bLaMoTeKa

Disko Kauč

Elita
Poruka
24.596
Dobro došli u salon za tetovažu i razbibrigu.

Ovde možete pisati svoje blamove iz domena ljubavi i seksa. Molim bez ikakvih stega. Možemo se grohotom smejati prošlosti u lice, ko će da nam zabrani? Smeh je lekovit i neretko put do prosvetljenja.

Dakako blamovi iz ostalih segmenta života su takođe dobrodošli, kao i blamovi drugih ljudi čiji smo svedoci. Uostalom, sve je to ljubav kako nam pesmom odlučno poručuje premudra i uzvišena Nataša Bekvalac.

Temu inspirisala presimpatična diskusija
na Ljis Igri Istine VI,
kada je uticajni forumaš upitao
"Koji je vaš najveći blam" sve u nadi da će
mu se pitanje vratiti. Tako i bi.
Pogledaj OVDE!!1

Poslednja izmena:
Ja na fax-u, sa tadašnjim dečkom u krevetu. Zvoni neko, pogledam na špijunku i vidim ćaleta.Kažem dečku da se obuče i da pali u kupatilo i da tamo bude, dok ćale ne ode. Dečko otišao u kupatilo da se lepo istušira, pa se obukao... lepo izašao, rukuje se s ćaletom i kaže mu :"Dobar dan... kako ste, itd." Mene blam da umrem!Dečko popio kafu s nama i otišao. Čekam da me ćale "masakrira", na to će :"Baš ti fin dečko, sviđa mi se".

Ja na fax-u, sa tadašnjim dečkom u krevetu. Zvoni neko, pogledam na špijunku i vidim ćaleta.Kažem dečku da se obuče i da pali u kupatilo i da tamo bude, dok ćale ne ode. Dečko otišao u kupatilo da se lepo istušira, pa se obukao... lepo izašao, rukuje se s ćaletom i kaže mu :"Dobar dan... kako ste, itd." Mene blam da umrem!Dečko popio kafu s nama i otišao. Čekam da me ćale "masakrira", na to će :"Baš ti fin dečko, sviđa mi se".
Normalan lik

Dobro došli u salon za tetovažu i razbibrigu.

Ovde možete pisati svoje blamove iz domena ljubavi i seksa. Molim bez ikakvih stega. Možemo se grohotom smejati prošlosti u lice, ko će da nam zabrani? Smeh je lekovit i neretko put do prosvetljenja.

Dakako blamovi iz ostalih segmenta života su takođe dobrodošli, kao i blamovi drugih ljudi čiji smo svedoci. Uostalom, sve je to ljubav kako nam pesmom odlučno poručuje premudra i uzvišena Nataša Bekvalac.

Temu inspirisala presimpatična diskusija
na Ljis Igri Istine VI,
kada je uticajni forumaš upitao
"Koji je vaš najveći blam" sve u nadi da će
mu se pitanje vratiti. Tako i bi.
Pogledaj OVDE!!1

nikad nisam načisto kad treba da čestitam božić a kad uskrs.
msm znam negde u sebi da sam svesno orijentisana u vremenu i prostoru ali kad treba da izgovorim srećan božić meni se nekako uvek nametne ta reč uskrs
i tako da mi se ne bi smejali, više nikom ništa ne čestitam

isto sam mešala reč roditeljski - rođendan pa sam na nekom roditeljskom rekla na pola izvinite me ali ja imam još jedan rođendan u šest što je bilo neverovatno smešno prisutnim roditeljima
i tako
a jednom sam se prostrla sa sve kiflom i jogurtom ispred skupštine u centru na neki led....
i dok sam utrčavala sa jogurtom koji mi se slivao niz crni kaput u bus svi su buljili u mene ko da je ušo deda mraz...
ima toga još setiću se...

Sad me Manastirka podsetila.
Odem na konak prvi (i poslednji) put kod jednog lika (takoreći mog lika), ništa seks samo priča, duboka noć. Kad... on u jednom trenutku mene nešto uvredi, kaže "Uuuu, a ti si mi baš romantična" i ja ustanem dramatično iz kreveta "Ti mene uopšte ne poznaješ", još dramatičnije izađem iz sobe, tup tup tup pljas! Otvorim vrata i ugledam njegove roditelje kako spavaju, ćale uperio oči k'o laser u mene. "Fuсk, ovo nije bathroom", pomislim i vratim se. :D Kažem mu, njemu bilo smešno. Pobegnem pre zore.

