ima jos:
Redar
pri dan srednje skole, razredna vec odredila redare, ja bio jedan od njih, trebali smo da napisemo na papire neke podatke i da joj damo, a ja nem pojma o cemu je rec i kada je razredna rekla ajde redar ti ces nam ove nedelje odrzavati cistocu bla bla ....., a sad pokupi papire, ja onako bez razmislajanja pokupim papire zguzvam ih i bacim u korpu za otpapatke

, a ona crni covece sta to uradi, pa crkla od smeha kao i ceo razred a ja pocrveneo da puknem, tako da sam im od prvog dana bio zanimljiv
Cika
u srednjoj skoli u kabinetu, sedeo sam pored varata ali sam bio delimicno ledjima okrenut njima, kada je profesor izasao, a ja bio i besan na njega i raspolozen na salu na njegov racun, rekoh: ode cika djokaaaaa, i kad sam se okrenuo vratima jer su svi gledali u tom pravnu, gle profesor na i dalje na vratima, e sad nije nista rekao pa postoji mogucnost da nije cuo posto je bila buka a i one je bio posoa i vratio se, a i nikad sebi ne mogu priznati da je cuo jer nemogu to prihvatiti
Sonda
isti profesor kao i u prethodnoj prici, isti kabinet samo godinu dana ranije, jedan od prvih dana kada smo bili u kabinetu, pa nismo znali nista ni ti razlikovali sondu osciloskopa od obicnog kabla, imali smo naviku da odbacene stare miseve, kablove i sl stavljamo jedni drugima u torbu pa neki primete tek kada doju kuci ili neposredno pre izlaska iz ucionice, e sad ja sam imao tu srecu da mi drug satvi sondu od osciloskopa vrednu hiljadu i po evra

, kada je profesor primetio da je nema rekao je tema danasnjeg dana je trazenje sonde i niko nece izaci iz kabinete dok je nenadjemo, i naravno nadju je u mojoj torbi, profesor je dobio neki cudan izraz lica nikada to nisam video pr tog trenutka a ni posle, i rekao mi da idem kod direktora, da ce me izbaciti iz skole, ......, tek je tad onaj sto mi je ubacio sondu u torbu priznao sta je bilo i da nije imao pojma sta je to, profesor je jedva posle pola sata ubedjivanja poverovao
mislim da je doovoljno za ginisa