Blender za hranu

Poruka
3.797
Otvoricu temu ovde, nadam se da nece skinuti. Nije namera da reklamiram,radim ovo na svoju ruku...
Imao sam malih problema sa kasnjenjem isporuke ves masine od Gigatrona. Stigla masina, a u znak izvinjenja zbog kasnjenja dobijem nov blender takodje Gorenje u vrednosti od 8000 dinara. Vala ovo nisam ocekivao,a bas mi treba blender. :heart:

20220329_192201.jpg

20220329_1940421.JPG

Otvoricu temu ovde, nadam se da nece skinuti. Nije namera da reklamiram,radim ovo na svoju ruku...
Imao sam malih problema sa kasnjenjem isporuke ves masine od Gigatrona. Stigla masina, a u znak izvinjenja zbog kasnjenja dobijem nov blender takodje Gorenje u vrednosti od 8000 dinara. Vala ovo nisam ocekivao,a bas mi treba blender. :heart:

Pogledajte prilog 1127791

Pogledajte prilog 1127794
Bravo,...sledeće na redu da bude hoblovanje parketa i ima a budeš k'o nov! 🤩

Pogledajte prilog 1127791

Pogledajte prilog 1127794
Ja sam iz Tehnomanije čekala mašinu mesec i nešto, nisam dobila ni izvini. Tako baš svaka čast Gigatronu.

Baš lep gest.. i super što si to podelio sa nama.. jer ljudi previše dele uglavnom loše događaje, i onda izgleda kao da lepih vesti i dobrih ljudi i nema.. a eto - ima i njih! :D Divno.. hvala ti, još jednom.. i baš mi je stvarno drago zbog tebe!

ja kupih ventilator u tehnomaniji sa imenom win win, neispravan od prvog dana, rekose resenje reklamacije za mesec i po....stize poruka, odbija se reklamacija zbog ogrebotine na ventilatoru, kao da se moze montirati ventilator a da ga malo ne zapara resetka ali i pored toga ne videh ogrebotinu , nego zaposlene tako pisu kad im se kaze...kao da je koriscen, jeste , 5 min...
I tako ujeb.....a ranije sam kupovao kad je nastao win win od njega, kazu to odavno nije isti win win....drugi baja cese jaja .....

E sad, nije da sam gord i picajzla, ali ovo sa win winom je bas za stoku....tj tehnomanija,tj kako bese oni treci....tako da radije cu tehnomediju , imaju isto , a jos su i dobri savetnici sta da se izabere.....

Bas me zanima ko je jaci , tehnomanija ili ja...
Do sada sam imao cudnu moc da navabim musterije kad je dobro i da poserem firmu posteno kad je lose....bas me zanima da li ce to proci i kod tehnomanije, posto je ona bas bas jaka i velika.....ali q ne vredi odnos prema potrosacima, tipican ovaj nas ovogodisnji ciganski...posledica zakona o potrosacima...gde cigani profitiraju kod prodavaca obuce, a kontra prodavci zaebavaju sve potrosace kao da su oni ti cigani koji hoce da ih prevare...bitka je pocela...

Back