Blamovi iz Kuhinje

• Začetnik teme Začetnik teme sladi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

sladi

Početnik
Poruka
6
Pozdrav svim Kuvarima i Kuvaricama

Vecina nas je s vremenom naucila da kuva ali mislim da bi bilo lepo da se podsetimo i nasih pocetnickih kuvarskih Blamova
Da pocnem prva .

Blam 1.
Letnje doba ,Matorci dosli iz Austrije , puno dvoriste radnika gradi se kuca ,ja samo letim ,pomazem pomalo radnicima ,donosim pivo i sokove naravno
sve stransko (stigli gastarbeiteri hahaha) i dojde red na kafu.Skuvam ja u serpu ma najmanje 2 litre kafe iznesem ja soljice ,secer mleko ako nekom treba ...Radnici stavljaju
secer u kafu ,mesaju hvale kako je crna vidi se da nisam stedela kafu.... srcu kafu i ....krece masovno pljuvanje kafe hahahah svi me gledaju kao da sam s marsa pala sto im donese
so umesto secera .....

Imam ja jos toga al to neki drugi put :)

Za malo smeha

Blam 2 (moj dragi)

Stizem kuci s posla po navici gledam na prozor da li je i moj dragi stigao kuci ..jaoj gori svetlo u kuhinji ...otvaram vrata zgrade
vec osecam nekakv cudan miris koji je sve intenzivniji kako prilazim vratima stana ....polako otvaram vrata stana miris je sve intenzivniji priblizavam se kuhinji cujem dragog
kako mi skida sve sa neba (uh tesko meni ) ...slatkasto-ljuto-uljni miris je sve jaci a i dim u mojoj kuhinji ( hmmm dal je to stvarno moja kuhinja)........ipak hrabro ulazim spremna da se kao i uvek suocim sa kaosom koji moj ljuti dragi ostavlja .. vidim grasak ,ostaci iseckanog luka (super hteo je da mi skuva grasak) ...............upomoooooc vidim i secer u prahu :rotf:

Back