black screen kad igram ODREDJENE igrica

Ja Sam Andrea

Početnik
Poruka
2
nadam se da sam na pravi ,,odeljak'' naso znaci ovako ja igram neko vrijeme league of legends ili neku drughu igricu ali to mi nije na sve znaci poslje neko vrijeme stvori mi se crni ektran pa onda zvuk recite mi sta bi mogo uradit updatujem stalno driver za graficku dali ti moze bit do napajanja ili sto mi je star bios a nmg nac na internet da ga flashujem molim pomoc

nadam se da sam na pravi ,,odeljak'' naso znaci ovako ja igram neko vrijeme league of legends ili neku drughu igricu ali to mi nije na sve znaci poslje neko vrijeme stvori mi se crni ektran pa onda zvuk recite mi sta bi mogo uradit updatujem stalno driver za graficku dali ti moze bit do napajanja ili sto mi je star bios a nmg nac na internet da ga flashujem molim pomoc
Ae prvo lepo formulisi pitanje pa ces onda dobiti odgovor....

Nisi lepo formulisao pitanje, ali ukoliko dobro zakljucujem, nakon odredjenog vremena posle pokretanja igrice, black screen se pojavljuje?
Kao prvo, proveri da li je sve u redu sa drajverima za graficku, ali ukoliko je do te pojave black screen-a igrica vec radila normalno, ne verujem da je to.
Pre bih rekao da je sa grafickom problem, pogledaj da li kuler radi.
I preporucio bih ti da skines neki od free programa gde mozes videti temperaturu komponenti racunara, i prati promenu temperature graficke kartice.

Back