vuk_
Domaćin
- Poruka
- 3.870
Bices laka zenska i goreces u paklu.
Zovni ga direkno u pakao, bar cete benzin ustedeti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta te briga.?etotako:Hoću i ja na date sa nekim
tj. jednim momkom
pitaću ga ovih dana
imate neke predloge gde da ga zovem?
da li ću biti "laka ženska" ako ga zovem kod mene tako to?
vuk_:Bices laka zenska i goreces u paklu.
Ovo poslednje je odlicno a ono "...samo na javnim mestima,po danu..."zvucih kao babina sestra od tetke koja svetuje mladu devojcicu,oprez nije na odmet ali preterana uzdrzljivost rezultuje da ostajes samPLESsitnihDEMONA:Upoznavao sam se, ali ne bas blind ( kao Blind Guradian,he)Milsim...jesam blind jedno 2x cini mi se.Nemam losa iskustva,ali mi se smucilo sve to preko neta.Ne prektikujem to vise.Zadovoljio sam svoje potrebe za nepoznatim,barem za neko vreme.
Nisam se upoznavao samo sa devojkama vec i sa momcima i sa neki su mi postali dobri ortaci.Upravo sa jednim krecem da radim neki posao.Ako bog da namlaticemo parePored toga razmenjivao sam cd-ove,upoznavao ljude na drugim forumima i isao sa njima na utakmice i sl. to je mnogo lakse kada idete po navijackim sajtovima pa znate da mozete da naidjete na "ludake" koji su isti kao i vi.Jednom sam upoznao coveka,koji radi neke poslove obezbedjenja poslovne pratnje i sl. u Austriji.Hteo je da me ubaci u posao.Jedan Crnogorac je dilovao i hteo je da mu budem kum
Posle nekog vremena nigde ga nije bilo :?
Onda Zoki Babo legenda.Kakav frik...da znate samo koliko je taj covek lud!
Sa devojkama sam,mogu da kazem imao srece,sa njih 3-4 sam redovnim kontaktima...druzimo se svremena na vreme.Sa jednom sa kojoj sam se upoznao, upoznao sam i njene drugarice pa sam i sa njima u dobrim odnosima.Sa 2-3 sam bio u nekoj shemi.
Sve u svemu posle nekog vremena zeleo sam da se vise druzim sa ljudima koje znam ceo zivot.Ne mogu i zasto bih trazio ptijetelje i poznanike preko neta kada ih vec imam.Ne mogu da se sprijateljim sa nekim u 20 i kusur godina.Ne mogu da pricam isto sa nekim koga znam 15-20 god i sa nekim koga znam par meseci.
Upoznavanje za zayebanciju je manje vise ok. I naravno da je devojkama puno teze da se odluce na "sudar" jer stvarno ima svakakvih danas.Neka se dobro raspitaju o nekom pre nego se vide i neka se nalaze samo na javnim mestima i uglavnom preko dana.I neka daju do znanja da nista osim vidjenja ne dolazi u obzir.Cak iako imaju slike nekoga sa kim treba da se vide.Slika je slika,a izlged uzivo je nesto drugo.Kako ja nekad izgledam...izbegavam da se pogledam u ogledalo![]()
Najsmesnije mi ja kad gledam na TVu oni sto salju poruke...lep,zgodan,sarmantan,naciman,dobar ljubavnik,dobar frajer,EXTRA frajer ....pa brate da si sve to sto si napisao ne bi sedeo kuci i kucao poruke za TV... :?![]()
Ucini to fino kulturno i normalno i sve ce biti ok. Bice mu drago.etotako:Hoću i ja na date sa nekim
tj. jednim momkom
pitaću ga ovih dana
imate neke predloge gde da ga zovem?
da li ću biti "laka ženska" ako ga zovem kod mene tako to?
Potpuno tacno.tanjaimisa:Ako si jos tu gledaj to ovako>Ako ga pozoves na gajbu tip ce prvo da dobije neverovatnu kolicinu testerona direktno u kardiovaskularni sistem ,probudice se zver EGO i poceti da se hrani do neshvatljivih granica,ali kada spusti prst na zvonce ispred tvojih vrata ledice mu se noge
marko2luv:Dobro bre devojke, ja sam mislio da cu dobiti neku podrsku od vas koje ste pristalice blind data, ali izgleda da nema nista od toga![]()