Meni autor teksta uopste ne izgleda kao neko ko uopste primecuje cutljivog....
Tipicna lajava zenka koja je izborila poziciju i onda zapisava nekog manje nekog vise svojim dostignucima...
Ali to je nebitno za temu, koja samo naznacava da je cela Srbija u borbi za zapisavanje...
Ja volim mutave ljude, i najbolji drugari su mi totalno mutavi, znaci pricaju sa 4 coveka u zivotu...a ovako mozda sa 20 sve ukupno...
To je neki prosek...
A zasto , pa zato sto ih nervira tumacenje svih ostalih, tj ono sto je drustveni mediokritet...
Vecina ovde predstavlja bas to...taj drustveni mediokritet...
I bas kao i u realu i ovde taj mediokritet ne voli da im neko prica neke price koje nisu njihove, ma zadavili bi ga zubima..
Tako shvatam i temu....neko je preuzeo centralnu pozornicu od nekog pa je neko sad kivan sto nema punu paznju...
Neko bi rekao da gresim sto iskljucujem situaciju i mogucnost da neko nesto pametno prica...
Taj koji pametno prica, gomila ga sigurno ne slusa, to je i statisticki ali i drustveni zakon.
Ja mislim da si ogroman ženomrzac... To se dalo primetiti i na ostalim temama. Izgleda da ti je neka napravila duboku ranu.
Imaš ogromno podozrenje prema okolini(neću lagati, isti sam(sličan)) i njenom funkcionisanju.
Sokrata su ubili, Isusa su ubili... To je istina.
Ali opet nije reč o tome ko kako priča već zašto pričaju kao što si ti rekao, društveni mediokriteti.