ružislav
Poznat
- Poruka
- 7.052
Inspiraciju za ovu temu sam dobio zbog postova iz jedne druge teme pa da ne bi tamo zatrpavao otvorio sam ovde zasebnu temu...da prokomentarišemo zašto su grupa Black Sabbath i Ozzy Osbourne toliko popularni? da se razumemo ova tema nije nikakva hejt tema već samo razmena mišljenja i vidjenja stvari... u redu je začetnici su metal muzičkog pravca i sve je to super ali sem pesme Paranoid oni nisu imali nijednu više hit pesmu a preslušao sam više njihovih pesama
evo samo jedan primer
pesma bezrazložno dugačka i monotona
ostali metal bendovi su manje više bili dobri i imali su hitove...npr Elvis Presley njegove sve pesme su bile hit i posle njega su proizišli još mnogi drugi izvodjači i grupe tako da znači da su Black Sabbath trebali da imaju hitove bez obzira što su začetnici metala kao muzičkog pravca... imam utisak da je njihova popularnost zasnovana na medijskoj mašineriji i da svi njihovi fanovi i oni koji vole da ih slušaju da je sve nametnuto i da ide po difoltu da su zvezde...sećam se da je Ozzy Osbourne imao i kućni rialiti tamo 2000-ih...
evo samo jedan primer
pesma bezrazložno dugačka i monotona
ostali metal bendovi su manje više bili dobri i imali su hitove...npr Elvis Presley njegove sve pesme su bile hit i posle njega su proizišli još mnogi drugi izvodjači i grupe tako da znači da su Black Sabbath trebali da imaju hitove bez obzira što su začetnici metala kao muzičkog pravca... imam utisak da je njihova popularnost zasnovana na medijskoj mašineriji i da svi njihovi fanovi i oni koji vole da ih slušaju da je sve nametnuto i da ide po difoltu da su zvezde...sećam se da je Ozzy Osbourne imao i kućni rialiti tamo 2000-ih...