Blickrig na kokainu

• Začetnik teme Začetnik teme NN77
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gledao sam neki film pošto su imali nemačke oficire nisu im davali da govore maternji pa je tu dolazilo do sukoba...Mislim da su švedi bili neutralni mada je moguće da je bilo ''dobrovoljaca''...Finci su mnogo više mrzeli Ruse a Danci i Norvežani su meni čisti nemci...Čak mislim da ih je i hitler smatrao elitom.

Evo si procitao sta sve radio, ima preko 700 potvrdjenih ubistava i jos ko zna kolko nepotvrdjenih. Stavljao covek sneg u usta da ne otrkiva dahom poziciju i jos svakakve fore :) Ubedljibo jedan od najjacih likova iz tog perioda :)

Pa najvise su Svedjani cini mi se. Ima onaj popularni snajper Bela smrt sto su ga zvali, zbog koga su sprovodili i cela takticka bombardovanja i koji im je usnajpovao neki ogroman broj vojnika oko 505 valjda.

Швеђана је уствари било најмање, највише је било Данаца, затим Норвежана и тек онда Швеђана. Финци су имали један свој батаљон од неких 1000 људи. Међутим, Скандинавци генерално и нису били много заинтересовани за све то, а они који су отишли били су одлични војници и дивизији Wiking се не приписује ни један једини ратни злочин. Било их је између 15 и 20 хиљада.

Simo Häyhä, ко зна колико би их још скинуо да је био активан и у Другом рату. Иначе погођен у доњу вилицу, остатак живота имао је деформисано лице.

Pa verovatno je mogao da obuci tonu novih snajpera i na taj nacin jos vise utice na odbranu zemlje :) U sustini mozda je jos bolje tako bilo :)

Pa dobro moramo da napomenemo da su stvari koje su korišćene kao pojačivač propagande tipa, okultizam, genetika i tradicija izvrnute i okrenute u cilju zaludjivanja. To je činjenica... Vidimo godinama i godinama zaludjivanje tako da vidimo koliko su pošteni i iskreni bili naci. Ok imali su Nemci ono proširenje na istok , kao i kolonije u prethodnim periodima ali i to je implementirano u tu ideologiju i izvitopereno. Poenta je da ko god je ono onako napravio i rukovodio ili je bio lud ili je tačno znao šta će da se desi...

hm, ne bih rekao da je nemacki imperijalizam samo implementiran u nacizam
nacizam je nikao iz tog imperijalizma, nacizam je nastao zbog poraza u Prvom svetskom ratu, koji je plod nemackog imperijalizma
Hitler jeste bio ekstremista svoje vrste i veliki manipulator, ali ne bi on Nemce "zaveo" da Nemci to nisu zeleli ;)

Pa kazem ti , nisam se toliko bavio tom tematikom, ali sam nacin propagande je izvrtanje svega sto se moglo uzeti u cilj zaludjivanja , to se vidi jasno. E sad lako ih je popalio nekim starim pricama to stoji .

Poslednja izmena:

Back