Blek Sabat (Black Sabbath)

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.363
Sad gledam, bile su dve teme o njima ali pre bukvalno 20 godina. Siguran sam da još ima ljubitelja njihove muzike pa da otvorim temu da se o njima piše

Osnovna inspiracija za temu mi je bila ova slika Tonija pre nego je svirao u BS.

1728758573662.png

Ko bi reko u šta će ovako fini dečko da se pretvori :)

"They performed together for the last time in their original line up"....ali nisu zavrsili koncert zajedno. Na kraju koncerta svi su otisli na svoju stranu. Nisu se zajedno pozdravili, nisu zajedno pozdravili publiku, nisu ni zajedno stali na binu na kraju koncerta. Njihov deo je bio dobar, uprkos tome sto je Ozi sedeo u fotelji, odllicno je pevao, dok su ostala trojica odlicno i profesionalno uradili svoj deo, odnosno odsvirali pesme, sto je bilo realno i ocekivati. Razumem zasto su uradili ovaj koncert, ali mi nije jasno trajanje od 9 sati kao ni beskrajna lista gostiju. Ko je i zasto zvao Mustain-a da svira, Gans and Roses delako najgori od gostiju, Youngblud...ili kako se vec zove, ocajno otpevao "Changes"... a "supergrupe" su udavile sa improvizacijama do besvesti.......
Black Sabbath su odavno zvanicno zavrsili svoju karijeru a ne sa ovim koncertom, kako kazu. Ako su vec hteli, trebali su njih cetvoro izaci, odsvirati par BS najvecih pesama u toku sat-dva, ili koliko mogu i to je trebalo da bude sve. Bez gostiju i supergrupa......Trebali su samo Ozi, Iommi, Butler i Ward ostati u secanju a ne debeli Axl Rose kako peva ocajnu verziju "Sabbath, Bloody Sabbath"......

Poslednja izmena:

Back