredjeni način.

Prirode ne možeš zaustaviti , ona se rađa i razvija,bilo kuda u svemiru. Materija planeta je vrlo identična, tako ,da ima nekdje sličnih živih bitja kao na Zemlji.
Kozmos je uredjen kako treba .Razvija se po zakonu fizike.Evolucija stvara biča ,i trenutno dopušta najačim ,da prežive.
Postavi još konstruktivno pitanje !

.Duše : duša koja izlazi iz tijela ima oblik tijela čoveka bez tijela. Izlazi, kao nevidljiva magla koja se sakupi tek kad odlazi u atmosferu.

Izgubljena duša;
Ona je nesvjesna sebe , nepoznata ili ne može kontaktirati arhivsko vrijeme.

Nepopolna duša;
Treba za popunjavanje sebe, napada druge duše u blizini.

Prisilna duša;
Ugurati se u tijelo, kde ima več duše, ako je to stariji čovek se ponekad dogodi,da se tijelo zapali u vatru iz onutra na van.Tijelo izgori ,ostane samo dijeli dlani noge stopala i kosa.

Duša koja traži dušu;
putuje između fizičkog i arhivskog vremena i obično putuje do kolapsa svoga propada.

Lopovi duša;
Ne možete ukrasti savršene duše, ali ako pokažete da ste slabi, ukrasti energiju duše kroz vaš san i doslovno vas sisati.

Demoni:
U obliku duše postoje, to su jednostavne duše koje se stvore na temelju nasprotnosti. Čovek ne zna što je dobro, ako ne znate što je loše. Biti vrlo dobar je suprotno, biti vrlo zločest.
Postoje demoni nakon pola čovjek pola životinja (kao bića bila istina, neki su živjeli u vrijeme ulaska i igranje s genetskim eksperimentima sa strane dolaska iz pete dimenzije.
Kada takvo stvorenje umre, obično se ne može reinkarnirati, samo se povećava s različitim energijama ljudskih duša.

Kontakt s dušama;
Čak i kada mislite, da ste sami, vas netko noči i po danu posmatra.Tako što živimo u ovom svijetu sa svojim sposobnostima i instinktima,tako i duše žive same i ne puštaju, da se sa njima netko igra, sve dok neko želi kontakt sa njima, tada se odzovejo.

Mi živimo u dvodimenzionalnom svetu. Da bismo do kraja spoznali i postojali u dvodimenzionalnom svetu postoji treća dimenzija.
Oko vidi samo dvodimenzionalnu sliku. Podatke o trećoj dimenziji dobija na osnovu senki, upoređujući viđeno sa davno naučenim.
Treću dimenziju sluh prepoznaje kao faznu razliku dva dvoddimenzionalna prijemnika. Dakle ne čuje, nego je računa.
Treća dimenzija je dostupna dodiru, ali je on pogubljen bez ostalih dimenzija.
Kroz mikroskop ili teleskop dobijamo dvodimenzionalne slike, koje matematika u umu obrađuje i docrtava treću dimenziju.
Samo bliske i samerljive stvari shvatamo kao trodimenzionalne.
To je svima od detinjstva jasno i niko ne razmišlja o nečemu što se podrazumeva, pa se ta logika prenosi i na posmatranje svemira, u kome ta logika ne mora da važi.

Moje analize : broj 1.

Ljudsko tijelo ima uvijek dvije svijesti, osnovni svijest usmjerava na fizičko tijelo, kao i druge vodi u petu dimenziju, dok je tijelo spava. (potvrđena i na temelju istine)

Svijest o drugoj svijesti nije dostupan zbog neke vrste blokade, koji stvara fizički mozak.

Olakšanje mentalnu inpulzev u atmosferu, gdje su došli iz tih mozga su uvredljivi i mora se prvo pretvoriti u paranormalne energije ili imati oblik paranormalmaterije.

