Бланко споразум о престанку радног односа

Здраво.
Потребна ми је препорука за доброг адвоката специјализованог за радно право и савет.
Приликом потписивања Уговора о раду, морала сам да потпишем и Споразум о престанку радног односа. Послодавац је накнадно хемијском оловком дописао датум. Пријавила сам фирму Инспекцији рада, али они још увек нису ништа одговорили. Да ли је реално обарање Споразума на суду?
Trenutno to (još uvek) rade samo SLEPAČKE "firme".

Za vreme Demokratske Stranke to je bilo ko "mirëdita/dobar dan"

Само сам желела да ми дају барем прилику да отворим трудничко боловање, како не бих била без икаквих прихода и снизила накнаду током породиљског одсуства, али су они одмах ангажовали адвоката и не желе договор.
to realno nije posteno prema firmi.

ajde bmaxa, zena se zaposli i bas tad zatrudni i posle da otkaz ili slicno. daj begaj. ja zene nikad ne bi zaposljavao.
to jeste legitiman stav...ali je kriminalno ucenjivanje blanko raskidom ugovora o radu....
Za razliku, ja bih uvek radije zaposlio zenu nego muskarca....nekad je malo vise posla oko zena radnika, ali i to same rade. Daleko su bolji i verniji radnici za vecinu poslova u administraciji i bilo kom poslu gde je rutina bitna.

Здраво.
Потребна ми је препорука за доброг адвоката специјализованог за радно право и савет.
Приликом потписивања Уговора о раду, морала сам да потпишем и Споразум о престанку радног односа. Послодавац је накнадно хемијском оловком дописао датум. Пријавила сам фирму Инспекцији рада, али они још увек нису ништа одговорили. Да ли је реално обарање Споразума на суду?
Овде је проблем што си потписала сама нешто што ниси требала ,једноставно ниси требала ништа да потпишеш.

Back