Blind dates

Steffan:
Gazdarica:
Steffan:
Zvuci na 70-te... :D mnogo ljudi sa foruma je tada zaceto.. :wink: samo to bi vise moglo da se nazove seks na slepo... :P :P :P
O, boze, pa da li tebi treba sve crtati...? :roll:
Era o kojoj pricam, zavrsena je negdje zimus...
Ne znam da li je neki od tih parova, opstao do sada...

Pa ako ih nema vise na Krstarici verovatno nekako "opstaju".. hehehe :P :P :P

A da li ti kao moderator smes da se zabavljas sa clanovima foruma ili ti je to zabranjeno iz profesionalnih razloga?!? hhahahahaah :lol:
Nemam pojma da li opstaju ili ne... Odavno sam se povukla u penziju, tako da nemam pojma sta se sad desava iza forumskih kulisa... :roll:
Sto se moderatora tice, oni su do sada bili najgori od sve djece, kada je ova tema u pitanju... :lol:
Nego, htjela sam zapravo da kazem da se eto sastanci na slijepo, mogu izroditi i u nesto lijepo, a za sta je i na ovom forumu bilo vise primjera...

Gazdarica:
snoshaj efendija:
Gazdarica:
Ih, Stefane, pa to ranije nije bilo nikakva tajna na forumu... Sve se znalo, ko je s kim i kako... :lol:

Mislis, rostiljanje i druzenje uz caskanje? Koliko skapirah, to je poenta foruma a ne ne daj Boze, nesto drugo.
Contradictio in adjecto. 8)
Bice da imas problema s kapiranjem... Daj se malo sredi, jer ti ovakvo stanje nikako ne ide uz imidz... :wink:

Stvarno efendija, ko da imaš 18 godina ili kao da ti je neki klinac provalio šifru pa te sad bruka po forumu, pa jedno ne isključuje drugo....

Steffan:
angeles:
Zasto?
svejedno kako se taj sastanak zavrsi,trebamo biti iskreni prema toj drugoj osobi,dann stehe dazu und sage ihr dan
nett und freundlich aber offen ehrlich und bestimmt

Naravno, iskrenost uvek na prvom mestu.. :roll:

Slazem se, ali nije to uvek jednostavno, pogotovo ako su prijatelji umesani, pa imas na neki nacin odgovornost i prema njima i prema toj drugoj osobi.

Znam par takvih slucajeva, moji roditelji su upoznavali neke parove, neke su uspesno i spojili, ali kod onih koje nisu uvek ostane neka neprijatnost da visi u vazduhu ili one price: "Sta on/ona sebi umislja?" i onda mama i tata zauzimaju strane svako svog prijatelja itd. Prica bez kraja. Zato mi se to ne svidja.

[/b]
Steffan:
Kakva su vasa iskustva i sta uopste mislite o tome?

ok je ta blind 4a.. kao kada kupi$ sardinu i dok polako otvara$ moli$ Boga da neko zranjce nije upalo unutra :D uzbudljivo u svakom sluchaju...

Moje NET susrete ne bih mogao da okarakteri$em kao chist "blinde" jer je druga strana uvek imala moje slike ($ta cu kad sam lep i poznat 8) )iako ja chesto nisam imao njihove. Za sada samo jedno lo$e isqstvo sa ba$ ba$ debelom srednjo$kolkom koja me slagala da ima 2-3 kila vi$ka!! Medjutim zazvonio je ortakov telefon i ja sam hitno morao da pobegnem od lazhljive nocne more :D
Eto vidite da i mi mu$ki pribegavamo slichnim forama :twisted:

Back