Paranormalmaterijska oblik u petoj dimenziji je neovisan i zauzima jedinstveno mjesto za svu vječnost.
Fizičko vrijeme ne može utjecati samo na strukturu ili značenje tih impulsa.

Vaše misli, kažu, ili imate u vidu izvorne fizičke misli ili impulsi (baš kao razlika između analogne i digitalne signale)
Promjena impulsa u obliku paranormalnih signala se pojavljuje samo u REM fazi, što većina ljudi ne znaju i ne mogu kontrolirati.
Dakle, vrijeme putovanja u obzir kada je fizičko tijelo na neko vrijeme prestaje, tako da se uključe u paranormalne svijesti.

( Pripis: da se bolje upoznamo ! )

Živim u Sloveniji ,služio sam u Jugoslovenski narodni armiji 1973 godine kao artiljerac na havbicama 155 mm.(Banja luka )
Mrzim Ameriku i njene pristaše ,Bliska mi je Rusija i Kineska ,i sve ostalo što je normalno.

Moje analize : broj 1.

Ljudsko tijelo ima uvijek dvije svijesti, osnovni svijest usmjerava na fizičko tijelo, kao i druge vodi u petu dimenziju, dok je tijelo spava. (potvrđena i na temelju istine)

Svijest o drugoj svijesti nije dostupan zbog neke vrste blokade, koji stvara fizički mozak.

Olakšanje mentalnu inpulzev u atmosferu, gdje su došli iz tih mozga su uvredljivi i mora se prvo pretvoriti u paranormalne energije ili imati oblik paranormalmaterije.

Paranormalmaterijska oblik u petoj dimenziji je neovisan i zauzima jedinstveno mjesto za svu vječnost.
Fizičko vrijeme ne može utjecati samo na strukturu ili značenje tih impulsa.

Vaše misli, kažu, ili imate u vidu izvorne fizičke misli ili impulsi (baš kao razlika između analogne i digitalne signale)
Promjena impulsa u obliku paranormalnih signala se pojavljuje samo u REM fazi, što većina ljudi ne znaju i ne mogu kontrolirati.
Dakle, vrijeme putovanja u obzir kada je fizičko tijelo na neko vrijeme prestaje, tako da se uključe u paranormalne svijesti.

( Pripis: da se bolje upoznamo ! )

Živim u Sloveniji ,služio sam u Jugoslovenski narodni armiji 1973 godine kao artiljerac na havbicama 155 mm.(Banja luka )
Mrzim Ameriku i njene pristaše ,Bliska mi je Rusija i Kineska ,i sve ostalo što je normalno.

Rekao si, da si u dečjem telu.

Rekao si, da si u dečjem telu.

Kad sam bio dijete sam u snu šetao izvan tijela ; tad je u mene ulazio ta parazit čovek. (bio sam star 8 godina kad se je taj parazit ugurao u mene u moju dušu )
Zajedno sa njom sam odrastao i tek sada na stara ljeta mi da znati ,da je u meni. Kad izlazi iz mene u noču moje staro tijelo deluje kao da sam dijete od osam godina i razmišljam kde mi je brat da se igramo.

Kad se vrati parazit u mene je sve po starom, znam,da je brat star ko ja ,da imam unuke i da moje tijelo vodi ta parazit.

Mislim,da i parazit nije znao ,da je u meni sve dok nije došla starost i sa tim pametnije možgane koje koristi.
Parazitski duhovi skoro nikad ne navale u fizičko tijelo zbog duše koja je rođena u tom tijelu. (tijelo se može ispaliti i izgoreti iz unutra na van)

Duše se hranu sa dušama koje lebde i tad navale na njih; a dogodi se ta ta duša koja šeta u spanju i ima još svoje živo tijelo kamo se može vratit. Slučajno se dogodi,da jo parazitska duša napadne ,i u momentu su obadvije u jednom tijelu.

Tako se je dogodilo meni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back