Blefaropastika - podizanje spustenih kapaka

Enes NP

Zainteresovan član
Poruka
187
Ima li neko iskustva sa ovim?
Ja ceo zivot imam spustene kapke koji mi otezavaju vid ali i komunikaciju jer se uvek naprezem da gledam a izgledam kao da sam uvek nenaspavan.

Radio sam pre mesec dana podizanje spustenih kapaka i platio 1000 evra to iako radim za 300 evra citav mesec ali ovo mi je jedan od najvecih problema. Medjutim ne bih ja zalio nikakve pare da mi je bilo bolje ali proslo je mesec dana, otok je odavno spao a kapci nisu ni milimetar podignutiji nego sto su bili nego je isto. Jel mogu da ocekujem ikakvo poboljsanje s obzirom da je vec mesec dana proslo?

Pomisljam i na suicid ali me strah. Ovo mi pravi takav problem da sam se zatvorio u kucu i ne druzim se ni s kim jer mi smeta kad nekog hocu da gledam u oci. Vec sam zasao u srednju dob a devojku nemam, sam sam i sam zivim. Ovo bi mi bila nova nada, nasao bih i devojku da mogu da gledam ko covek.

Ogroman problem molim vas ako bilo ko ima iskustva neka podeli ovde ili ako je cuo od nekog nesto vise.

bankai, hvala ti na odgovoru kao prvo jer mi znaci.
Ali nisam ja ovo radio radi izgleda nego zbog funkcije jer me opeta pri komunikaciju, zamaram se jako jako brzo kad pricam sa nekim i stalno me pitaju jel sam sad ustao. I devojke i drugari, imam u neku ruku glup pogled jbg. Inace sam prosecno inteligentan, prosecno lep ali sportski gradjen, donekle duhovit ali sve je to dzaba kad imam ovaj problem i ne znam sta vise da radim, zatvoren sam u kuci i samo mi u glavi da sebi prekratim muke i to bih uradio ali sam kukavica zivi mi se a opet ne mogu ni da zivim ko covek ako me razumes.

daj nemoj,eto lepo si gradjen,to ti je plus,a sto pa mozda se ti takav bas nekome svidis,nikad nemoj ruzno o sebi,uvek budi pozitivan.

Pa sta i ako ti kazu jesi ustao,ti se nasali kazi evo jesam,uz osmeh i dva-tri puta ko da je to razlog da budes u kuci..

znas svako ima "nesto"ali ides dalje,evo meni smeta debljina ne mogu da smrsam,ali briga me,mislim nije da me briga nego eto..

Tako da nemoj da se bedacis nego misli pozitivno i ako se neko nasali ne ynaci da misli o tebi ruzno,nego eto svi smo mi nesavrseni,i tesko ces naci nekog ko je takav,zato glavu gore,i na neku zurku i upoznaj neku,

ako te odbije 5 sesta nece i tako,eto,budi mi pozdravljen.:bye:

Poslednja izmena:

Back