Black mirror / Crno ogledalo

Oдлична серија. Све епизоде су добре, једино White Bear ми је танка за сада. Крећем са трећом сезоном.

To i jeste jedna od slabijih epizoda generalno. Koliko me secanje sluzi cetvrta sezona je mozda i najbolja a u trecoj mi se najvise svidela Men Against Fire, a dobra je i San Junipero samo je pitanje koliko si politicki korektan po tom pitanju. :lol:

To i jeste jedna od slabijih epizoda generalno. Koliko me secanje sluzi cetvrta sezona je mozda i najbolja a u trecoj mi se najvise svidela Men Against Fire, a dobra je i San Junipero samo je pitanje koliko si politicki korektan po tom pitanju. :lol:
Oдгледао сам управо и ту бисекс епизоду, али далеко шокантније је што та компанија која симулира живот људима који су непокретни или болесни и стари или то једноставно желе, та компанија им то може омогућити и после смрти. Тако да је то класичан сатанистички уговор.
Како је могуће да она црнкиња уместо жеље да се придружи мужу и ћерки, бира живот после смрти са својом лезбос другарицом ? А пре тога је њој ставила до знања, какав живот је имала и колико су јој јаке везе са породицом.

Oдгледао сам управо и ту бисекс епизоду, али далеко шокантније је што та компанија која симулира живот људима који су непокретни или болесни и стари или то једноставно желе, та компанија им то може омогућити и после смрти. Тако да је то класичан сатанистички уговор.
Како је могуће да она црнкиња уместо жеље да се придружи мужу и ћерки, бира живот после смрти са својом лезбос другарицом ? А пре тога је њој ставила до знања, какав живот је имала и колико су јој јаке везе са породицом.

Hahahah pa to i jeste poenta serije, sve vreme te navode na te nove tehnologije, koliko su stetne, itd.. a one su zapravo puko sredstvo i nista vise, jer u samoj srzi je ljudski mentalitet i covek kao bice, to je tema serije, a ne drustvene mreze, talent show programi, itd.. A sto se tice San Junipera pa znas kako, ima i takvih ljudi, nama se cine iracionalni a ona mozda zeli zauvek da zivi taj polet i ljubav koju oseca trenutno, mislim da su to hteli da prenesu.. Ne kazem da je to pametno, ali svakako da postoje ljudi koji u slicnim situacijama donose takve odluke..

Da li si pogledao Men Against Fire? Bas me interesuje tvoj komentar za tu epizodu.. A videces tek u cetvrtoj sezoni kad krene drobilica, USS Callister, Arkangel, Hang the DJ.. ne zna se koja je bolja..

U vreme pandemije javnost se pitala da li zapravo živi jednu od sezona ove popularne serije. Pisac ovog Netfliksovog hita naveo je pre mesec dana kako ne želi da objavi novu sezonu baš zbog svega što se događa u svetu, uprkos tome što su obožavaoci nestrpljivi.

blackk.jpg

https://www.b92.net/kultura/vesti.php?yyyy=2020&mm=06&dd=03&nav_category=1864&nav_id=1690977

Zanimljivo, ali mene zanima kada ce zaista nova sezona... Ne znam koliko je ovaj sajt relevantan, kazu "so don’t be surprised if we have to wait until the back half of 2020 for more Black Mirror."
https://www.radiotimes.com/news/on-demand/2020-06-01/black-mirror-6-release/

Back