Blaupunkt

Mislis na bilo koji Blaupunkt-ov CD plejer ili na fabricki tipski koji je za Opel-a?
Opel je fabricki imao modele tipa Car 300,Car 400 i koji nije imao ekran na sebi nego je informacije davao preko ekrana koji je na tabli samog auta.
Sto se tice after market modela mogu da kostaju od nekih 80 pa nadalje eura mada ja ne volim jeftine Blaupunkt uredjaje jer takav zvuk i daju dok oni skuplji su odlicni.
Licno sam koristio dve godine model Modena MP54 koji izuzetno lepo radi,ima snagu a estetski jako lepo izgleda.Bio je poprilicno i skup u svoje vreme a ja sam ga ostavio i sad kupi prasinu i cekam da naleti neki auto koji bih ,kao,:)ostavio sebi pa da ga ubacim.
U medjuvremenu sam nabavio raznoraznih plejera i sad ih trenutno imam bar 20!:)

Do nedavno se nije moglo bez MP3 formata ali sad se ne moze bez USB-a koji samo bezveze viri i u mraku ima i velike sanse da se slucajno zakaci i polomi.
Zar nije dovoljno 200 pesama na jednom CD-u?Dok odes na more dovoljno ti je dva cd-a i da se nijedna pesma ne ponovi.A koliko cesto vecina nas putuje na tako dugacke ture? Ja licno slusam radio stanice i ne secam se kad sam ubacio cd u plejer.
Evo ti link za ono sto imam po lepoj ceni.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/491245-Sony-CDX-GT240-CD-player-za-auto

Back