BLAM-DJEVOJKA?

snoshaj efendija:
akica77:
E pa mommci..da li vam se nekada desilo da vas neka djevojka izblamira pred drustvom..Ne mislim na namjerno blamiranje,,nego na ono...spontano hehehe.Mi zene smo inace velike pricalice pa me interesuje koliko puta vas dovedemo u nezgodnu situaciju?

Imao sam ja jednu ribicu i kao mi odemo kod mog ortaka da se kresnemo.Njemu prazna gajba i kao popijemo kaficu i on kao pali negde a mi ostajemo sami. Riba kuva kaficu, nas dvojica caskamo i tako...Donese ona kafu, srcemo, pricamo i riba pita ortaka gde mu je klonja. On joj kaze, prva vrata u predsoblju (blizu sobe gde sedimo).Riba ode i za 15 sekundi cujes:Prrrrr, ptblblblb,pfffffft, brrrr,prrrrrrr.Strasno!
Ortak se iskrivio od smeha.Odvalio me od zezanja kasnije.
Naravno od kresanja nije bilo nista...
MOzda je mislila da je to sexy

Ljeto.Sjedim sa drugaricama u prepunoj basti nekog kafica i nevidjeno se smaram.Gusim drugarice sat vremena da idemo.Inace u suknjici sam nesto nalik skotskoj koja se kopca samo na jedno dugme.Ne mogu vise da izdrzim,ustajem sa stolice i kazem "jel idemo" a citava terasa crkava od smijeha,kad sto?meni je ono dugme otpalo,suknjica ostala na stolici a ja u minijaturnim gacicama u stojecem polozaju svima na izvolte,da crknem od blama. :oops: :lol:

inspirion:
Blam-ortak:

Za vreme ispita,moj poznanik pitao da ode u wc.I otisao.Ali nije znao da ga asistent prati.Usao u kabinu i napravio veliku nuzdu.Nije imao cime da obrise.Pa uzeo i pocepao svoje gace.Pa time brisao.Kad je izasao iz kabine,ugledao asistenta.On ga je tako pogledao.....

"...i onda je mrmot zavio cokoladu..."

!:
inspirion:
Blam-ortak:

Za vreme ispita,moj poznanik pitao da ode u wc.I otisao.Ali nije znao da ga asistent prati.Usao u kabinu i napravio veliku nuzdu.Nije imao cime da obrise.Pa uzeo i pocepao svoje gace.Pa time brisao.Kad je izasao iz kabine,ugledao asistenta.On ga je tako pogledao.....

"...i onda je mrmot zavio cokoladu..."

sto ga je asistent pratio do wc-a? ??? ???

Devojka mog najboljeg ortaka je jednom rekla pred vecim drustvom:

Najlepsa stvar koju muskarac moze da uradi zeni je dobra masaza...
a on kaze:
E bas ti hvala D...

Back