Poslednja izmena:
Moj naveci blam nije direktno vezan za nesto sto sam sama ucinila...zapravo, kako se uzme...
Srednja skola, vikend, trknula sam kod Mile na kafu, onako u kucnom izdanju i u papucama i nakon nekog vremena kaze ona meni:“Ma hajmo do grada.“
„Hajmo. Samo da trknem kuci da se presvucem i javim se mojima.“
Ulazim u kucu...nema mojih u dnevnom boravku, nema u trpezariji, nema u kuhinji, nisu ni na terasi...otvaram vrata njihove spavace sobe i imam sta da vidim. Moji na gomili, zahukali se, ma uopste me ne primecuju. Zatvorim vrata sto sam tise mogla i u istom onom odelu pobegnem kod Mile.
Nikada im to nisam rekla. :)
Bila sam sva izgubljena. „Zar moji to jos uvek rade?!?“
Jos poza, aaajmeee!
Danima nisam dosla sebi od prizora.
Mila umrla od smeha, naravno. :)

Četiri drugarice, jedna najbolja, druge dve i ne poznajem. Sedimo na plaži, more, noć. Pijemo pivo, kako smo se približavale dnu fatalne po redu flaše tako je euforija rasla. Naravno, sleduje noćno kupanje. Poskidamo se mi u donji veš i ja dođem na genijalnu ideju. Zašto se ne bismo skinule do gole kože? Ne stignem ni da završim misao a već vidim sise oko sebe dok gaće lete visoko u zrak. Bacakanje po moru, ludilo, smeh i tako to. U tom se pojavi i neki Crnogorac. Odakle? Objašnjenje tog fenomena zaista nismo imale. Mesto je pusto i danju, a kamoli noću. Koji li ga je žbun skrivao. Vidi on veselje pa se i on razgaćio! Još nam doneo i pivo. Srećica! Napravili smo jedan photo za dugo sećanje. E sad, bilo nas BLAM sutradan pa je photo ipak izbrisan. U svakom slučaju, kad je euforija splasnula i vreme bilo da se kući pođe, ja svoje gaće nisam uspela da nađem. :(
Ah kakva žalosna mladost.

Da, Crnogorcu se dig'o i da, očekivao je bahanalije, but bitch please, tako da se taj lik žešće izblamir'o. :cool:

Ovo 'ladno može kod Badrija na konkurs.

Četiri drugarice, jedna najbolja, druge dve i ne poznajem. Sedimo na plaži, more, noć. Pijemo pivo, kako smo se približavale dnu fatalne po redu flaše tako je euforija rasla. Naravno, sleduje noćno kupanje. Poskidamo se mi u donji veš i ja dođem na genijalnu ideju. Zašto se ne bismo skinule do gole kože? Ne stignem ni da završim misao a već vidim sise oko sebe dok gaće lete visoko u zrak. Bacakanje po moru, ludilo, smeh i tako to. U tom se pojavi i neki Crnogorac. Odakle? Objašnjenje tog fenomena zaista nismo imale. Mesto je pusto i danju, a kamoli noću. Koji li ga je žbun skrivao. Vidi on veselje pa se i on razgaćio! Još nam doneo i pivo. Srećica! Napravili smo jedan photo za dugo sećanje. E sad, bilo nas BLAM sutradan pa je photo ipak izbrisan. U svakom slučaju, kad je euforija splasnula i vreme bilo da se kući pođe, ja svoje gaće nisam uspela da nađem. :(
Ah kakva žalosna mladost.

Da, Crnogorcu se dig'o i da, očekivao je bahanalije, but bitch please, tako da se taj lik žešće izblamir'o. :cool:

Ovo 'ladno može kod Badrija na konkurs.
Znaš li da zapravo nikad ništa od slika ne obrišeš I da postoji aplikacija vrlo jednostavna koja svaku sliku može da vrati

Jel se računa u blam kad ustaneš ženi u prevozu jer misliš da je trudna a ona ti kaže da je samo debela?
Na taj blam mi se drugarica stalno žali, mislim da je navukla neke komplekse. Meni se desilo kad sam imala baš kratku kosu na nekom putovanju u busu džonjala, a drugarica pored mene. Rek'o joj kontrolor "budi ovog dečka" ahahahaha ja ga čula zapravo.

Na taj blam mi se drugarica stalno žali, mislim da je navukla neke komplekse. Meni se desilo kad sam imala baš kratku kosu na nekom putovanju u busu džonjala, a drugarica pored mene. Rek'o joj kontrolor "budi ovog dečka" ahahahaha ja ga čula zapravo.
Ja imam kosu do pola leđa pa tab svima ovde priča da sam muško
Inače mi po internetu slabo veruju da sam žensko
Marenda mi tepa da sam krkan

Back