Blackberry Q10 pomoć

A mis

A misliš da sad nema šanse? Ma mislila sam na google pretrazivac a ne G P nego kao na kompu kad instaliram nešto nadjem tako i instaliram 😂
Mozes instalirati android aplikacije i preko fdroida on je kao opensource store :) kao i sa sd kartice ako znas sta je side-load.
Pitanje je za viber , wa itd
Mislim da je WA stavio skoro minimalnu verziju droida da bude kao v5 ili 6.0 , za biber ne znam jer isti i ne koristim ali prate oni jedne druge u tome ..

Mozes instalirati android aplikacije i preko fdroida on je kao opensource store :) kao i sa sd kartice ako znas sta je side-load.
Pitanje je za viber , wa itd
Mislim da je WA stavio skoro minimalnu verziju droida da bude kao v5 ili 6.0 , za biber ne znam jer isti i ne koristim ali prate oni jedne druge u tome ..

Ništa ja od ovoga ne razumem 😂 bitno mi je da znam dal može viber WA i instagram, pošto hoću da menjam iPhone 6 za njega (ako nisam gore napisala)

Moj telefon je star dve godine a taj je nov u prodavnici (bar bi trebalo da je nov nemam pojma). Nije mi bitno da imam imam neke ful verzije tih aplikacija mogu biti i najosnovnije samo da rade i da mogu da se skinu besplatno. Bitan mi je BB pošto sam čula da je bezbedan i siguran ne može niko da me hakuje i prati itd 😂

Moj telefon je star dve godine a taj je nov u prodavnici (bar bi trebalo da je nov nemam pojma). Nije mi bitno da imam imam neke ful verzije tih aplikacija mogu biti i najosnovnije samo da rade i da mogu da se skinu besplatno. Bitan mi je BB pošto sam čula da je bezbedan i siguran ne može niko da me hakuje i prati itd 😂
Ma bio je bezbedan dok je imao podrsku :)
Cim se prekine softverska podrska automatski pada i bezbednost.
A inace ne lozi se na te termine bezbedan u vezi telefona :) to je zvaka na koju se napale sitni krimosi koji nemaju pojma da drzava slusa sve ... i te kompanije :)

Evo tražio je update, skinuo sam apk sa WA sajta i nudi mi registraciju znaci radi.

IMG_20200321_191116.jpg

Evo tražio je update, skinuo sam apk sa WA sajta i nudi mi registraciju znaci radi.

Pogledajte prilog 667691
Nije bitno gde radi ne mogu da živim normalno punih osam godina u svaki telefon mi upadne i na svaku društvenu mrežu sve sam profile pobrisala. Svejedno sad i da hoću da zamenim neću moći jer će se zabraniti izlaženja iz kuće. Hvala što se bakćeš sa mnom. Stvarno mi se svidja telefon fizički al neću da se zajebem.

Back