- Poruka
- 50.813
Па ноћу кад нема никог, ограничење 60 рецимо, шта да гњавим?A gde juris?
Не лупај, нисам мува и имам главу.Ko i svaka muva bez glave
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па ноћу кад нема никог, ограничење 60 рецимо, шта да гњавим?A gde juris?
Не лупај, нисам мува и имам главу.Ko i svaka muva bez glave
Nisi, ali svejedno nemoj da jurcaš. Noću svašta može da se previdi i eto nevolje.Па ноћу кад нема никог, ограничење 60 рецимо, шта да гњавим?
Не лупај, нисам мува и имам главу.
Једне ноћи ме три пута заустављала полиција.Nisi, ali svejedno nemoj da jurcaš. Noću svašta može da se previdi i eto nevolje.
Ona je cool zenska.Vidi ti vezaru druzis se sa pandurima![]()
Tako je i moj drugar kurchevito razmišljao pa stavljo one laser radar detektore nema bajo 100% garant mogu da jurim i hop jednu noć zove plače ostao bez dozvole.Па ноћу кад нема никог, ограничење 60 рецимо, шта да гњавим?
Не лупај, нисам мува и имам главу.
Ма какав ласер, има апликација. Уз то ја сам женско, неће мене да казне.Tako je i moj drugar kurchevito razmišljao pa stavljo one laser radar detektore nema bajo 100% garant mogu da jurim i hop jednu noć zove plače ostao bez dozvole.
Kad budes pocela da placas redovno, prestaces da jurcas,Дивни сте ви што блицате, ја кад јурцам, увек се уздам у блицере!
![]()
Samo se ti tesi,a to sto si zensko, svaka cast i postovanje zenskom rodu,Ма какав ласер, има апликација. Уз то ја сам женско, неће мене да казне.![]()
Ne zajebavaj sa ženom koja zna da se uparkira u rikverc na retrovizore.Samo se ti tesi,a to sto si zensko, svaka cast i postovanje zenskom rodu,![]()
Pojma nemam ,nisam je gledao kako parkira u rikverc,Ne zajebavaj sa ženom koja zna da se uparkira u rikverc na retrovizore.
kvar na instalacijamaVolio bi zavrsiti na prekrsajnom zbog blicanja pa da sucu kazem da sam blicao zbog toga sto mi je u susret isao prijatelj, rodjak, kolega ili netko treci koga inace pozdravim.
Nikada nisam cuo za slucaj u Hrvatskoj da je itko kaznjen zbog toga, zato sto se na prekrsajnom prakticki mozes braniti kako hoces.
lakše mu da blica nego da vozi normalnoBlicanjem upozoravao na policijsku kontrolu, pa dobio kaznu
Čini se da je bio previše revnosan u upozoravanju drugih vozača. I dok kod nas možete često da sretnete vozače koji vam dolazeći u susret blicaju svetlima ne bi li vas upozorili na policijsku patrolu koja vreba pored puta, takvo ponašanje u nekim evropskim državama je strogo kažnjivo. Tako je vozač kažnjen u Belgiji nakon što je svetlima svog automobila upozorio druge vozače na radar. Dobio je kaznu od 116 evra zbog nepropisnog korišćenja dugog svetla.
Muškarac je ovu kaznu zaradio u zoni oko belgijskog grada Diesta, piše Het Nieuwsblad.
Vozač je prošao kameru za brzinu i počeo da upozorava druge vozače blicanjem dugim svetlima. Zatim se zaustavio pored puta na bezbednom mestu i nastavio blicati.
Nastavio je to da radi čak i kada su mu se policajci približili, pa je usledila pomenuta kazna.
https://www.b92.net/automobili/razno.php?yyyy=2023&mm=01&nav_id=2273950
Čuo sam da je i ovde neko kažnjen zbog toga, mada mi nije jasno po kom osnovu. Ovaj je baš preterao jer je stao na putu.
Da li vi blicate, onako solidarno?
a šta misliš?To je zato što policiji nije cilj bezbednost u saobraćaju i da ti voziš po ograničenju. Nego da te iznenadi, iskoči uz žbuna, zajjebe te i uzme ti pare.
poštenoBlicam samo "krsevima".
Pa to ima samo u zemlji Srbiji,To je zato što policiji nije cilj bezbednost u saobraćaju i da ti voziš po ograničenju. Nego da te iznenadi, iskoči uz žbuna, zajjebe te i uzme ti pare.