Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 49.800
Resenje je jednostavno u principu, nadjes neku sekretaricu suda koja predstavlja srpsku intelegenciju i ona sve napise i progura resenje kroz sud, a to mozes preko udruzenja zena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trenutno to (još uvek) rade samo SLEPAČKE "firme".Здраво.
Потребна ми је препорука за доброг адвоката специјализованог за радно право и савет.
Приликом потписивања Уговора о раду, морала сам да потпишем и Споразум о престанку радног односа. Послодавац је накнадно хемијском оловком дописао датум. Пријавила сам фирму Инспекцији рада, али они још увек нису ништа одговорили. Да ли је реално обарање Споразума на суду?
a dje to? vec je dobila otkaz jado....samo dok stigne tebi do svesti mogla bi i u penziju da ode kao ti....Nagovaraj je ti da dobije otkaz i pre nego sto je pocela da radi.
Auuu pameti.a dje to? vec je dobila otkaz jado....samo dok stigne tebi do svesti mogla bi i u penziju da ode kao ti....
to realno nije posteno prema firmi.Само сам желела да ми дају барем прилику да отворим трудничко боловање, како не бих била без икаквих прихода и снизила накнаду током породиљског одсуства, али су они одмах ангажовали адвоката и не желе договор.
ajde bmaxa, zena se zaposli i bas tad zatrudni i posle da otkaz ili slicno. daj begaj. ja zene nikad ne bi zaposljavao.Zakon te stiti, svi otkazi trudnicama su nistavni, po zakonu...
Ti si gori od onih ajkula iz 19. veka ;Pajde bmaxa, zena se zaposli i bas tad zatrudni i posle da otkaz ili slicno. daj begaj. ja zene nikad ne bi zaposljavao.
to jeste legitiman stav...ali je kriminalno ucenjivanje blanko raskidom ugovora o radu....ajde bmaxa, zena se zaposli i bas tad zatrudni i posle da otkaz ili slicno. daj begaj. ja zene nikad ne bi zaposljavao.
Овде је проблем што си потписала сама нешто што ниси требала ,једноставно ниси требала ништа да потпишеш.Здраво.
Потребна ми је препорука за доброг адвоката специјализованог за радно право и савет.
Приликом потписивања Уговора о раду, морала сам да потпишем и Споразум о престанку радног односа. Послодавац је накнадно хемијском оловком дописао датум. Пријавила сам фирму Инспекцији рада, али они још увек нису ништа одговорили. Да ли је реално обарање Споразума на суду?