- Poruka
- 121.374
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao sto znate u vezi sam sa jednim slatkim vozacem kamiona. Mnogo ga volim i odlucila sam da mu se u potpunosti predam, kada stupimo u brak. Sve smo blizi tom koraku. Zli ljudi, koji su zavidni na nasoj vezi, pokusavaju da je pokvare, pa pricaju o njemu da je star, mozda impotentan i sl. sto nije istina.
U redi tih zloca svrstava se i moja kucna pomocnica koja mi je vec jednom ranije namestala nekog njenog rodjaka, za kog se isposatvilo da je kreten, a danas je odlucila da me ponovo "udomi". Veceras me ceka blid date, koji sam ja nazvala"death" (dakle, smrt). Videcemo sta mi je priredila.
Sta mislite o bilnd dateovima? Vasa iskustva. Za ili protiv?
Ja sam mislila da je to ono kad odes da se vidis sa svalerkom, pa ti devojka izkopa oci kad sazna
Kao sto znate u vezi sam sa jednim slatkim vozacem kamiona. Mnogo ga volim i odlucila sam da mu se u potpunosti predam, kada stupimo u brak. Sve smo blizi tom koraku. Zli ljudi, koji su zavidni na nasoj vezi, pokusavaju da je pokvare, pa pricaju o njemu da je star, mozda impotentan i sl. sto nije istina.
U redi tih zloca svrstava se i moja kucna pomocnica koja mi je vec jednom ranije namestala nekog njenog rodjaka, za kog se isposatvilo da je kreten, a danas je odlucila da me ponovo "udomi". Veceras me ceka blid date, koji sam ja nazvala"death" (dakle, smrt). Videcemo sta mi je priredila.
Znam da nije impotentan.
@ tema: E sada se zavrsio ovaj blind death. Bilo je mogu da vam kazem odvratno. Taj njen junosa je neki junosa u pravom smislu. Izgleda kao maneken za Sirogojno dzempere ili za zdrav zivot na Divcibarama. rumen, sa sirokom facom, sa zubima, kao d anavija za Partizan, a civilizaciju je je samo video danas, kada je prvi put dosao u Beograd. Strava i uzas. Da bi me impresionirao, rekao mi je da mu sestra radi u nekoj radnji, kod nekog Stojana. Ja sam se zapanjila.
Ipak, nekalepsa vest, kojoj ce se i krepto obradovati je da kucna pomocnica dobija sut kartu.
Epilog susreta: Jos vise volim moga decka.
Tebe baš ono... trese ovih dana?Kao sto znate u vezi sam sa jednim slatkim vozacem kamiona. Mnogo ga volim i odlucila sam da mu se u potpunosti predam, kada stupimo u brak. Sve smo blizi tom koraku. Zli ljudi, koji su zavidni na nasoj vezi, pokusavaju da je pokvare, pa pricaju o njemu da je star, mozda impotentan i sl. sto nije istina.
Molim admine da ubiju boju, oslepeh.Kao sto znate u vezi sam sa jednim slatkim vozacem kamiona. Mnogo ga volim i odlucila sam da mu se u potpunosti predam, kada stupimo u brak. Sve smo blizi tom koraku. Zli ljudi, koji su zavidni na nasoj vezi, pokusavaju da je pokvare, pa pricaju o njemu da je star, mozda impotentan i sl. sto nije istina.
bolje je bilo ljubicasto
nego aj spi.ci neku temu