Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Resenje je jednostavno u principu, nadjes neku sekretaricu suda koja predstavlja srpsku intelegenciju i ona sve napise i progura resenje kroz sud, a to mozes preko udruzenja zena.
Здраво.
Потребна ми је препорука за доброг адвоката специјализованог за радно право и савет.
Приликом потписивања Уговора о раду, морала сам да потпишем и Споразум о престанку радног односа. Послодавац је накнадно хемијском оловком дописао датум. Пријавила сам фирму Инспекцији рада, али они још увек нису ништа одговорили. Да ли је реално обарање Споразума на суду?
Само сам желела да ми дају барем прилику да отворим трудничко боловање, како не бих била без икаквих прихода и снизила накнаду током породиљског одсуства, али су они одмах ангажовали адвоката и не желе договор.
to jeste legitiman stav...ali je kriminalno ucenjivanje blanko raskidom ugovora o radu....
Za razliku, ja bih uvek radije zaposlio zenu nego muskarca....nekad je malo vise posla oko zena radnika, ali i to same rade. Daleko su bolji i verniji radnici za vecinu poslova u administraciji i bilo kom poslu gde je rutina bitna.
Здраво.
Потребна ми је препорука за доброг адвоката специјализованог за радно право и савет.
Приликом потписивања Уговора о раду, морала сам да потпишем и Споразум о престанку радног односа. Послодавац је накнадно хемијском оловком дописао датум. Пријавила сам фирму Инспекцији рада, али они још увек нису ништа одговорили. Да ли је реално обарање Споразума на суду?