Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
Daj da vidim.Za moj blam postoji snimak![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj da vidim.Za moj blam postoji snimak![]()
Onaj sto moca okacio na tubeDaj da vidim.
Jel zbog Marende?!ne mogu zbog marende))))))))))
Trebalo da izađem sa nekom devojkom po prvi put, i sad stigao ispred njene zgrade, pričam na telefon, šetkam se u krug. Silazi ona, prekidam razgovor, pozdravljamo se i ona prokomentariše kako nešto smrdi. Dižem jednu nogu - sve super, dižem drugu - kad ono poprilično nagazio na dorćolsku minu. Njoj to u startu bilo simpa, pa sam uspeo da okrenem u svoju korist
ma nije to ništa, ja sam prdnoBio na treningu i radimo set vežbi... mislim nebitno sad, al aj radi potpune slike - čučanj sa bučicom na jednom ramenu, odmah potom puš pres jedna ruka sa istom tom bučicom, tj. kao potisak za rame, pa onda sve to isto druga ruka (čučanj i potisak), pa onda podizanje kolena na šipki i na kraju izbačaj sa bučicom. 16-12-8 ponavljanja. Ima nas desetak na treningu, svi radimo isto, samo sa različitim opterećenjima.
Već u drugom krugu ja sam skoro crko, ramena me ubijaju posle potisaka i idem na šipku da uradim ove trbušnjake. U isto vreme na šipku dolazi da uradi istu vežbu i najbolja ribetina u sali, fenomenalno izgleda. Inače je ne poznajem, čak nismo ni na "ćao-ćao", nismo imali nikakav kontakt niti bili blizu jedno drugog uopšte, video sam je tek par puta na treninzima.
I tako visimo jedno pored drugog, radimo i posle poslednjeg ponavljanja, ja se spuštam sa šipke i hteo sam samo da udahnem vazduh, znači samo jedan običan, klasičan, regularan, standardan udah, samo to i ništa više, dakle ništa specijalno, samo nešto što radimo milion puta dnevno... i ja sam umesto da udahnem, uspeo da zagrokćem. I sada je prvi utisak te ribe o meni da sam vepar.
Pitala sam coveka jel placa ku.rve![]()
Ne mogu,blam mePa kog čoveka, kako, šta... daj nam kontekst.
Ne mogu,blam me
Oces biti sta? A aaa?Uradila sam sinastriju sa Bikovicem.