Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
Hang the DJ - lepa ljubavna prica i poruka da prava ljubav rusi sve i da je nista ne moze zaustaviti.........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oдлична серија. Све епизоде су добре, једино White Bear ми је танка за сада. Крећем са трећом сезоном.
Oдгледао сам управо и ту бисекс епизоду, али далеко шокантније је што та компанија која симулира живот људима који су непокретни или болесни и стари или то једноставно желе, та компанија им то може омогућити и после смрти. Тако да је то класичан сатанистички уговор.To i jeste jedna od slabijih epizoda generalno. Koliko me secanje sluzi cetvrta sezona je mozda i najbolja a u trecoj mi se najvise svidela Men Against Fire, a dobra je i San Junipero samo je pitanje koliko si politicki korektan po tom pitanju.![]()
Oдгледао сам управо и ту бисекс епизоду, али далеко шокантније је што та компанија која симулира живот људима који су непокретни или болесни и стари или то једноставно желе, та компанија им то може омогућити и после смрти. Тако да је то класичан сатанистички уговор.
Како је могуће да она црнкиња уместо жеље да се придружи мужу и ћерки, бира живот после смрти са својом лезбос другарицом ? А пре тога је њој ставила до знања, какав живот је имала и колико су јој јаке везе са породицом.
Сјећаш ли се како сам раније писао да минирам серије науштруб у односу на филмове.Морам признати да нисам био у праву.Au kakvo kasnjenje.