Black Sabbath fenomen ili?

ružislav

Poznat
Poruka
7.052
Inspiraciju za ovu temu sam dobio zbog postova iz jedne druge teme pa da ne bi tamo zatrpavao otvorio sam ovde zasebnu temu...da prokomentarišemo zašto su grupa Black Sabbath i Ozzy Osbourne toliko popularni? da se razumemo ova tema nije nikakva hejt tema već samo razmena mišljenja i vidjenja stvari... u redu je začetnici su metal muzičkog pravca i sve je to super ali sem pesme Paranoid oni nisu imali nijednu više hit pesmu a preslušao sam više njihovih pesama

evo samo jedan primer

pesma bezrazložno dugačka i monotona

ostali metal bendovi su manje više bili dobri i imali su hitove...npr Elvis Presley njegove sve pesme su bile hit i posle njega su proizišli još mnogi drugi izvodjači i grupe tako da znači da su Black Sabbath trebali da imaju hitove bez obzira što su začetnici metala kao muzičkog pravca... imam utisak da je njihova popularnost zasnovana na medijskoj mašineriji i da svi njihovi fanovi i oni koji vole da ih slušaju da je sve nametnuto i da ide po difoltu da su zvezde...sećam se da je Ozzy Osbourne imao i kućni rialiti tamo 2000-ih...

zašto su grupa Black Sabbath i Ozzy Osbourne toliko popularni?
Zato što su zaslužili.

ali sem pesme Paranoid oni nisu imali nijednu više hit pesmu

Čitava A strana Paranoida su ti teški hitEvi, a B strana, bar po meni, još bolja.

evo samo jedan primer

Kad su Black Sabbath primeri u igri, možda bolje postaviti kakav primer od Black Sabbath. Evo baš sa Paranoida, verovatno najmanje popularna, a razbija:

imam utisak da je njihova popularnost zasnovana na medijskoj mašineriji i da svi njihovi fanovi i oni koji vole da ih slušaju da je sve nametnuto i da ide po difoltu da su zvezde..

Loš utisak, da su proizvod medijske mašinerije, danas niko za njih ne bi ni znao. Ne postoji mašinerija koja može pola veka da loži ljude da vredi nešto što ne vredi. Niti postoji jedan muzičar koga mašinerija naložila da uzme instrument u ruke. To mora da bude prava stvar.

Zato što su zaslužili.

Čitava A strana Paranoida su ti teški hitEvi, a B strana, bar po meni, još bolja.

Kad su Black Sabbath primeri u igri, možda bolje postaviti kakav primer od Black Sabbath. Evo baš sa Paranoida, verovatno najmanje popularna, a razbija:

Loš utisak, da su proizvod medijske mašinerije, danas niko za njih ne bi ni znao. Ne postoji mašinerija koja može pola veka da loži ljude da vredi nešto što ne vredi. Niti postoji jedan muzičar koga mašinerija naložila da uzme instrument u ruke. To mora da bude prava stvar.

prešlušaću album

pa muzička mašinerija im ne gura instrumente u ruke naravno samo ih gura i popularizuje kakvu god oni muziku da stvaraju mislim ne samo oni već i ostali

Inspiraciju za ovu temu sam dobio zbog postova iz jedne druge teme pa da ne bi tamo zatrpavao otvorio sam ovde zasebnu temu...da prokomentarišemo zašto su grupa Black Sabbath i Ozzy Osbourne toliko popularni?
Он је језив а са оним ленонкама асоцирао на најгоре дно музике звано Битлси које гура индустрија јер им доносе паре,ужасавајући су.
da se razumemo ova tema nije nikakva hejt tema već samo razmena mišljenja i vidjenja stvari... u
Не знам иког ко то прати и слуша,његова ћерка је била хит и његова сахрана али он као мим једино.
redu je začetnici su metal muzičkog pravca
https://www.instagram.com/reel/DMwS7XSBGf_/?igsh=YXRmcmlyZ3B6cnk3

i sve je to super
Боље да метал као правац не постоји а кад већ постоји добро није главни,баш застрашујуће звуче углавном (увек има по нека можда песма која може да прође и наравно Сабатон због Милунке Савић) није то за ове просторе.
ali sem pesme Paranoid oni nisu imali nijednu više hit pesmu a preslušao sam više njihovih pesama

evo samo jedan primer

Можда имају добру музику,то да и она антиратна песма има смисла евентуално.
pesma bezrazložno dugačka i monotona
Боље да свако слуша оно што прија кад прија.
ostali metal bendovi su manje više bili dobri i imali su hitove..
Доста су језиви доста застрашујући.
.npr Elvis Presley njegove sve pesme su bile hit i posle njega su proizišli još mnogi drugi izvodjači i grupe tako da znači da su Black Sabbath trebali da imaju hitove bez obzira što su začetnici metala kao muzičkog pravca...
Одвратан човек далеко било✝✝✝✝✝✝✝ неразумно гурање њега да нам досађује до данас.
imam utisak da je njihova popularnost zasnovana na medijskoj mašineriji i da svi njihovi fanovi i oni koji vole da ih slušaju da je sve nametnuto i da ide po difoltu da su zvezde...
Ово је тачно јер се тако долази до пара,индустрија је баш таква.

https://m.youtube.com/watch?v=lpP5YLBBZ48&pp=ygUSI3JhcGluZHVzdHJ5dHJ1dGhz

sećam se da je Ozzy Osbourne imao i kućni rialiti tamo 2000-ih...
Имао је ћерку по томе се сазнало,да има и риалити ту су мимови.

Back