Blesava sećanja neka

karatechickensg8-1.gif

:D:D:D:D ..suze su mi krenule!

ne znam prije koliko godina je to bilo, ali je to bilo vrijeme kad su se skupljale sličice fudbalera, i nas troje(ja i moja dva brata) otišli da kupimo sličice.. I dala nam ova prodavačica sličice i sagnula se da vrati kusur, a ja ugrabih priliku da ''maznem'' još koji pak:lol::lol::lol: a ništa mi nije bilo milije nego da toj glupači ukradem sličice..:lol::lol::lol: posle su me braća odvikla od krađe, a i meni je dosadilo..:lol::lol:

:lol: Ja i sestra smo jedno vrijeme pricale tako sto smo sve samoglasnike pretvorile u "i".
Tiki di smi pricili iviki di nis niki niji rizmii Ji li di di ji sipir?
Pribijti ! :lol:

To sam i ja radila sa mojima. Roditelji su nam šizeli, a mi se ludo zabavljali. Tako smo govorili. Na primer, jedno vreme sve na i, pa sve na u , pa sve na a, itd. A ponekad i kombinovali. Zabavno je to. A posle je bila ona reklama: tij cipiripi, tij cipiripi, ki tibli i kii krim id sid i ki bimbini ji vilim di jidim. Mislili smo da nas je neko prisluškivao. :)

Onaj decko iz autobusa koji mi se svidja ima frizuru kao crni snaucer. :-) Igore, molim te, dole sa revolverom. On je tako mali. Da ne bude: "Da on je mali al' nije los, ha ha ha ha ha ha, da on je mali, hoces jos?" Ha ha ha ha ha ha ha ha, ha ha ha ha ha ha ha. Bice meni on je tako mali. Salim se. Stvarno, nije to nista. Bas nista. Nema nista izmedju nas.

u suludoj brzini kretanja iz svakodnevnice jednog bezveznog,sivog,ali i te kako komplikovanog zivota,u magnovenju jednog dresiranog mozga koji se protivi realnosti,prvo emocijama odem u ..zdu ma..rinu,odem negde u detinjstvo u neke prvi put probane emocije,mozda neki osetjaj sramote,ili ko zna shta vetj? Nastavljam da vozim,aktivan sam u saobratjaju dok mi sve to prolazi kroz glavu. Za mene je realnost ono shto ja izaberem da jeste. Onda uspem da se vratim na scenu koja me je podsetila na sve to. Na taj bezvezni dan pre 35 - 36 godina, a ko da je juche bilo,kad sam svojoj majci zavirio ispod suknje. U stvari,dok sam prolazio ispred zeleznicke video sam tamo neka deca jedu sladoled,pa neki ljudi u prljavim radnim odelima i sa radnim cipelama na nogama prljavi od maltera,pa tu jedan od njih lichi na mog druga Vesu koji mi je dan pre toga isprichao da je on vetj gledao kevi ispod suknje i da mu nista nije jasno.

hm..Ima dosta ludosti koje su ni se desavale.Kao i blamovi!Auh sto je to nezgodna stvar.Jednom sam tako u gradu pomesao sestru s nekom surom(sestru od tetke...ili tako nesto vec).Sedi cura u basti kafica.. meni okrenuta ledjima,zavaljena u fotelju.Kovrdzava kosa,ilokne,boja kose...ma pljunuta!Spazim je ja i krenem.Pridjem s ledja i uhvatim je za rame.LJUDI!Kad se okrenula,osetio sam kak propadam u ambis.Ppobego sam glavom bezobziraSigurno je mislila da sam neki manijak ...uzas jebeni:eek:

secam se .... kada sam se igrala sa bratom i kada smo se nesto gurkali i ja njega gurnem (ON JE STARIJI ) i on je pao ...on je namerno pao a ustvari ispade haaaaaooooss!!!! ja sam naravno mislila da se zeza da kao place itdm ... i kada smo svi mi videli da on ne ustaje .... prisli smo mu ... on je lezao sav
krvav ....uzasno...imao je 15 kopci .... to je neko blesavo secanje - naravno uzasno je jer se povredio ali..

ja se secam u osnownoj idem ja sa drugaricom,a iza nas neki osmaci(ja sam bila sedmi)i medju njima decko koji mi se svidjao....nas dve naravno pune sebe,onako idemo polako,a oni nesto dovikuju.....i tako dodjemo mi do nekog mostica(daska postavljena preko kanala)i ja se zamislila i nesto pricam drugarici i ne widim mostic.....odjednom sam samo osetila kako mi nestaje tlo pod nogama......kad sam se iskobeljala iz tog j...... kanala oni svi stoje sa strane i umiru od smeha........strasno iskustvo

secam se kad sam imala 5 godina, a moja sestra 12.. znale smo da se popnemo na ormar i skacemo na krevet iz zabave, ali inace kad nema roditelja, jer su nas grdili da moze da dodje do toga da slomimo krevet...i tako mi skacemo i skacemo..kad od jednom..slomi se noga krevetu, mi se ukocile od straha..i meni padne ideja da uzmemo panj iz dvirista i stavimo ga umesto noge od kreveta.. :) Prosle smo nekaznjeno =)

secam se kad sam imala 5 godina, a moja sestra 12.. znale smo da se popnemo na ormar i skacemo na krevet iz zabave, ali inace kad nema roditelja, jer su nas grdili da moze da dodje do toga da slomimo krevet...i tako mi skacemo i skacemo..kad od jednom..slomi se noga krevetu, mi se ukocile od straha..i meni padne ideja da uzmemo panj iz dvirista i stavimo ga umesto noge od kreveta.. :) Prosle smo nekaznjeno =)
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
ali...panj:rotf:

Secam se kada sam bila jako maja peti razred,
i isla da gledam maturu tadasnjeg osmog razreda,
i videla sam decka kose do ramena,
u ispeglanim crnim pantalonama na crtu,
uvucenim u opustene martinke,
sa metalnim kaisem,
belom kosuljom, poluupasanom,
opustenom kravatom...

I secam se tog lika i dan danas,
ali nikada nisam otkrila ko je taj lik bio...
Bezvezno secanje...

Sad sam se setila,mislim da je bio Exit'05,NS pun ljudi,uvece.Idem ja sa mamom i okrenem se ja nesto i vidim jako,jako slatkog psa,a bili neki stranci iza nas.Zena sa kucetom u rukama bila iza tih stranaca,ja se okrenula,pritom okrenula i mamu,i vicem,upirem prstom i maltene mlatim rukama:"Jao,kako su slatki!! Pogledaj,preeeeslatki su!! Pa viiidi ih!" (inace,ovo moje ponasanje je bilo opravdano,u to vreme sam silno zelela kucu,ali moji su bili stisnuti).Face ovi stranaca su bile:dontunderstand:,i oni sami su poceli da upiru prstom u mene,a ja pocrvenela...:lol:

Back