- Poruka
- 15.014
Kad_LupimLupim:Gde posle stavljash prste?
pa ako nestane penkala za ispit...

ma ako si i ti nego ko je pricao, asistent ili student : ))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad_LupimLupim:Gde posle stavljash prste?
MOzda je mislila da je to sexysnoshaj efendija:akica77:E pa mommci..da li vam se nekada desilo da vas neka djevojka izblamira pred drustvom..Ne mislim na namjerno blamiranje,,nego na ono...spontano hehehe.Mi zene smo inace velike pricalice pa me interesuje koliko puta vas dovedemo u nezgodnu situaciju?
Imao sam ja jednu ribicu i kao mi odemo kod mog ortaka da se kresnemo.Njemu prazna gajba i kao popijemo kaficu i on kao pali negde a mi ostajemo sami. Riba kuva kaficu, nas dvojica caskamo i tako...Donese ona kafu, srcemo, pricamo i riba pita ortaka gde mu je klonja. On joj kaze, prva vrata u predsoblju (blizu sobe gde sedimo).Riba ode i za 15 sekundi cujesrrrrr, ptblblblb,pfffffft, brrrr,prrrrrrr.Strasno!
Ortak se iskrivio od smeha.Odvalio me od zezanja kasnije.
Naravno od kresanja nije bilo nista...
Micotakis:a ko je ovde devojka, a ko decko? asistent? ili tvoj ortak? po$to je rec o blamu devojke..pred deckom?
inspirion:Blam-ortak:
Za vreme ispita,moj poznanik pitao da ode u wc.I otisao.Ali nije znao da ga asistent prati.Usao u kabinu i napravio veliku nuzdu.Nije imao cime da obrise.Pa uzeo i pocepao svoje gace.Pa time brisao.Kad je izasao iz kabine,ugledao asistenta.On ga je tako pogledao.....
!:inspirion:Blam-ortak:
Za vreme ispita,moj poznanik pitao da ode u wc.I otisao.Ali nije znao da ga asistent prati.Usao u kabinu i napravio veliku nuzdu.Nije imao cime da obrise.Pa uzeo i pocepao svoje gace.Pa time brisao.Kad je izasao iz kabine,ugledao asistenta.On ga je tako pogledao.....
"...i onda je mrmot zavio cokoladu..."