blablacar

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ne razumem što bi neko rizikovao...mislim ***** uštedu, ulaziš sa potpuno nepoznatim praktično neregistrovanim likom u kola i moliš se Bogu da je normalan. Šta je vama ljudi pa nije 10 evra uštede vredno...to su 2 gurmanske i sok. Vredno li je? Online ocene...mislim koliko je problem otvoriti x naloga po mrežama i samo štancati lajkove.
Није тачно, сајт је веома ажуран и тачно видиш са ким ћеш се возити. Тачно и нагласи шта очекује од тебе у току вожње. Стави да је причљив, да може да се пуши, стави своју слику и имаш реалне оцене на сајту и тачно скапираш са ким би се возио. Ја сам путовао са једним ликом и његовом цуром из Подгорице прошле недеље јер не могу својим колима сломљена ми нога, и мало је рећи да су били фул. Станемо кад оћемо, заблејимо на којој оћемо пумпи, запалиш ко човек, зајебанција само таква. И свима су таква искуства са сајта, бар ја нисам прочитао или чуо за лоше. Тако да ко нема своја кола, а притом је пушач, капирам да је ова апликација супер.

Koliko vidim nema ove teme do sada

Radi se o aplikaciji za prevoz, putovanje od tacke A do tacke B i to autom ponudjača.
Instalirala sam aplikaciju, ali vidim da je u aplikaciji opcija plaćanja samo preko bankovnog računa. I to još nema Srbije na spisku zemalja. A sa druge strane, na sajtu blablacar.rs stoji kod placanja da je placanje kes koliko je bilo prema dogovoru.

Ima li neko iskustva sa korišćenjem ove aplikacije?
Ako moze sa sto vise konkretnih detalja.
hvala :)
У брааате ти тек сада открила за ту апликацију🤣

Ма такси је закон уђеш изађеш готово😊😁
И чоека знаш возача а и он тебе🤣
А ође преко те апликације има и непознатих

Par novih informacija. Dakle, put do ljubljane je 40 eura na njihovim sajtovima. A naš blabla preporučuje oko 2500 i ne možeš više od 3800. Ja sam se prešla i tražila 30, a kod njih je za bgd od 40 do 60 eura. Dakle stavi se 3600 ali u dopisci se traži 40. I obavezno da se pita za prtljag. Do zagreba je 25 ili 30 eura.

Granicu sa hr sam pre neki dan oko 12h prešla za 5 min. Niti su pregledali gepek, niti nas pitali gde idemo. Isto kao i pre nego što je bila Šengen granica.

nznm da li je ova vest moguca....mada, u kakvoj drzavi zivimo, ne bih se iznenadila da je tacno
IMG_20230510_174042.jpg

Ima li ko iskustva sa ovim sajtom.
Sta je ovo?Malo procitah njihova pravila.Deluje kao ilahije i kaside ili rimsko pravo.Isprepleteno nekim opasnim prevarama i muljazama.

Ima li ko iskustva sa ovim sajtom.
Sta je ovo?Malo procitah njihova pravila.Deluje kao ilahije i kaside ili rimsko pravo.Isprepleteno nekim opasnim prevarama i muljazama.

Возио сам се блабла једно.....40 пута (одокативно) и само једном сам имао проблем с неким ко је поставио неки термин, а кретао пар сати касније, па сам се окачио на бус.

Ако возиш, уштедиш неку пару, а ако те возе, или уштедиш, а и возиш се удобније него да јуриш бусеве. Или да сам возиш, па да имаш трошак већи.

Плус, имаш друштво. Више пута сам наилазио на људе са којима имам гомилу заједничких познаника.

Ja mislim da to rade njihovi soferi.Meni drug rekao da se registrovao vozao na istoj relaciji 6/7 puta i suspendovali mu nalog jer je navodno zaradjivao hahaha.
A tu nema zarade jer su zaista niske cene tek toliko da se podele troskovi.Cak i inspektori prate sajt.
Bilo lani da su cak i zabranili prevoz iz Vranja za Bg jer voze po niskim cenama.Ko zna koja je to politika cim skidaju naloge od ljudi koji voze.Drugo je za ljude koji se voze kao saputnici tu nema problema kaze

Prilozi

• Screenshot_2023-11-06-17-20-04-003_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-11-06-17-20-04-003_com.android.chrome.jpg
    84,5 KB · Pregleda: 18
Ja mislim da to rade njihovi soferi.Meni drug rekao da se registrovao vozao na istoj relaciji 6/7 puta i suspendovali mu nalog jer je navodno zaradjivao hahaha.
A tu nema zarade jer su zaista niske cene tek toliko da se podele troskovi.Cak i inspektori prate sajt.
Bilo lani da su cak i zabranili prevoz iz Vranja za Bg jer voze po niskim cenama.Ko zna koja je to politika cim skidaju naloge od ljudi koji voze.Drugo je za ljude koji se voze kao saputnici tu nema problema kaze
Debilana ako se inspektori ovim bave.

Inace koristio par puta i put koji bi me da sam sam vozio kostao 8500, kostao me je 1500.

Putnici stigli gotovo duplo brze nego autobusom i iskipovani gde su hteli.

Poslednja izmena:
Ovo je skroz bezveze. Naime blabla služi ne za dobijanje profita već deljenje troškova vožnje.

Tip ako ja idem od A do B, troškovi benzina i naplatnih rampi su toliki i toliki, to se podeli sa 4 ili 3... Tako recimo ja sam vozila ljude Bgd Niš, njih dvoje mi je dalo 1400 poslednji put. Moj ukupan trošak je 3000 benzin i 1200 autoput. To je taman podela troškova bez ikakve zarade.

Ni malo mi se ne sviđa to što se desilo

Ovo je skroz bezveze. Naime blabla služi ne za dobijanje profita već deljenje troškova vožnje.

Tip ako ja idem od A do B, troškovi benzina i naplatnih rampi su toliki i toliki, to se podeli sa 4 ili 3... Tako recimo ja sam vozila ljude Bgd Niš, njih dvoje mi je dalo 1400 poslednji put. Moj ukupan trošak je 3000 benzin i 1200 autoput. To je taman podela troškova bez ikakve zarade.

Ni malo mi se ne sviđa to što se desilo

Zanimljivo - mislio sam da su privatne informacije zasticene?

Back