Blender - 2D u 3D?

Wrong Turn

Domaćin
Banovan
Poruka
4.812
Pozdrav,

skoro sam krenuo sa Blenderom i zanima me da li je moguce da ovu sliku prebacim u 3D.
Gledao sam tutorijale kako pretvoriti 2d u 3d, ali nijedan nije ovoliko komplikovan, pa sad ne znam da li je i moguce?
Untitled.jpg

Naravno uvek postoji alternativni nacin, ali je dosta lakse preko slike ako moze..

Pa cek, ovo su ti blueprintovi, oni su osnova , ovde imas top , Front , i back side view (sve sto ti je potrebno), preko njih modeliras svaki 3D objekat, ne postoji ni jedan inteligentan softver koji ce ti to uraditi sam od sebe.Tj Ne postoji ni jedan alternativni nacin sem da ga sam izmodeliras :D inace 3D modeliranje ne bi imalo smisla ;)

Pa cek, ovo su ti blueprintovi, oni su osnova , ovde imas top , Front , i back side view (sve sto ti je potrebno), preko njih modeliras svaki 3D objekat, ne postoji ni jedan inteligentan softver koji ce ti to uraditi sam od sebe.Tj Ne postoji ni jedan alternativni nacin sem da ga sam izmodeliras :D inace 3D modeliranje ne bi imalo smisla ;)

Skapirao sam kasnije :lol:

ne znam ni ja sta sam hteo :lol:

Ako se mislis poceti baviti 3d modelingom, moj savjet za pocinanje je Cinema4D jednostavan i ne komplikovan GUI, mozes naci turtorijale, tako da ti je moj savjet Blender - Delete, Cinema4D - Install, a ako si vec strucniji onda razmisljaj o prelazu na Autodesk 3Ds Max. :D

Back