Blindspot

Gost377586

Veoma poznat
Poruka
11.136
nova serija,prica pocinje tako sto nalaze glavnu junakinju u torbi na trgu svu istetoviranu,i ubrzo saznaju da je svaka tetovaza na njenom telu vezana za neko kriminalno delo...
u sv sl meni se svidja,nije vau vau al je osvezenje u odnosu na ostale(ako izuzmemo tu i tamo pominjanje terorirsta sto me nervira al ajd:lol:)...i ima ono da taman pomislite da ste saznalinesto novo kad cvrc:mrgreen:

(malo smesan trejler kad progovori kineski al :ok::ok::ok: je serija)...
u svsl volela bi da vidim da li ce da ubace neke sci fi elemente(tipa mozda teleport ko Continuum) i kako ce dalje da razviju pricu?pa jel gleda neko i sta mislite o tome?

Po trejleru prica delom podseca na Dzejsona Borna, odlicno obuceni tajni agent sa amnezijom.
Tetovaze daje neku svoju car prici kao i to sto se ovoga puta radi o devojci a ne o muskarcu.

Mozda i ispadne zanimljivo i vredno gledanja, ako se okrenu "patriotski" orijentisanoj publici u SAD.

Po trejleru prica delom podseca na Dzejsona Borna, odlicno obuceni tajni agent sa amnezijom.
Tetovaze daje neku svoju car prici kao i to sto se ovoga puta radi o devojci a ne o muskarcu.

Mozda i ispadne zanimljivo i vredno gledanja, ako se okrenu "patriotski" orijentisanoj publici u SAD.

mene su tetovaze prvo podsetile na prizonbrejkXDa stvarno bi volela da ubace neki naunofant. element:)

izbegavam ponekad skrCenice jer se cimam dal su dobro napisane za ono gore sci fi sam gledala na netu da li je sa i ili sa y :mrgreen:

- - - - - - - - - -

a mentol mogla sam lepo sf :lol:

:lol:

Ne znam ni ja da li ide "i" ili "y" pa koristim nasu varijantu, laksa i stedim tastaturu :lol:

Nisi rekla da li je emitovanje pocelo negde, mrzi me da je sada jurim po internetu :rumenko:

ima poslednja serija neko je likovao na torentu al necu da gkedam izdrzacu:lol:dok ne izadju ove pre nje....
xaxayaxax

Video sam da ima 7 epizoda kod skandinavaca, video sam i da prva sezona ima ili treba da ima 22 epizode.

Pogledao sam prve 3 epizode, za sada prica deluje malo poznato i lici na jos neke serije.
Videcemo kako ce se razvijati dalje ali za sada ne izgleda lose.

Video sam da ima 7 epizoda kod skandinavaca, video sam i da prva sezona ima ili treba da ima 22 epizode.

Pogledao sam prve 3 epizode, za sada prica deluje malo poznato i lici na jos neke serije.
Videcemo kako ce se razvijati dalje ali za sada ne izgleda lose.

ja nisam oborena s nogu al mi je trenutno bolja od ostalih jer nije bas na istu foru..
realno nisam trebala da otvorim temu:mrgreen::lol: its not cool enough:lol:

ma sve se to gledalo na delice i onda je isla ova koju su na kraju otkazali:confused:
http://www.imdb.com/title/tt1286039/?ref_=tt_rec_tt

:(

Znam da su Zvezdane staze dobile nastavke zbog gomile pisama, prva generacija i Enterprajz koji je poslednji i star jedno 10 godina.

Mozda u Blindspot-u izadje neki SF momenat, da objasne sve one tetovaze.
Valjda nece ispasti na kraju da su sve radjene uz pomoc vracare.

e kako su me smorili sa onom poslednjom epizodom:
dve price jedna
kako putin povlaci agente i naredjeno im je da pobiju aktiviste koji se protive aneksiji krima:dash:
a za to su zaduzeni tajni agenti koji su nekad bili sirocici vrbovani i rusiji:dash:

nova serija,prica pocinje tako sto nalaze glavnu junakinju u torbi na trgu svu istetoviranu,i ubrzo saznaju da je svaka tetovaza na njenom telu vezana za neko kriminalno delo...
u sv sl meni se svidja,nije vau vau al je osvezenje u odnosu na ostale(ako izuzmemo tu i tamo pominjanje terorirsta sto me nervira al ajd:lol:)...i ima ono da taman pomislite da ste saznalinesto novo kad cvrc:mrgreen:

(malo smesan trejler kad progovori kineski al :ok::ok::ok: je serija)...
u svsl volela bi da vidim da li ce da ubace neke sci fi elemente(tipa mozda teleport ko Continuum) i kako ce dalje da razviju pricu?pa jel gleda neko i sta mislite o tome?

Gledala. Glupo. Potez ocajnika.

Back