Blam

Mislim da sam naziv teme kaze sve... ;)
Napisite ( ako zelite ) neke od svojih najvecih blamova... :D
Ajd ja da pocnem..
Ja se setala ( nosila kese ) ...i zapnem..za neku rupu na trotoaru..:lol:kad ne gledam tako mi i treba :dash: I padnem..saS sve kesama..i pocnem da se smejem sama sebi..a ljudi prolaze...i gledaju me onako cudno.. :eek: :lol: Ali zadesio se jedan kavaljer pa mi pomogao da ustanem..:rumenka: Jer sam se ja toliko smejala..i od smeha sam potpuno zaboravila da sedim na sred trotoara sa nekoliko teskih kesa... :lol:

u 1 razredu osnovne skole, djaci iz visih razreda su nam na odmoru stalno upadali u ucionicu, pa dosao red na mene da drzim vrata zatvorena da nemogu da udju
u medjuvremenu dok sam ja drzao vrata, na hodnik je naisao direktor skole i ovi sto su navaljivali da udju u ucionicu su mu rekli da su oni iz mog razreda i da im ja nedam da udju unutra pa je direktor uzeo bravu i poceo da otvara vrata, kada sam ja popustio i otvorio, on je sav zaprepascen pitao sta to radim i bio je spreman svasta da uradi, medjutim dosao je neki covek koji ga je zvao da obave neki hitam i vazan posao, pa nista nije blio, tog coveka da slavim dok zivim, direktor posle sve zaboravio...., ostala samo legenda i zgodna tema za zavitlavanje mene, culo 1500 ljudi kako prvi put u istoriji te skole ili mozda bilo koje skole djak prvog razrede zabranio ulaz direktoru u ucionicuuuuu pa je blam

ima jos:
Redar
pri dan srednje skole, razredna vec odredila redare, ja bio jedan od njih, trebali smo da napisemo na papire neke podatke i da joj damo, a ja nem pojma o cemu je rec i kada je razredna rekla ajde redar ti ces nam ove nedelje odrzavati cistocu bla bla ....., a sad pokupi papire, ja onako bez razmislajanja pokupim papire zguzvam ih i bacim u korpu za otpapatke:p, a ona crni covece sta to uradi, pa crkla od smeha kao i ceo razred a ja pocrveneo da puknem, tako da sam im od prvog dana bio zanimljiv

Cika
u srednjoj skoli u kabinetu, sedeo sam pored varata ali sam bio delimicno ledjima okrenut njima, kada je profesor izasao, a ja bio i besan na njega i raspolozen na salu na njegov racun, rekoh: ode cika djokaaaaa, i kad sam se okrenuo vratima jer su svi gledali u tom pravnu, gle profesor na i dalje na vratima, e sad nije nista rekao pa postoji mogucnost da nije cuo posto je bila buka a i one je bio posoa i vratio se, a i nikad sebi ne mogu priznati da je cuo jer nemogu to prihvatiti

Sonda
isti profesor kao i u prethodnoj prici, isti kabinet samo godinu dana ranije, jedan od prvih dana kada smo bili u kabinetu, pa nismo znali nista ni ti razlikovali sondu osciloskopa od obicnog kabla, imali smo naviku da odbacene stare miseve, kablove i sl stavljamo jedni drugima u torbu pa neki primete tek kada doju kuci ili neposredno pre izlaska iz ucionice, e sad ja sam imao tu srecu da mi drug satvi sondu od osciloskopa vrednu hiljadu i po evra:p, kada je profesor primetio da je nema rekao je tema danasnjeg dana je trazenje sonde i niko nece izaci iz kabinete dok je nenadjemo, i naravno nadju je u mojoj torbi, profesor je dobio neki cudan izraz lica nikada to nisam video pr tog trenutka a ni posle, i rekao mi da idem kod direktora, da ce me izbaciti iz skole, ......, tek je tad onaj sto mi je ubacio sondu u torbu priznao sta je bilo i da nije imao pojma sta je to, profesor je jedva posle pola sata ubedjivanja poverovao

mislim da je doovoljno za ginisa

mislim da moj mozak svojevoljno brise sve blamove koji su mi se desavali, sto i nije tako lose
retrospektiva bi bila bolna xD
no, sada videh neke postove koje pisah na ovom forumu pre 3,4 godine i poprilican me je blam
(valjda ce i on ispariti, hahaha)

pa evo jedan blam kad kad sam bio u 5. razredu osnovne skole.

na casu biologije radili svi kontrolni iz biologije, a ono tisina ni muva se ne cuje, kad od jedno ja neocekivano prdnem tako jako da je celo odeljenje to culo sem nastavnice. I naravno svi su umrli od smeha a ja jos kazem: "izvinjavam se", sto je jos vise zasmejalo odeljenjei jos nastavnica se dere i zapitkuje sta je smesno. Tad me je ubio blam samo tako, ali sada mi je to smesno kad mislim o tome uopste. :hahaha:

Isao sam jednom u grad, a pre toga moji ortaci mi ukrali teleon i prebacili mi seku aleksic i stavili da mi tako zvoni... kada smo usli u bus oni me zvali sa skrivenog... ajoj kao su me ljudi gledali! :rumenko:

Back